Τελικός Τσάμπιονς Λιγκ: Τα προγνωστικά της Μπουντεσλίγκα στο Onsports

Τελικός Τσάμπιονς Λιγκ: Τα προγνωστικά της Μπουντεσλίγκα στο Onsports

Το Onsports ζήτησε από παίκτες, προπονητές και στελέχη ομάδων της Μπουντεσλίγκα που γνωρίζουν καλά από τις μεταξύ τους αναμετρήσεις στη Γερμανία τις δύο φιναλίστ του φετινού τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ, Μπορούσια Ντόρτμουντ και Μπάγερν Μονάχου, την άποψή τους για τον μεγάλο αγώνα.

Διαβάστε τι μας είπαν:

Ντιρκ Ντούφνερ (τεχνικός διευθυντής Ανόβερο): «2-1 για την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Έχω την πεποίθηση ότι η Ντόρτμουντ σε ένα ματς που κρίνεται ένα Κύπελλο μπορεί να τα καταφέρει».

Μίρκο Σλόμκα (προπονητής Ανόβερο): «2-1 για την Μπάγερν. Περιμένω ένα πολύ κλειστό, ισορροπημένο ματς, το οποίο θα χαρακτηρίζεται από μεγάλες μάχες και πάθος. Αυτό είναι εξαιρετικά ενθουσιώδες. Εξαιρετικές εμφανίσεις όλη τη σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις η Μπάγερν, μπορεί να κάνει τη διαφορά και ίσως οι Βαυαροί πετύχουν στο τέλος εναντίον της Ντόρτμουντ».

Νιλς Πέτερσεν (παίκτης Βέρντερ Βρέμης, πρώην της Μπάγερν Μονάχου): «Αυτό θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον ματς. Είναι δύο γερμανικές ομάδες που παίζουν. Νομίζω ότι η Μπάγερν Μονάχου θα κερδίσει το παιχνίδι 3-0, επειδή έκαναν μια σπουδαία σεζόν και είναι πολύ δυνατοί».

Στέφαν Ρόιτερ (γενικός διευθυντής Άουγκσμπουργκ): «Είμαστε χαρούμενοι που δύο γερμανικές ομάδες είναι στον τελικό και εκπροσωπείται η Μπουντεσλίγκα. Έχω παίξει και για τους δύο συλλόγους και έχω καλή επαφή, δεν υπάρχει φαβορί για μένα. Εύχομαι και στους δύο πολλή επιτυχία και όλοι οι θεατές να δουν ένα εξαιρετικό ματς.

Η ομάδα μας έκανε σπουδαίο δεύτερο γύρο και απέφυγε τον υποβιβασμό. Οπότε την επόμενη σεζόν θα μπούμε στον τρίτο μας χρόνο στο πρωτάθλημα. Ευχαριστούμε τους εκπληκτικούς οπαδούς μας που κατά τη διάρκεια της χρονιάς μας έχουν υποστηρίξει εξαιρετικά».

Σίμον Ρόλφες (παίκτης Μπάγερ Λεβερκούζεν): «Ίσως η Μπάγερν Μονάχου και η Μπορούσια Ντόρτμουντ που είναι στον τελικό να ήταν οι δύο καλύτερες ομάδες φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό είναι επιτυχία, επίσης, για την Μπουντεσλίγκα και το γερμανικό ποδόσφαιρο γενικότερα. Το αποτέλεσμα του τελικού είναι ανοικτό, θα κριθεί από τη φόρμα της ημέρας. Η Μπάγερν έκανε μια εξαιρετική σεζόν, αλλά δεν είναι ανίκητη και αυτό το έδειξε η Μπάγερ Λεβερκούζεν. Νικήσαμε την Μπάγερν Μονάχου και είμαστε η μόνη ομάδα που το έκανε και μάλιστα μέσα στο Μόναχο».

Όκα Νικόλοφ (τερματοφύλακας Άιντραχτ Φρανκφούρτης): «Οι δύο κορυφαίες ομάδες του γερμανικού πρωταθλήματος, η Μπάγερν Μονάχου και η Μπορούσια Ντόρτμουντ, είναι στον τελικό και απολύτως δίκαια. Και οι δύο σύλλογοι εκπροσώπησαν το γερμανικό ποδόσφαιρο πολύ καλά στο εξωτερικό και απέδειξαν ότι η Μπουντεσλίγκα είναι ένα από τα πιο δυνατά πρωταθλήματα στον κόσμο. Δίνω τον τίτλο και στις δύο ομάδες, ακόμη και αν αυτό, δυστυχώς, δεν γίνεται...».

Ρούβεν Σρέντερ (Αθλητικός διευθυντής Γκρόιτερ Φιρτ): «Είναι πολύ θετικό για την Μπουντεσλίγκα που δύο γερμανικές ομάδες είναι στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Δείχνει ότι οι ομάδες μας είναι ανταγωνιστικές και σε διεθνές επίπεδο. Είναι μια καλή διαφήμιση για την Μπουντεσλίγκα.

Είμαστε λυπημένοι με τη χρονιά που κάναμε. Ξέραμε ότι θα ήταν αρκετά δύσκολο. Αλλά στο τέλος πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν πήραμε αρκετούς βαθμούς. Για τη νέα σεζόν θα δουλέψουμε σκληρά και ελπίζουμε ότι θα παίξουμε πρωταγωνιστικό ρόλο».

Μάρκους Γκίσντολ (προπονητής Χόφενχαϊμ): «Θα είναι ένα κλειστό παιχνίδι. Αν υπάρχει μια ομάδα που θα ήταν επικίνδυνη για την Μπάγερν Μονάχου σε έναν τέτοιο τελικό, τότε αυτή είναι σίγουρα η Μπορούσια Ντόρτμουντ».

Χάραλντ Στρουτζ (πρόεδρος Μάιντζ): «Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε έναν γερμανικό τελικό στο Τσάμπιονς Λιγκ φέτος. Αλλά δεν πιστεύουμε ότι είναι μια απλή σύμπτωση –και οι δύο ομάδες πάλεψαν σκληρά για να φτάσουν εκεί, ειδικά η Μπορούσια Ντόρτμουντ, η οποία είχε πολύ σκληρούς αντιπάλους στον όμιλο. Αυτός ο τελικός είναι η απόδειξη για την ανάπτυξη της Μπουντεσλίγκα που έγινε ένα από τα πιο δυνατά πρωταθλήματα στον κόσμο».

Τόμας Τούχελ (προπονητής Μάιντζ) για την πορεία της ομάδας του: «Κάναμε έναν καλό πρώτο γύρο και ξεκινήσαμε καλά στον δεύτερο. Αλλά μετά χάσαμε την ευκαιρία να πάρουμε περισσότερους βαθμούς στα εντός έδρας παιχνίδια. Αλλά έχω συμβιβαστεί με αυτή τη σεζόν. Η ομάδα έδειξε σπουδαία βελτίωση, ακόμη και αν αυτό δεν φάνηκε στην τελική βαθμολογία».



Super League 2: Η Athens Kallithea είναι με το… ένα πόδι στη «μεγάλη» κατηγορία
Super League 2: Η Athens Kallithea είναι με το… ένα πόδι στη «μεγάλη» κατηγορία
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Επίσημο! Στις 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό το Παναθηναϊκός – Άρης
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Επίσημο! Στις 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό το Παναθηναϊκός – Άρης
Μαγνητική και αγωνία για Μπάλντγουιν
Μαγνητική και αγωνία για Μπάλντγουιν
Elite Neon Cup 2024: Τα ταλέντα του… αύριο παίζουν μπάλα στα Σπάτα! – Πού θα δείτε το τουρνουά
Elite Neon Cup 2024: Τα ταλέντα του… αύριο παίζουν μπάλα στα Σπάτα! – Πού θα δείτε το τουρνουά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved