Καίει... Μπέο, Δαλούκα ο Κούγιας

Καίει... Μπέο, Δαλούκα ο Κούγιας

Αποκαλυπτικός ο Αλέξης Κούγιας, έδωσε στη δημοσιότητα το περιεχόμενο δύο κασετών, με αφηγήσεις που αποδίδονται στον Αχιλλέα Μπέο για τα ματς Αρης - Παναθηναϊκός και Μακάμπι - Ολυμπιακός...

 

Αναλυτικά, τα πιο σημαντικά αποσπάσματα της συνέντευξης Τύπου του ιδιοκτήτη της Παναχαϊκής:

* Είναι πιστή απομαγνητοφώνηση δύο CD,  τα οποία έφτασαν στο γραφείο μου πριν από 15 μέρες σε ένα φάκελο, τα οποία παρέδωσα το πρωί στην προϊσταμένη Εισαγγελίας Αθηνών κ. Ράικου, η οποία με ταχύτητα ανταποκρίθηκε και αμέσως με κάλεσε να δώσω και έδωσα κατάθεση δύο ωρών στον κ. Κορρέ. Η κ. Ράικου έχει την πρόθεση να σχηματιστεί ξεχωριστή δικογραφία και να μη σχετιστεί με τη δικογραφία για τα στημένα παιχνίδια.

* Θέλω να μιλήσω γιατί δυστυχώς δυόμισι χρόνια τα λέω και δεν με ακούει κανείς για ένα τρομερό κύκλωμα το οποίο προκαθορίζει ποιοι διαιτητές θα παίζουν σε έπαγγελματικά πρωταθλήματα, ποιες ομάδες θα ανέβουν από Γ' σε Β' Εθνική και από Β' σε Super League.

* Μέχρι σήμερα είχα στείλει επιστολές, ανέφερα παιχνίδια, πριν δύο χρόνια για το τι έκανε η Ηλιούπολη και ο πρόεδρός της, ο Τσακογιάννης. Για το τι έκανε εις βάρος ομάδων, προπονητών.

* Πέρσι στα τελευταία ματς και ενώ η Παναχαϊκή είχε 8 βαθμούς διαφορά έγιναν πολλά. Διαιτητές μας κατακρεουργούσαν και χάσαμε όπως προηγούμενη χρονιά την άνοδο για ένα βαθμό.

* Φέτος ζητήσαμε να μην μας παίζουν Αθηναίοι διαιτητές.

* Για πρώτη φορά φέτος ορίστηκε να σφυρίξει το ματς με Κόρινθο ο Αθηναίος διαιτητής Καλογερόπουλος

* Οποιο και αν είναι το κύκλωμα, θα πάψει να υπάρχει από σήμερα. Εκτός αν δεν υπάρχει ΕΠΟ, ΓΓΑ, Υπουργείο Πολιτισμού εκτός αν δεν υπάρχει κυβέρνηση.

* Θα σας διαβάσω αυτά που λέει προσωπικά ο Αχιλλέας Μπέος και απ' τα οποία κατά την άποψή μου προκύπτουν ότι ο Αχιλλέας Μπέος και κάποιοι ακόμα, μπορούν να ορίζουν όποιον διαιτητή θέλουν, ακόμα και στο πρωτάθλημα της Super League. Προκύπτει οτι ο Αχιλλέας Μπέος έκανε απόπειρα δωροδοκίας του διαιτητή Δαλούκα και προσπάθησε πριν από αγώνα Μακάμπι - Ολυμπιακός.

 

Ολόκληρη η συνέντευξη Κούγια

«Θέλω να σας εξηγήσω γιατί επέλεξα την σημερινή ημέρα. Η σημερινή είναι η ευτυχέστερη ημέρα της ζωής μου κάθε χρόνο, καθώς σαν σήμερα γεννήθηκε ο γιος μου. Επέλεξα ο ιστορικό αυτό μνημείο για να δώσω αυτά τα στοιχεία και δεν γνωρίζω αν θα αξιοποιηθούν.

Δεν γνωρίζω αν και σήμερα θα αξιοποιηθούν. Είναι η ειδικότητά μου ως προέδρου της ιστορικότερης ομάδας, η Παναχαϊκή έχει ιστορία 120 χρόνων, η Παναχαϊκή που εξαιτίας της ψυχρής επιλογής μιας εγκληματικής οργάνωσης, συνεχίζει, ενώ είναι το υγιέστερο οργανωτικά και οικονομικά ποδοσφαιρικό δημιούργημα, στα πλαίσια του επαγγελματικού πρωταθλήματος, δεν χρωστάει πουθενά ούτε δραχμή, έχει καταπληκτικό υλικό, δεν έχει ούτε μια προσφυγή ποδοσφαιριστού, να βολοδέρνει σ’ αυτόν τον βόθρο της Γ’ Εθνικής μόνο  και μόνο γιατί προωθούνται ομάδες που θα αποτελέσουν τετράδα στο στοίχημα.

Tα στοιχεία που θα ακούσετε σήμερα και τα οποία για να μην υπάρχει παρανόηση η γραμματεία θα σας τα διανείμει και μετά, τα στοιχεία που θα σας παραθέσω σήμερα είναι δύο σελίδες και ακολούθως θα σας διανείμω ακριβώς το κείμενο που θα διαβάσω. Είναι πιστή απομαγνητοφώνηση δύο CD’s (συνηθίζω να λέω κασέτες όπως ήταν παλιά, ενώ είναι  CD’s) που έφτασαν στο γραφείο μου πριν από δύο εβδομάδες και τα έδωσα σήμερα στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας κ. Ράικου που με ταχύτητα ανταποκρίθηκε και αμέσως με κάλεσε να δώσω κατάθεση και έδωσα κατάθεση στον κ. Κορρέ.  Η κ. Ράικου έχει την άποψη ότι πρέπει να σχηματιστεί ξεχωριστή δικογραφία και να μην συσχετιστεί με τη δικογραφία που υπάρχει για τα στημένα παιχνίδια.

Θέλω να σας μιλήσω γιατί τα λέω δυόμισι χρόνια για ένα τρομερό κύκλωμα που προκαθορίζει ποιοι διαιτητές θα παίξουν σε όλα τα πρωταθλήματα, ποιες ομάδες θα ανεβούν στην Β΄ ή στην Α΄ Εθνική. Μέχρι σήμερα είχα στείλει επιστολές, ανέφερα παιχνίδια, ανέφερα για το τι έκανε η Ηλιούπολη και ο πρόεδρός της εις βάρος προπονητών και ομάδων. Εκανα καταγγελίες γιατί στα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος κι ενώ η Παναχαϊκή προηγείτο με 8 βαθμούς οριζόντουσαν Αθηναίοι διαιτητές που μας κατακρεουργούσαν με προκλητικό τρόπο. Όπως και την προηγούμενη χρονιά. Φέτος ζητήσαμε από την αρχή του πρωταθλήματος να μη μας παίζουν Αθηναίοι διαιτητές. Πέντε λεπτά πριν την συνέντευξη με ενημέρωσαν πως  για πρώτη φορά φέτος ορίστηκε να διευθύνει αγώνα Αθηναίος διαιτητής, ο κ. Καλογερόπουλος. Το πήρα το μήνυμα. Οποιο κι αν είναι το κύκλωμα, από σήμερα θα πάψει να υπάρχει. Εκτός αν δεν υπάρχει ΕΠΟ και υφυπουργείο Αθλητισμού, γενικός γραμματέας Αθλητισμού, εκτός αν δεν υπάρχει κυβέρνηση σ’ αυτή τη χώρα.

Προκύπτει από στοιχεία ότι ο Αχιλλέας Μπέος και οι άνθρωποί του ορίζουν διαιτητές. Προκύπτει ότι έκανε απόπειρα δωροδοκίας του διαιτητή Δαλούκα πριν τον αγώνα Αρης – Παναθηναϊκός. Προκύπτει ότι πριν από το ματς Μακάμπι – Ολυμπιακός προσπάθησε ευρισκόμενος στην Ιταλία να πλησιάσει τον διαιτητή του αγώνα.

Διηγείται ότι τον συνάντησε ο κ. Μαρινάκης και του πρόσφερε 200.000 ευρώ που δεν τα πήρε, αλλά έδωσε τον λόγο της τιμής του ότι θα πλησιάσει τον συγκεκριμένο διαιτητή. Μετά το αποτέλεσμα του αγώνα και τη συμπεριφορά του συγκεκριμένου διαιτητή ο κ. Μπέος συνάντησε τον Δαλούκα και διηγείται τι του είπε ο Δαλούκας. Το αμέσως επόμενο κομμάτι αφορά τι προηγήθηκε του αγώνα Αρης – Παναθηναϊκός, πώς ο Μπέος έχει τη δυνατότητα να τον βάλει να σφυρίξει, ότι ζητούσε πριν τον βάλει να σφυρίξει να του υποσχεθεί ότι θα παίξει 52-48 υπέρ του Αρη. Διηγείται ο Μπέος τι έκανε στο ημίχρονο του αγώνα Αρης – Παναθηναϊκός παίρνοντας στο κινητό του Δαλούκα. Ξέχασα να πω ότι πριν από το παιχνίδι αυτό και πριν φύγει ο Δαλούκας για να πάει Θεσσαλονίκη να σφυρίξει, ο Μπέος μπροστά στη γυναίκα του Δαλούκα απείλησε ευθέως τον Δαλούκα, στον οποίο προηγουμένως είχε υποσχεθεί χρήματα αν ήταν καλό το αποτέλεσμα και ότι αν δεν σφυρίξει σωστά και δεν τηρήσει την υπόσχεσή του, θα έρθουν Ρώσοι και Βούλγαροι.

Στο επόμενο κομμάτι ο Μπέος διηγείται τι είπε στον Δαλούκα μετά το ματς και το κορυφαίο κομμάτι που γίνεται αναφορά στο κύκλωμα του στοιχήματος, το οποίο είναι ανεξέλεγκτο και επειδή έχασε ο κόσμος τα λεφτά του, δεν ξέρει ο Μπέος πώς να αντιδράσει.

Σας διαβάζω αυτολεξεί και ελπίζω ότι μετά απ’ αυτό θα πάψουν να υπάρχουν Μπέοι και Τσακογιάννηδες στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η συνάντηση με τον Πατέρα

«Δεν είμαι υπηρέτης κανενός ξένου συμφέροντος. Είχα να δω τον κ. Πατέρα δέκα χρόνια. Είμαι αυτοδημιούργητος άνθρωπος και έχω χάσει πολλά χρήματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Θεωρώ όμως ότι ήταν τύχη να μου ανατεθεί η υπόθεση Δαλούκα. Εχω την εντύπωση ότι αυτός ο άνθρωπος που μου τις έστειλε το έκανε όταν άκουσε τους λόγους που παραιτήθηκα από την υπόθεση Δαλούκα. Όταν μου έστειλαν τις κασέτες το μυαλό μου πήγε στον κ. Πατέρα. Νόμιζα ότι με επέλεξε ο ίδιος και μου τις έστειλε, γνωριζόμασταν από παλιά, από τον Εθνικό. Μόλις ήρθαν οι κασέτες, τις παρέλαβαν τρεις συνεργάτες μου, έχω δώσει τα ονόματά τους στην Εισαγγελία. Μόλις το έμαθα διέκοψα δικαστήριο, επικοινώνησα με τον Νίκο Πατέρα και πήγα στο γραφείο του. Αιφνιδιάστηκε, γιατί είχαμε να συναντηθούμε δέκα χρόνια. Του έδειξα τι έχω στα χέρια μου και έδειξε έκπληξη. Του είπα να τα ακούσουμε μαζί, γιατί μόνος μου δεν μπορούσα να σηκώσω το βάρος. Του είπα ότι έπρεπε ως πρωην πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα και του Παναθηναϊκού να το κάνει αυτός. Τον αποδέσμευσα να αποκαλύψει ό, τι είχαμε πει και ότι εγώ του τις έδωσα. Δεν μου έδωσε σαφή απάντηση. Αλλά η συμπεριφορά του τις επόμενες μέρες με απογοήτευσε. Δεν έκανε τίποτα».

Η συνάντηση με τον Πιλάβιο

«Πήγα μετά στον κ. Πιλάβιο και του διηγήθηκα τα πάντα χωρίς να του πω για την συνάντησή μου με τον κ. Πατέρα. Του είπα τι γνωρίζω, ότι υπάρχει και μια άλλη κασέτα που υπάρχει συνομιλία πάλι για το ίδιο θέμα που δεν την έχω στα χέρια μου. Κι εκεί όμως δεν έγινε τίποτα».

Και συνεχίζει:  «Είχα αποφασίσει σήμερα να κάνω την συνέντευξη και σήμερα την κάνω. Διαβάζω ακριβώς και θα σας πω ότι για το ελληνικό ποδόσφαιρο κατά τη γνώμη μου είναι ήττα να το κάνει αυτό ο πρόεδρος της Παναχαϊκής και να μη το κάνει ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού και παλιός πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα ή να μην το κάνει ο πρόεδρος της ΕΠΟ. Όμως, να ξέρετε ότι η Παναχαϊκή είναι η μοναδική ομάδα στα επαγγελματικά πρωταθλήματα που δεν έχει χορηγό τον ΟΠΑΠ. Είμαστε περήφανη ομάδα, προσπαθούν τα τελευταία χρόνια να μη μας αφήσουν να πετάξουμε, αλλά θα πετάξουμε».

 

Το περιεχόμενο της πρώτης κασέτας (CD) αναφέρει τα εξής:

«Το είπε, το παραδέχεται ο Δαλούκας. Μίλησα μ’ αυτόν και είπε ότι τα είχαν συμφωνήσει αυτά, Όχι, του είπα, αυτά τα πράγματα τα κάνει πίσω από την πλάτη μου. Εγώ εκείνη την εποχή ήμουν στην Ιταλία με την ομάδα μου. Με παίρνει τηλέφωνο πριν το περιστατικό. Ακουσέ με, είμαι στην Ιταλία. Εχω τρεις ανθρώπους εδώ πέρα, μήπως βρούνε άκρη. Τον παίρνω την Παρασκευή και μου λέει ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Είναι νέος διαιτητής, θέλει να κάνει καριέρα. Του λέω ψάξου. Βαγγέλη, οι άνθρωποι που έβαλα μου τα είπαν. Ξέχασέ το. Ψάξου μόνος σου. Με παίρνει τηλέφωνο μόλις τελείωσε το παιχνίδι και μου λέει τι θα κάνουμε έχω τρελαθεί. Αυτό με τον Δαλούκα. Φταις κι εσύ. Τρελάθηκα. Του λέω Βαγγέλη από πού κι ως πού έχω εγώ καμιά συμμετοχή; Εγώ από την Ιταλία σε πήρα. Σκέφτεσαι να μην σε έπαιρνα; Θα νόμιζες ότι πάμε να τα κάνουμε πλακάκια. Και του λέω θέλω να σε δω. Τι μαλακία έχει κάνει; Τον Δαλούκα; Πάω στον Βόλο, τον φωνάζω και του λέω, εμείς τελειώσαμε. Δεν πήρε τα λεφτά, θα υπήρχε λόγος τιμής. Και το ένα και το άλλο. Τι μου είπε ο Βαγγέλης; Μου ειπε κι αυτός. Του λέω έχουμε τελειώσει μαζί, δεν θέλω ούτε καλημέρα. Εγώ για να ξέρεις θα τον είχα προστατέψει λόγω της εμπειρίας που έχω και ξέρω πώς χειρίζονται τα πράγματα, κατάλαβες; Και να στο πω κι αλλιώς; Εγώ ξέρεις τι θα έλεγα στον Βαγγέλη; Δώστου τα 200 χιλιάρικα και πάμε μαζί».

 

«Η δεύτερη κασέτα», αναφέρει ο κ. Κούγιας «είναι χυδαιότερη και αποκαλύπτει με τι ανθρώπους  έχει μπλέξει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Κι αυτός που κοκορεύεται ότι είναι ο επιτυχημένος παράγοντας κι εγώ ο αποτυχημένος, επειδή δεν μπορώ να ανεβάσω την Παναχαϊκή. Ακούστε λοιπόν τον κ. επιτυχημένο...».

Το περιεχόμενο της 2ης κασέτας

«Του λέω, πριν βγει ο Κάκος, βάλε τον Δαλούκα. Ο οποίος Δαλούκας θα παίξει 52-48 τον Αρη έδρα. Τα σπόρια θα τα δώσει στον Αρη. Εγώ του λέω πρόσεξε. Σε παίρνω τηλέφωνο για ένα συγκεκριμένο πράγμα. Αν μπεις εκεί, θα βοηθήσεις; Δεν θέλω να κάνεις κανένα έγκλημα. Να βοηθήσεις. Θα βοηθήσεις; Μου λέει, ό,τι μπορώ. Του λέω πρόσεξε γιατί θα γίνει της πουτάνας και δεν θέλω να είμαι εγώ στη μέση. Να μην εκτεθώ. Γι αυτά που λες, θα το κανονίσω εγώ να πάνε όλα καλά. Πάω Βόλο. Πρόσεξε, μπροστά στη γυναίκα του, του λέω. Και βλέπω το πέναλτι στην τηλεόραση. Τον παίρνω τηλέφωνο το έχει κλειστό. Τον ξαναπαίρνω το έχει ανοιχτό αλλά δεν απαντάει. Τον βρίσκω το βράδυ. Του λέω του γ… του Δαλούκα. Είναι μ… Όταν τον πήρα στην Πολωνία και του είπα πρόσεξε μην με εκθέσεις γιατί τότε θα έρθουν Ρώσοι, Βούλγαροι και Ρουμάνοι. Του είπα πρόσεξε γιατί θα βγει κόσμος που δεν μπορώ να ελέγξω. Και μη μου λες να βγω ή να μη βγω μπροστά».

Αφού διάβασε το περιεχόμενο των κασετών ο κ. Κούγιας είπε:

«Κάνω έκκληση στον πρόεδρο της κυβέρνησης που είναι Πατρινός. Να το πάρει προσωπικά το θέμα. Τουλάχιστον πέντε εκατομμύρια άνθρωποι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο. Το τελευταίο μαζικό κίνημα. Η αγάπη των φτωχών. Βρίσκεται στα χέρια κακοποιών πολλά χρόνια. Από το 1996, από την πρώτη παράγκα. Από την εποχή Γκαγκάτση. Τώρα βρίσκεται στα χέρια του Μπέου και του Τσακογιάννη. Πουλάνε κάθε χρόνο προστασία, γι’ αυτό και χρησιμοποιεί τη λέξη «προστασία» ο κ. Μπέος. Ο κ. επιτυχημένος. Που σκέφτεται μόνο τον εαυτό του, όπως έγινε παλαιότερα με τον Κόκκαλη και την παράγκα. Πουλάνε προστασία σ’ αυτόν που τους χρησιμοποιεί δυστυχώς με τον τρόπο που τους χρησιμοποιεί, τον παγιδεύουν, τον βάζουν στη δική τους λογική και μετά τον εκβιάζουν. Αυτό έχει πάθει και ο κ. Μαρινάκης κατά τη γνώμη μου. Θέλω να πιστεύω ότι αυτό έχει πάθει και ο κ. Πιλάβιος.

Αυτό που έγινε με τον διαιτητή του αγώνα Κόρινθος – Παναχαϊκή είναι μήνυμα. Κανονικά από το βράδυ θα έπρεπε να μην υπάρχει ΚΕΔ που ορίζει τους διαιτητές που βάζει ο Μπέος ή η παρέα του. Εχω δώσει τις κασέτες και εδώ πέρα ο ρόλος μου τελείωσε. Δεν πρόκειται να ξαναμιλήσω γι’ αυτό σε κανένα μέσο μαζικής ενημέρωσης. Επειδή χθες έκανε μια δήλωση ο Μπέος και μία πέρσι ο Τσακογιάννης που θέλουν να κάνουν αυτό το ιστορικό γήπεδο εμπορικό κέντρο, έχω την άποψη ότι σήμερα ο κόσμος κατάλαβε τα πάντα. Μόνο όσο δεν θέλουν να καταλάβουν, δεν κατάλαβαν. Θέλω να σας ευχαριστήσω».

Ακολούθως απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων ο κ. Κούγιας είπε:

«Σήμερα το πρωί εμφανίστηκε ο κ. Δαλούκας. Ηθελε να μάθει τι θα πω. Στο διάστημα πριν από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού και μετά ο Δαλούκας είχε κάνει αίτημα στην ασφάλεια να τον προστατέψουν. Πήρατε και μια απάντηση τι σημαίνει η φράση του Μαρινάκη «ο Δαλούκας είναι εχθρός της Ελλάδας» και η φράση του Μπέου «ο Δαλούκας είναι ο μεγαλύτερος απατεώνας». Οποιος έχει μυαλό, τα συνδυάζει και τα δύο και καταλαβαίνει».

Αναφέρθηκε ακόμα στις πιέσεις που δέχτηκε να μην μιλήσει και για το πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί νομικά το περιεχόμενο των κασετών

«Μέχρι σήμερα πολλοί άνθρωποι έκαναν τα πάντα για να μη δώσω αυτή την συνέντευξη. Το έγγραφο είναι έγγραφο. Οποιος ακούσει την κασέτα θα ανατριχιάσει με τον τρόπο που τα διηγείται ο Μπέος. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από το δικαστήριο νομίμως. Ο μόνος τρόπος να χρησιμοποιηθεί η κασέτα είναι να μηνύσει εμένα ο Μπέος και εγώ τότε έχω το δικαίωμα να προσφέρω την κασέτα να ακουστεί. Αυτό όμως που σας έδωσα σήμερα είναι έγγραφο, στο δικαστήριο λαμβάνεται αυτεπαγγέλτως υπόψιν».

Σε ερώτηση ποιος υποψιάζεται ότι είναι το άλλο άτομο της συνομιλίας, ο κ. Κούγιας είπε: «Υποψιάζομαι, αλλά δεν θέλω να το πω. Η δικαιοσύνη έχει μάθει από μένα ποιους υποψιάζομαι. Στην κατάθεσή μου τα έχω πει όλα. Αυτή τη στιγμή γίνεται ανάκριση, είναι μυστική, ελπίζω να αξιοποιηθεί το γεγονός. Η  Παναχαϊκή έχει μια ιστορία 120 ετών. Από σήμερα, ανεξαρτήτως αγωνιστικών αποτελεσμάτων, η Παναχαϊκή έχει άλλη θέση στον ελληνικό αθλητισμό».

  • Αθλητικά νέα
  • Ειδήσεις
Μαρσέιγ: Καθυστερεί ο Μήτρογλου
Μαρσέιγ: Καθυστερεί ο Μήτρογλου
«Στο ραντάρ της Μπενφίκα ο Βλαχοδήμος»
«Στο ραντάρ της Μπενφίκα ο Βλαχοδήμος»
Ολυμπιακός: Στο πλευρό των σεισμόπληκτων στο Μεξικό (photo)
Ολυμπιακός: Στο πλευρό των σεισμόπληκτων στο Μεξικό (photo)
Απίστευτο! Παίκτες της Ζανκτ Πάουλι πήραν στο… κυνήγι χούλιγκαν (videos)
Απίστευτο! Παίκτες της Ζανκτ Πάουλι πήραν στο… κυνήγι χούλιγκαν (videos)
Νέες σοκαριστικές λεπτομέρειες: Οι οδηγίες του GPS προκάλεσαν το πολύνεκρο τροχαίο στη Θεσσαλονίκη;
Νέες σοκαριστικές λεπτομέρειες: Οι οδηγίες του GPS προκάλεσαν το πολύνεκρο τροχαίο στη Θεσσαλονίκη;
Σεισμός Μεξικό: Δεκάδες νεκροί και εγκλωβισμένοι σε φλεγόμενα κτήρια (pics+vid)
Σεισμός Μεξικό: Δεκάδες νεκροί και εγκλωβισμένοι σε φλεγόμενα κτήρια (pics+vid)
Ανείπωτη τραγωδία: Νεκροί τρεις νέοι σε τροχαίο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
Ανείπωτη τραγωδία: Νεκροί τρεις νέοι σε τροχαίο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
ΣΟΚ: Πυροβόλησαν 10χρονο μαθητή σε σχολείο στο Γαλάτσι
ΣΟΚ: Πυροβόλησαν 10χρονο μαθητή σε σχολείο στο Γαλάτσι

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης