Καρδίτσα-Ένωση 1-0

Καρδίτσα-Ένωση 1-0

Σημαντική νίκη για την Καρδίτσα που επιβλήθηκε με 1-0 της Ένωσης Σπερχειάδας-Μακρακώμης και τη βύθισε στην βαθμολογία.

Μόνο αγωνιστικό χώρο δεν θύμιζε το γήπεδο των Καμινάδων αλλά περισσότερο «βούρκο» από την τελευταία κακοκαιρία. Η Ένωση Μακρακώμης-Σπερχειάδας που δυσκολεύτηκε αρκετά να… προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του αγωνιστικού χώρου ηττήθηκε με 1-0 και πλέον η παραμονή μοιάζει με όνειρο…

Κύριο χαρακτηριστικό του παιχνιδιού ήταν οι δυνατές μονομαχίες αλλά και η όρεξη που έδειξαν οι δύο ομάδες. Σίγουρα αν το γήπεδο δεν ήταν σε τέτοια χάλια οι φίλαθλοι θα παρακολουθούσαν όμορφο θέαμα.

Ανώτερος ο ΑΟΚ επέβαλλε τον ρυθμό του από το ξεκίνημα σε αντίθεση με την Ένωση που με αμυντικούς προσανατολισμούς προσπαθούσε να βρει χώρους και να βγει στην κόντρα.

Οι ποδοσφαιριστές του Θάνου Θεοδώρου έδειξαν τις διαθέσεις τους από το ξεκίνημα του παιχνιδιού όταν μόλις στο 7’ το σουτ του Γκόλια έδιωξε με υπερπροσπάθεια στην αριστερή του γωνία ο Κοκονδύνης.

Στο 17’ ο Κούλης επιχείρησε από δεξιά το διαγώνιο σουτ αλλά και πάλι ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων είπε όχι. Ευκαιρία για την Ένωση και στο 27’ όταν το μακρινό σουτ του Βέλλιου πέρασε λίγο άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Τρούκη.

Το γκολ για τους «κυανόλευκους» ήρθε στο 30’. Ο Παπαδημητρίου εκτέλεσε φάουλ, ο Κουκούλης γύρισε με κεφαλιά στον Κόκκινο και αυτός με πλασέ έκανε το 1-0. Τελευταία ευκαιρία για το πρώτο ημίχρονο και στο 40’ ο Κοκονδύνης μπλόκαρε την  μπάλα στην απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Κουκούλη.

Στο ίδιο περίπου σκηνικό κύλησε και το δεύτερο ημίχρονο. Χαρακτηριστικό οι πολλές ευκαιρίες που έχασαν οι γηπεδούχοι. Στο 50’ θα μπορούσε να γίνει το 2-0 όταν ο Κουκούλης σε εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος μετά από ανατροπή από τον Κοκονδύνη δεν έστελνε τη μπάλα άουτ. Στο 64’ ο Κόκκινος εκτέλεσε το κόρνερ, ο Παππάς έβαλε την προβολή προσωρινά έδιωξαν οι αμυντικοί, ο Τζιλός έκανε τη σέντρα και ο Κουκούλης με πλασέ έστειλε την μπάλα άουτ. Πολύ καλή ευκαιρία στο 68’ με τον Κρανιώτη να μην μπορεί να νικήσει τον Κοκονδύνη από θέση τετ α τετ μετά από μπαλιά του Γκόλια.

Στο 71’ ο Τσαρτσαράς έβγαλε στον Κρανιώτη ο οποίος μόνος του από δεξιά έστειλε την μπάλα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι. Ο μονόλογος του ΑΟΚ συνεχίζονταν και στο 80’ μετά από μπαλιά του Κόκκινου ο Παππάς με πλασέ έστειλε την μπάλα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι.

Τελευταία ευκαιρία στο παιχνίδι και στο 81’ ο Κοκονδύνης έσωσε την εστία του όταν κατάφερε να μπλοκάρει προ του Κουκούλη που ήταν σε θέση τετ α τετ.

ΑΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Τρούκης, Οικονόμου, Τσαρτσαράς, Παπαμαργαρίτης, Τζιλός, Γκόλιας (69’ Παππάς Γ.), Παπαδημητρίου, Παππάς, Κρανιώτης (84’ Γιαπαλής), Κόκκινος (91’ Κεφαλάς), Κουκούλης.

ΕΝΩΣΗ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ-ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ: Κοκονδύνης, Αλεξίου, Ζαροδήμος, Μπέσσας, Παπαϊωάννου, Βέλλιος, Τσαμαδιάς, Μιμιγιάννης, Ντεμίρης (46’ Ψυχογιός), Επίσκοπος, Πλατανιάς.



Άστον Βίλα - Ολυμπιακός 0-0: Live ο ημιτελικός του Europa Conference League
Άστον Βίλα - Ολυμπιακός 0-0: Live ο ημιτελικός του Europa Conference League
Euroleague, Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα 92-58: Έβγαλε αντίδραση, πάει σε τελικό πρόκρισης στην Ισπανία
Euroleague, Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα 92-58: Έβγαλε αντίδραση, πάει σε τελικό πρόκρισης στην Ισπανία
Παναθηναϊκός AKTOR: Στο γήπεδο και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς
Παναθηναϊκός AKTOR: Στο γήπεδο και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς
Παναθηναϊκός AKTOR: Στη “Χάλα Πιονίρ” ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος
Παναθηναϊκός AKTOR: Στη “Χάλα Πιονίρ” ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved