Αποθέωση για Πεπ και καρέ από Μέσι!

Αποθέωση για Πεπ και καρέ από Μέσι!

Τέσσερα γκολ από τον Λιονέλ Μέσι απέναντι στην Εσπανιόλ και νίκη με 4-0 για την Μπαρτσελόνα με τον Αργεντινό να φτάνει τα 50 τέρματα στο πρωτάθλημα! - Συγκίνηση στο αντίο του Γκουαρντιόλα.

Ασταμάτητος! Μόνο αυτή η λέξη μπορεί να χαρακτηρίσει τη φετινή χρονιά του Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός επιθετικός έχει βαλθεί να… τρελάνει τους πάντες. Ο αστέρας της Μπαρτσελόνα στο ντέρμπι της Καταλονίας απέναντι στην Εσπανιόλ, πήρε την ομάδα του από το χέρι και με τέσσερα (!) τέρματα έφτασε τα 50 τέρματα στο φετινό πρωτάθλημα σπάζοντας ό,τι ρεκόρ υπάρχει!

Στο 12’ άνοιξε το σκορ, ενώ στο 64 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 2-0. Το χατ-τρικ ολοκληρώθηκε στο 74’. Το καρέ έγινε στο 79’ με πέναλτι και πάλι έκανε το τελικό 4-0 κάνοντας το απόλυτο ρεκόρ στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Αυτός ήταν ο τελευταίος αγώνας του Γκουαρντιόλα στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, ο οποίος αποθεώθηκε πριν και μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Εσπανιόλ. Ο Πεπ μόλις ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση πήγε στο κέντρο του γηπέδου και εμφανώς συγκινημένος μιλώντας στο μικρόφωνο έδωσε υπόσχεση στους οπαδούς ότι θα ξανασμίξουν οι δρόμοι τους. Οι παίκτες, στη συνέχεια,  έκαναν ένα κύκλο γύρω του και τον σήκωσαν στον... αέρα, υπό την απόθεωση του κόσμου!

Ανατροπή για Ρεάλ

Την ίδια ώρα, η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε την ανατροπή απέναντι στη Γρανάδα επικρατώντας 2-1. Ο Γιάρα στο 5’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ωστόσο ο Ρονάλντο στο 81’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 1-1, για να έρθει ο Κορτές στο 93’ με αυτογκόλ να δώσει τη νίκη στη «βασίλισσα». Πλέον η Ρεάλ αν κερδίσει την Μαγιόρκα την τελευταία αγωνιστική μπορεί να φτάσει τους 100 βαθμούς και να σπάσει το ρεκόρ της Μπαρτελόνα (99β.)

Ζωντανή στη «μάχη» της παραμονής έμεινε η Σαραγόσα η οποία επικράτησε 2-1 της Σανταντέρ και έφτασε τη Βαγιεκάνο που ηττήθηκε 5-2 από τη Σεβίλλη! Ο Φερνάντεζ έβαλε τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ, με τον Πόστιγκα ένα λεπτό αργότερα (13’) να ισοφαρίζει σε 1-1. Τη νίκη στην ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ έδωσε ο Λαφιτά στο 78’.

Ακόμα περισσότερο μπλέκει η Βαγιεκάνο που ηττήθηκε 5-2 από τη Σεβίλλη. Ο Μπάμπα στο 31’ άνοιξε το σκορ για τους Ανδαλουσιανούς, με τον Κόστα στο 37’ με πέναλτι να ισοφαρίζει. Ο Χουάν Κάλα πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, στο 43’ πέτυχε το πρώτο του φετινό τέρμα στην Ισπανία, με τον Μπάμπα να κάνει το 3-1 για τη Σεβίλλη στο 47’. Ο Ρέγιες στο 65’ έκανε το 4-1, με τον Κόστα στο 77’ να μειώνει σε 4-2. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τον Κανουτέ στο 81’.

Τις λίγες ελπίδες της για την παραμονή διατήρησε η Σπόρτινγκ Χιχόν που επικράτησε 2-1 της Μπέτις. Ο Σανγκόι στο 13’ με πέναλτι άνοιξε το σκορ για τους «ερυθρόλευκους», με τον Μολίνα στο 45’ να ισοφαρίζει σε 1-1.  Ο Σανγκόι στο 55’ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Τη νίκη με 1-0 πήρε η Μαγιόρκα απέναντι στη Λεβάντε με τέρμα του Πίνα στο 54’. Ίδιο σκορ και στην αναμέτρηση της Οσασούνα με τη Σοσιεδάδ, με τον Μπαλντέ στο 14’ να πετυχαίνει το μοναδικό τέρμα του παιχνιδιού.

Σημαντική νίκη πήρε η Ατλέτικο Μαδρίτης στην προσπάθειά της να βγει στην Ευρώπη, επικρατώντας 2-1 της Μάλαγα με ανατροπή. Ο Ελισέου στο 38’ άνοιξε το σκορ για τους Ανδαλουσιανούς, με τον Κόκε στο 79’ να ισοφαρίζει σε 1-1. Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε από τον Αντριάν στο 79’.

Τέλος, η Βαλένθια, επικράτησε 1-0 της Βιγιαρεάλ με τέρμα του Ζόνας στο 92’ με το «κίτρινο υποβρύχιο» να μπαίνει σε περιπέτειες σχετικά με την παραμονή του.

Δείτε το πρόγραμμα και τη βαθμολογία της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Αποθέωση για Πεπ και καρέ από Μέσι!



Έκτη στο Diamond League η Τζένγκο
Έκτη στο Diamond League η Τζένγκο
Super League: Ντέρμπι ΠΑΟΚ - ΑΕΚ με φόντο τη στέψη ή την παράταση - Το πρόγραμμα και η βαθμολογία
Super League: Ντέρμπι ΠΑΟΚ - ΑΕΚ με φόντο τη στέψη ή την παράταση - Το πρόγραμμα και η βαθμολογία
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (28/04) - Πού θα δείτε το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ και τη Super League
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (28/04) - Πού θα δείτε το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ και τη Super League
Τέλος η Εθνική Βραζιλίας για τη Μάρτα
Τέλος η Εθνική Βραζιλίας για τη Μάρτα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved