Γ.Σ. Προσοτσάνης – ΠΑΟ Κοσμίου 2-3

Γ.Σ. Προσοτσάνης – ΠΑΟ Κοσμίου 2-3

Το γήπεδο της Προσοτσάνης αποτελούσε απόρθητο φρούριο από τα τέλη του Νοέμβρη του 2010 και για 24 παιχνίδια, όμως Νοέμβρη και πάλι, πριν συμπληρωθούν δύο χρόνια, το φρούριο έπεσε.

«Υπεύθυνη» γι’ αυτό ήταν η ομάδα του Κοσμίου που πέρασε με 3-2 από την Προσοτσάνη σε ένα εντελώς αλλοπρόσαλλο ματς. Βέβαια, βοήθησε σ’ αυτό και η διαιτησία του Δημητριάδη από τη Χαλκιδική, που πέτυχε το απίστευτο να έχουν παράπονα απ’ αυτόν και οι δύο ομάδες, καθώς δεν έδωσε πέναλτι και αποβολή υπέρ της Προσοτσάνης και γενικώς ήταν πηγή κινδύνου σε κάθε του σφύριγμα.

Η Προσοτσάνη άνοιξε το σκορ στο 6ο λεπτό με πλασέ του Κερασίδη, αλλά οι Κομοτηναίοι ισοφάρισαν γρήγορα, στο 12’ με τον Κουφιώτη για να κλείσουν το ημίχρονο, προηγούμενοι με 1-2, χάρη σε ένα γκολ του Τρίχα στο 45’+2’.

Στο 52’ σε κόρνερ του Ουζούνη και καρφωτή κεφαλιά του Φερφέρη πάνω στη γραμμή ίσως και με το χέρι, ο Πατσαλής διώχνει, στο ριμπάουντ ο Λειβαρτζινός σουτάρει και πάλι η μπάλα σταματάει πάνω σε σώματα αμυνόμενων, με τις έντονες διαμαρτυρίες για πέναλτι και αποβολή από πλευράς Προσοτσάνης.

Πέντε λεπτά αργότερα (57’) ο Κερασίδης χωρίς να βλέπει βρήκε σε θέση έξω αριστερά τον Ουζούνη που ξεπέρασε στο σπριντ τον Ποντίδη και δίνοντας εξωτερικό φάλτσο στο σουτ που επιχείρησε από 20 μέτρα την έστειλε στο απέναντι «παραθυράκι» του Χρανιώτη, 2-2.

Στο 75’ ο Φερφέρης χάνει το κοντρόλ μόνος του, κλέβει την μπάλα ο Λιανός κι αφού ξεπέρασε και την αντίσταση του Γεωργιάδη πλάσαρε κάτω από το σώμα του Πιτσακτσή, σε ένα ανέλπιστο βάσει εικόνας παιχνιδιού γκολ για τους παίκτες του Κοσμίου, 2-3.

Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Δημητριάδης, Αλβανός και Ευμορφούλης από την Χαλκιδική.

ΓΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ: Πιτσακτσής, Γεωργιάδης, Καλαϊτζής Δ., Λειβαρτζινός (82’ Ουζούνογλου), Δημητριάδης (92’ Ρούσσος), Φερφέρης, Ουζούνης, Σαϊνίδης, Παλτζίδης, Κερασίδης, Μουρατίδης.

ΠΑΟ ΚΟΣΜΙΟΥ: Πουλακίδας (49’ Χρανιώτης), Ποντίδης, Βαρσάμης, Κουφιώτης, Πατσαλής, Τρίχας, Λιάρος, Γεμενετζής (60’ Λιανός), Σταύρου, Λυκούδης, Καμπιώτης (67’ Αραμπίδης).



Πόλο: Η Προ Ρέκο αντίπαλος του Ολυμπιακού
Πόλο: Η Προ Ρέκο αντίπαλος του Ολυμπιακού
Θα κλείνουν τα σχολεία λόγω αφρικανικής σκόνης
Θα κλείνουν τα σχολεία λόγω αφρικανικής σκόνης
Μεταγραφές: Η Φιορεντίνα θέλει τον Μανδα, η Λάτσιο ζητάει 30.000.000 ευρώ!
Μεταγραφές: Η Φιορεντίνα θέλει τον Μανδα, η Λάτσιο ζητάει 30.000.000 ευρώ!
Φιορεντίνα: 18 διαφορετικοί σκόρερ!
Φιορεντίνα: 18 διαφορετικοί σκόρερ!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved