Ολυμπιακός Κ17: Πρωτιά κόντρα στην Φίτεσε! (photos)

Ολυμπιακός Κ17: Πρωτιά κόντρα στην Φίτεσε! (photos)

Την πρώτη θέση του τουρνουά που διοργάνωσε η Τάνενχοφ κατέκτησε η ομάδα Κ17 του Ολυμπιακού, επικρατώντας στον τελικό 2-0 της Φίτεσε.

Η ομάδα του Γιώργου Κοκολάκη επιβλήθηκε της αντίστοιχης ομάδας των Ολλανδών και κατέκτησε το τρόπαιο, χάρις σε τέρματα των Χατζάρα (11’) και Παπανικολάου (43’) σε παιχνίδι διάρκειας 60 λεπτών.

Την πρώτη μέρα του τουρνουά, ο Ολυμπιακός επικράτησε 10-0 της διοργανώτριας Τάνενχοφ, ηττήθηκε 1-0 από την Λοκομοτίβ Μόσχας και ήρθε ισόπαλος χωρίς τέρματα με την Φορτούνα Ντίσελντορφ σε 40λεπτους αγώνες και πήρε την πρόκριση, έπειτα τη δεύτερη μέρα και από τη νίκη 1-0 επί της Μπρόντμπι και της Φορτούνα με το ίδιο αποτέλεσμα.

Στον μεγάλο τελικό ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε με την ακόλουθη σύνθεση: Παπαδάκης, Βαγενάς, Ντάσης, Τόλι, Ράτζα, Μακροστέργιος, Παπανικολάου (51’ Πεχλιβανίδης), Ανδρούτσος (51’ Κηπουρός), Χατζάρας (55’ Λάμπρου), Αράπης, Μανθάτης (45’ Τζόνεφ).

Κατά την επιστροφή της ομάδας στην Ελλάδα, ο Γιώργος Κοκολάκης μίλησε στο επίσημo site των «ερυθρόλευκων», υποστηρίζοντας: «Μας έδωσαν δύο Κύπελλα. Το ένα μάλιστα μοιάζει με εκείνο του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Έχουμε τη δυνατότητα να το υπερασπιστούμε δύο φορές και αν το κάνουμε, θα μείνει σε εμάς. Είμαι πραγματικά πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά σε αυτό το τουρνουά.

Νικήσαμε και τις σημαντικές ομάδες, με τις οποίες κοντραριστήκαμε, αλλά και την κούραση. Μέναμε από το πρωί μέχρι το βράδυ στο γήπεδο. Μας χειροκρότησαν όλοι. Παραδέχθηκαν την ανωτερότητά μας και εμείς από την πλευρά μας δείξαμε ότι κινούμαστε σε υψηλό επίπεδο. Αυτό είναι σημαντικό γιατί και το όνομα του Ολυμπιακού και των Ακαδημιών του ακούγεται ακόμη περισσότερο στην Ευρώπη, αλλά και γιατί τα ίδια τα παιδιά αποκτούν εμπειρίες για το μέλλον.

Βλέπουν με τα ίδια τους τα μάτια ότι δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από καμία ομάδα στην Ευρώπη. Είναι καλό που ο Ολυμπιακός συμμετέχει σε τέτοια τουρνουά και ευχή όλων μας είναι να συνεχίσουμε να το κάνουμε, για να δουλεύουμε ακόμη καλύτερα στο μέλλον», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Έλληνας προπονητής.



Βρούτσης: «Καμία ανοχή σε παραβατικές συμπεριφορές»
Βρούτσης: «Καμία ανοχή σε παραβατικές συμπεριφορές»
Χάντμπολ Γυναικών: Ισοφάρισε η Πυλαία τον ΠΑΟΚ
Χάντμπολ Γυναικών: Ισοφάρισε η Πυλαία τον ΠΑΟΚ
BCL: Το σήκωσε η Μάλαγα
BCL: Το σήκωσε η Μάλαγα
Χωρίς Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ οι Μπακς στο Game 4 με τους Πέισερς
Χωρίς Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ οι Μπακς στο Game 4 με τους Πέισερς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved