Πετρίτσης: «Φέτος είναι η χρονιά μας!»

Πετρίτσης: «Φέτος είναι η χρονιά μας!»

Λίγο πριν το κρίσιμο ντέρμπι με τον Ελπιδοφόρο, ο Ανδρέας Πετρίτσης μίλησε στην ιστοσελίδα του Φωστήρα για τη φετινή χρονιά και τις πιθανότητες ανόδου.

Ο επιθετικός του «Φονέα» έχει αγωνιστεί, έχει συμβάλλει τα μέγιστα όσον αφορά το τομέα του σκοραρίσματος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο νεαρός επιθετικός στο fostirasfc.gr:

Ανδρέα, η ομάδα δείχνει πιο έτοιμη από ποτέ για να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες. Θεωρείς ότι έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για να το πετύχει;

«Πιστεύω ότι φέτος είναι η χρονιά μας! Σίγουρα είναι μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα να κατακτήσει τον τίτλο. Από την αρχή της σεζόν έχουμε αποδείξει ότι διαθέτουμε όλα τα φόντα για να πρωταγωνιστούμε. Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, χρέος μας είναι να τερματίσουμε στην πρώτη θέση! Όλα τα παιδιά είμαστε αποφασισμένοι και πιστεύω ότι θα το πετύχουμε!».

Που πιστεύεις ότι οφείλεται αυτή η επιτυχημένη πορεία;

«Από την αρχή της περιόδου κρατήσαμε χαμηλά τους τόνους και με τη σκληρή δουλειά καταφέραμε κάτι που περίμεναν λίγοι! Σημαντικό στοιχείο αποτελεί και το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί μέσα στα αποδυτήρια, με δεδομένο ότι και στις χάρες αλλά και στις λύπες μείναμε ενωμένοι!»

Ενώ το ξεκίνημα σας δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό, από το Γενάρη και μετά είδαμε μια ομάδα μεταμορφωμένη προς το καλύτερο, τι άλλαξε;

«Όντως δεν ξεκινήσαμε με το δεξί τη χρονιά, καθώς η ήττα της πρώτης αγωνιστικής από τη Ρόδο, μας αποσυντόνισε κάπως! Στη συνέχεια όμως δεν το βάλαμε κάτω και μέσα από τη σκληρή δουλειά, οι κόποι μας ανταμείφθηκαν. Φυσικά μεγάλη βοήθεια προσέφεραν και τα παιδιά που αποκτήθηκαν το Γενάρη, τα οποία έδωσαν περισσότερη ποιότητα στην ομάδα!».

Περίμενες ότι ο Φωστήρας λίγο πριν το τέλος του πρωταθλήματος θα βρισκόταν στην πρώτη θέση;

«Για να σου πω την αλήθεια όχι. Ωστόσο έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, μετά το τέλος του α' γύρου πιστέψαμε στις δυνατότητες μας και αρχίζαμε να ονειρευόμαστε! Αυτό που απομένει είναι να συνεχίσουμε με σοβαρότητα μέχρι τέλους, ώστε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Την Κυριακή η ομάδα παίζει τους κόπους μιας χρονιάς. Θεωρείς πως το συγκεκριμένο παιχνίδι μπορεί να κρίνει το πρωτάθλημα;

«Έτσι όπως κυλούν τα πράγματα, εάν και εφόσον το ματς της Κυριακής πάρει θετική έκβαση για εμάς, θα σημάνει και κατάκτηση του τίτλου. Από την πλευρά μας είμαστε σε καλή κατάσταση και πιστεύω ότι εάν βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο το καλό μας πρόσωπο όλα θα πάνε καλά».

Πως κρίνεις το επίπεδο του 8ου ομίλου;

«Θεωρώ ότι ο 8ος όμιλος αποτελεί ένα από τα δυσκολότερα και πιο αμφίρροπα πρωταθλήματα. Διαθέτει ομάδες με μεγάλη ιστορία και δυναμική αλλά και πολύ ποιοτικούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές».

Τι σημαίνει για τον Ανδρέα Πετρίτση να φοράει τη φανέλα του Φωστήρα;

«Θεωρώ πως είναι τιμή όχι μόνο για εμένα αλλά και για το κάθε ποδοσφαιριστή να φοράει τη φανέλα με το «Φ» στο στήθος! Σε όσες ομάδες έχω αγωνιστεί, αυτό που έχω νιώσει στο Φωστήρα δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια. Ελπίζω και είμαι σίγουρος ότι αυτές οι στιγμές θα κρατήσουν για πολύ ακόμη!».

Τι έχεις να πεις στον κόσμο της ομάδας;

«Να συνεχίσει να κάνει αυτό που έχει ξεκινήσει από την αρχή της σεζόν. Δηλαδή να στηρίζει τις προσπάθειες μας, είτε αγωνιζόμαστε εντός είτε εκτός έδρας. Εάν εξακολουθήσει να το πράττει με παρόμοιο τρόπο, πιστεύω ότι κι εμείς με τη σειρά μας στο τέλος θα τον κάνουμε υπερήφανο».

Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι;

«Τη δεδομένο χρονική στιγμή είναι να κατακτήσει ο Φωστήρας το πρωτάθλημα και γιατί όχι να συνεχίσω να φοράω τη φανέλα της ομάδας και στις επαγγελματικές κατηγορίες!».



Παναθηναϊκός AKTOR: Αφιέρωσε τη νίκη στον Πάρη ο Αταμάν - «Στο 5ο ματς το ΟΑΚΑ θα είναι φωτιά»
Παναθηναϊκός AKTOR: Αφιέρωσε τη νίκη στον Πάρη ο Αταμάν - «Στο 5ο ματς το ΟΑΚΑ θα είναι φωτιά»
Άστον Βίλα - Ολυμπιακός 2-4: Αφεντικό για τον τελικό στην «OPAP Arena» με τεσσάρα
Άστον Βίλα - Ολυμπιακός 2-4: Αφεντικό για τον τελικό στην «OPAP Arena» με τεσσάρα
Παναθηναϊκός: «Έκλεισε» το… σπίτι της Μακάμπι στο Βελιγράδι και τώρα έχει ΟΑΚΑ
Παναθηναϊκός: «Έκλεισε» το… σπίτι της Μακάμπι στο Βελιγράδι και τώρα έχει ΟΑΚΑ
Άστον Βίλα - Ολυμπιακός 2-4: Live ο ημιτελικός του Europa Conference League
Άστον Βίλα - Ολυμπιακός 2-4: Live ο ημιτελικός του Europa Conference League
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved