Μήνυση στον διαιτητή!

Μήνυση στον διαιτητή!

Έξαλλοι είναι ακόμη στον Θρίαμβο Λούρου με τη διαιτησία του Τσιάκου στο κυριακάτικο παιχνίδι με τη Φιλοθέη και αποφάσισαν να υποβάλλουν μήνυση εναντίον του!

Η απόφαση του διαιτητή του συνδέσμου Θεσπρωτίας να καταλογίσει ανύπαρκτο πέναλτι εις βάρος του Θριάμβου στο παιχνίδι με την ομάδα της Αρτας, δίνοντας τη νίκη με 1-0 στους φιλοξενούμενους προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων. Ο Τσιάκος ανέφερε την επίθεση που δέχτηκε μετά το τέλος του αγώνα από οπαδούς παίκτες και παράγοντες της ομάδας του Λούρου με επιβαρυντικό τρόπο στο φύλλο αγώνα.

Τη Δευτέρα συνεδρίασε το ΔΣ του Θριάμβου και αποφάσισε να καταγγείλει τη διαιτησία του Τσιάκου στην ΕΠΟ/ΚΕΔ, καθώς και να καταθέσει μήνυση εναντίον του.

Αναλυτικά οι αποφάσεις του ΔΣ:

«Στον Λούρο σήμερα την 21 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 19:00 συνεδρίασε εκτάκτως το Δ.Σ του Συλλόγου μας στα γραφεία της ομάδος μας με μοναδικό θέμα ημερησίας διάταξης τα γεγονότα που συνέβησαν στο χτεσινό αγώνα της ομάδας μας με την Φιλοθέη Άρτας .
Το Δ.Σ μετά από διαλογική συζήτηση και αφού έλαβε γνώση το ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΟΣ  ομόφωνα αποφάσισε τα εξής :
1. Να καταγγείλει τον διαιτητή του αγώνα και τους βοηθούς του στα αρμόδια όργανα της ΚΕΔ και της ΕΠΟ για την διαιτησία τους ( τα σφυρίγματα και τις υποδείξεις τους). Πιστεύουμε ότι ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία με σκοπό την διάλυση της ομάδας ο δε διαιτητής  πιστεύουμε ότι ήταν σε αγαστή συνεργασία με τα λαμόγια οπου λυμαίνονται τον χώρο της Δ΄Εθνικής και όχι μόνο
2. Να υποβάλλει μήνυση στον διαιτητή του αγώνα για καταγραφή στο ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΟΣ ψευδών γεγονότων και κυρίως την παράγραφο που αναφέρει ότι του επιτέθηκαν μετά το τέλος του αγώνος παράγοντες και ποδοσφαιριστές της ομάδας
3. Καταδικάζουμε απερίφραστα τα γεγονότα που συνέβησαν μετά το τέλος του αγώνα με την εισβολή φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο και καταγγέλλουμε τον διαιτητή ως ηθικό αυτουργό αυτών των γεγονότων
4. Το Δ.Σ υποβάλλει την παραίτησή του και ορίζει έκτακτη γενική συνέλευση για την Τετάρτη 2 Μαρτίου και ώρα 19:00 στα γραφεία του συλλόγου όπου θα αποφασιστεί η περαιτέρω πορεία του Σωματείου
5. Η απόφαση αυτή να δημοσιευτεί στα Μ.Μ.Ε έντυπα και ηλεκτρονικά».

Η καταγγελία του Θριάμβου στην ΕΠΟ:

«Κύριε Πρόεδρε, καταγγέλλουμε στην επιτροπή σας τον κ. Σ. Τσιάκο  Διαιτητή του αγώνα του Συλλόγου μας με την Φιλοθέη Άρτας που έγινε χθες Κυριακή 20/2/2011 στο γήπεδο Λούρου.
Ο εν λόγω Διαιτητής με τα σφυρίγματα του και κυρίως με το πέναλτι που έδωσε εναντίον μας για παράβαση (που δήθεν έγινε) εκτός περιοχής, αφ’ ενός αλλοίωσε το αποτέλεσμα του αγώνα (0-1) και αφ’ ετέρου έγινε ο ηθικός αυτουργός των όσων ακολούθησαν μετά το τέλος του με την εισβολή φιλάθλων στο γήπεδο τα οποία καταδικάζουμε απερίφραστα. Για τα σφυρίγματα του μας δικαιώνει πλήρως το βίντεο του αγώνα (ΑRT TV) και όπως πιστεύουμε και η έκθεση του παρατηρητή Διαιτησίας.
Αυτός ο Διαιτητής είναι το λιγότερο επικίνδυνος και πιστεύουμε  από αυτά που έγραψε στο φύλλο αγώνα ότι ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία για την διάλυση της ομάδας μας σε όφελος της ομάδας της πατρίδας του και σε πλήρη συνεργασία με τα λαμόγια που λυμαίνονται το χώρο της Δ’ Εθνικής και όχι μόνο».



Τελικός Conference League, Φιορεντίνα: Πίτσα, αναψυκτικό κι… Ολυμπιακός για τον Ιταλιάνο
Τελικός Conference League, Φιορεντίνα: Πίτσα, αναψυκτικό κι… Ολυμπιακός για τον Ιταλιάνο
Super League: Ολυμπιακός - ΑΕΚ και ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός ντέρμπι τίτλου σε Φάληρο και Τούμπα
Super League: Ολυμπιακός - ΑΕΚ και ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός ντέρμπι τίτλου σε Φάληρο και Τούμπα
Μίλτος Τεντόγλου: «Είμαι σαν πεθαμένος» - Αποκάλυψε τον λόγο που δεν χαμογελάει μετά τους αγώνες
Μίλτος Τεντόγλου: «Είμαι σαν πεθαμένος» - Αποκάλυψε τον λόγο που δεν χαμογελάει μετά τους αγώνες
Πάλη: Ολα έτοιμα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U15
Πάλη: Ολα έτοιμα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U15
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved