Τσίκινης: «Είχε ψυχή ο Εθνικός Μελιγαλά»

Τσίκινης: «Είχε ψυχή ο Εθνικός Μελιγαλά»

Για την άνοδο του Εθνικού Μελιγαλά στη Δ’ Εθνική μίλησε ο Σπύρος Τσίκινης μετά από την ισοπαλία στην Τρίπολη με τον Παναρκαδικό.

«Να ξέρετε έδωσε ψυχή αυτή η ομάδα σήμερα και σε όλα τα παιχνίδια. Σήμερα είχαν οι δύο ομάδες από ένα ημίχρονο, το πρώτο πιστεύω ήμασταν πολύ καλύτεροι και ο Παναρκαδικός ήταν αρκετά καλύτερος στο δεύτερο ημίχρονο. Παλέψαμε όλα τα παιχνίδια, ήταν δύσκολα. Ήταν όλες οι ομάδες καλές, στις λεπτομέρειες κρίθηκε. Εγώ θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μου γιατί 13-14 άτομα ήμασταν όλη την χρονιά αλλά είχαμε ψυχή. Και σήμερα λυγίσαμε στο δεύτερο ημίχρονο όχι για τίποτα άλλο, αλλά επειδή ήμασταν φοβερά κουρασμένοι. Δεν αντέξαμε στο χορτάρι και γι’ αυτό έγιναν κάποια λάθη και δώσαμε το δικαίωμα στον Παναρκαδικό, να μας ισοφαρίσει», τόνισε αρχικά ο Τσίκινης.

Κάνοντας ένα σχόλιο για τον Παναρκαδικό, σημείωσε: «Ο Παναρκαδικός είναι και παραμένει μια πολύ καλή ομάδα. Πιστεύω ότι τα αίτια που δεν ανέβηκε η ομάδα ήταν στις λεπτομέρειες. Δηλαδή έχασε κάποια παιχνίδια στο τέλος. Αν είχε κάνει καλή αρχή θα μπορούσε να διεκδικήσει και αυτός. Πιστεύω ότι οι τρεις ομάδες ήταν πιο μπροστά από τον Μολαϊκό. Ήταν λάθος μεγάλο που έχασε στον Μολαϊκό γιατί αυτή η ομάδα μπορεί από την μέση και μπροστά ήταν καλή αλλά πίσω είχε φοβερά προβλήματα και αυτές οι λεπτομέρειες έκριναν την θέση που δεν την πήρε».

Για την άνοδο, υπογράμμισε: «Το κλειδί για εμάς ήταν το διπλό στον Μολαϊκό στην πρώτη αγωνιστική. Από εκεί ξεκίνησαν όλα. Θέλαμε ένα παιχνίδι έξω, το πρώτο το θέλαμε. Βοήθησε ψυχολογικά πάρα πολύ. Παίξαμε με μια πολύ καλή ομάδα στο Πόρτο Χέλι., μας έπαιξε πολύ καλά. Ευτυχήσαμε στο τέλος, στο να ισοφαρίσουμε. Εντάξει με τον Παναρκαδικό ήταν περισσότερο παιχνίδι κέντρου κάτω στο γήπεδο μας. Εγώ δεν ήθελα να χάσω βασικά αυτό το παιχνίδι και αλλά εγώ πιστεύω ήταν για εμάς, όπως αν κέρδιζε ο Παναρκαδικός στο πρώτο παιχνίδι εδώ τον Πορτοχελιακό, πιστεύω στην θέση του Πορτοχελιακού θα ήταν ο Παναρκαδικός. Δηλαδή αυτές οι λεπτομέρειες γιατί και μετά κοντά σε εμάς ήταν. Δεν πήγε μακριά, δεν ήταν ότι ήταν πάνω ή ότι έφυγε στους Μολάους. Σε εμάς ήρθε, τοπικό ντέρμπι είναι. Ο Αντώνης ο Μαυρέας ήξερε την δική μου την ομάδα πολύ καλά. Πιστεύω ότι το διπλό το δικό μου, και η ισοφάριση στο 90’, στο ματς με το Πόρτο Χέλι στο πρώτο παιχνίδι, έκρινε την πρώτη και την τελευταία θέση. Γιατί δεν είναι 1 παιχνίδι, 5 παιχνίδια είναι… Τα παιδιά παίζουν με ψυχή».

Για τον Αντώνη Μαυρέα επισήμανε: «Ο Μαυρέας είναι φίλος, εγώ του εύχομαι τα καλύτερα. Προσπάθησε, δεν σημαίνει πάντα ο προπονητής. Κι εγώ αν έχανα, ο προπονητής έχει πάντα την ευθύνη. Αυτός φταίει, τα παιδιά είναι στις νίκες, σε αυτά φταίει ο προπονητής. Έτσι είναι η μοίρα, πιστεύω την είχε δουλέψει την ομάδα. Εσείς την γνωρίζετε καλύτερα, από ότι γνωρίζω εγώ. Δούλευε σε επαγγελματικά επίπεδα, εμείς δεν δουλεύαμε και τόσο σε επαγγελματικά. Είχαμε πολλά προβλήματα με το γήπεδο μας. Παρόλα αυτά ήταν άτυχος πιστεύω».

Για το επίπεδο του τοπικού ποδοσφαίρου, εκτίμησε: «Πιστεύω ότι το επίπεδο του επαρχιακού ποδοσφαίρου ήταν ένα αβαντάζ για εμάς. Από ότι έχω δει 2-3 ομάδες στην Αρκαδία ήταν που αξίζει. Εμείς είχαμε κόντρα σε όλο το πρωτάθλημα. Εμείς χάσαμε βαθμούς από δύο που πέσανε. Από τον Παναθηναϊκό και… Δηλαδή από δύο ομάδες που πέσανε χάσαμε βαθμούς. Είχαμε Σπερχογεία, Κυπαρισσία, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό ομάδες πολύ καλές. Παίκτες επειδή είχαν προβλήματα πέρσι με την Δ’ Εθνική, είχαν πάει τοπικό όλοι . Είχαμε εκεί μια αβάντα εκεί εμείς στα μπαράζ από θέμα αγώνων, αγωνιστικότητας γιατί παίξαμε πολλά ντέρμπι. Ο Αντώνης έπαιξε 2-3 παιχνίδια. Δεν έπαιξε παραπάνω. Εύχομαι τα καλύτερα».



Παναθηναϊκός AKTOR: Αφιέρωσε τη νίκη στον Πάρη ο Αταμάν - «Στο 5ο ματς το ΟΑΚΑ θα είναι φωτιά»
Παναθηναϊκός AKTOR: Αφιέρωσε τη νίκη στον Πάρη ο Αταμάν - «Στο 5ο ματς το ΟΑΚΑ θα είναι φωτιά»
Άστον Βίλα - Ολυμπιακός 2-4: Αφεντικό για τον τελικό στην «OPAP Arena» με τεσσάρα
Άστον Βίλα - Ολυμπιακός 2-4: Αφεντικό για τον τελικό στην «OPAP Arena» με τεσσάρα
Παναθηναϊκός: «Έκλεισε» το… σπίτι της Μακάμπι στο Βελιγράδι και τώρα έχει ΟΑΚΑ
Παναθηναϊκός: «Έκλεισε» το… σπίτι της Μακάμπι στο Βελιγράδι και τώρα έχει ΟΑΚΑ
Άστον Βίλα - Ολυμπιακός 2-4: Live ο ημιτελικός του Europa Conference League
Άστον Βίλα - Ολυμπιακός 2-4: Live ο ημιτελικός του Europa Conference League
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved