Αγρότης Λιανοκλαδίου - Ελασσόνα 3-1

Αγρότης Λιανοκλαδίου - Ελασσόνα 3-1

Αν και στον τελικό με το Βελούχι την περασμένη Κυριακή δεν έπραξε όπως έπρεπε, ο Αγρότης στο γήπεδο του έκανε το καθήκον του κερδίζοντας την πρωτοπόρο του 4ου ομίλου Ελασσόνα με 3-1.

Αυτό ήταν και το πρώτο βήμα για την παραμονή του στη Δ εθνική κατηγορία και τα επόμενα δύο είναι με Αμπελωνιακό εντός έδρας και Ταυρωπό εκτός. Για να γίνει όμως αυτό έπρεπε και η ομάδα της Ελασσόνας να έρθει ….αδιάφορη στο Λιανοκλάδι μετά τις ραγδαίες διοικητικές εξελίξεις στην ομάδα που έφεραν την αποχώρηση του έμψυχου υλικού και των ακριβοπληρωμένων παικτών, του προπονητή αλλά και του προέδρου που είχε ως αποτέλεσμα να παρουσιαστεί μια εντελώς διαφορετική ομάδα από αυτή που είχε η Ελασσόνα σε όλο το πρωτάθλημα.
Το Λιανοκλάδι παρουσιάστηκε σοβαρό και με πρωταγωνιστή τον Κουτσούκο κατάφερε να πάρει τη νίκη και να έχει την κατάσταση της παραμονής στα χέρια του…

Με τα… δεύτερα

Με τη… δεύτερη ομάδα κατέβηκε η Ελασσόνα να αγωνιστεί στο Λιανοκλάδι επιβεβαιώνοντας τις φήμες που ήθελαν την μέχρι πρότινος πρωτοπόρο του 4ου ομίλου της Δ εθνικής …υπό διάλυση. Μόνο τρεις βασικοί της παίκτες αγωνίστηκαν ενώ όλοι οι άλλοι ήταν κάτω των 20 ετών έχοντας ωστόσο πολύ καλή αγωνιστική παρουσία.
Αρκετός ο κόσμος στο γήπεδο του Λιανοκλαδίου. Η κρίσιμη αγωνιστική καμπή στην οποία βρίσκονται οι πράσινοι έφερε κόσμο στο γήπεδο, τη στιγμή που σε προηγούμενα παιχνίδια ήταν απών.
Χαλί ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου του Λιανοκλαδίου, γεγονός που βοήθησε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών για ένα καλό παιχνίδι παρά το γεγονός ότι φυσούσε και πολύ δυνατός αέρας.

Από νωρίς τα γκολ

Η Ελασσόνα μπορεί να προειδοποίησε με την πολύ καλή στιγμή στο 7΄ όταν ο Ζηρδέλης από κοντά θα κάνει την προβολή αλλά ο Τσάμης κατά την έξοδό του θα προλάβει και θα σώσει, ωστόσο ο Αγρότης ήταν αυτός που από νωρίς κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο σκορ. Συγκεκριμένα στο 9΄ ο Τατσιόπουλος θα κάνει μια μακρινή μπαλιά και ο Κουτσούκος το καλό κοντρόλ μέσα στην περιοχή και αφού αποφύγει τον προσωπικό του αντίπαλο με ωραία προσπάθεια θα φτάσει απέναντι στο τέρμα και με ψύχραιμο πλασέ θα ανοίξει το σκορ και το δρόμο για τη νίκη γράφοντας το 1-0.
Δύο λεπτά αργότερα πολύ καλή ατομική προσπάθεια του Κουτσούκου από αριστερά θα ταλαιπωρήσει τους αντίπαλους αμυντικούς και θα κάνει το γύρισμα με τον Μπουγιώτα να κάνει την προβολή και τη μπάλα αφού πήρε ύψος να καταλήγει στην επάνω πλευρά των διχτύων.
Ο Κουτσούκος φάνηκε να παίρνει προσωπικά το ματς και στο 13΄ θα καταφέρει με ένα πανέμορφο γκολ να κάνει το 2-0. Από αριστερά μέσα στην περιοχή και με εξαιρετική ατομική προσπάθεια θα περάσει τον προσωπικό του αντίπαλο και με εντυπωσιακό πλασέ θα πετύχει το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο παιχνίδι και θα δώσει αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του.
Το προβάδισμα των δύο τερμάτων έδωσε άλλο αέρα στον Αγρότη ο οποίος κατάφερε να ελέγξει το ματς και να το φέρει στα μέτρα του μη αφήνοντας την Ελασσόνα να απειλήσει.
Πριν κλείσει το πρώτο μέρος στο 32΄ οι γηπεδούχοι θα φτάσουν σε ένα ακόμη τέρμα. Ο Κουτσούκος από αριστερά που βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα θα περάσει για τον Ζήσιμο που από αριστερά θα κάνει το γύρισμα μέσα στην περιοχή και από αδράνεια των αμυντικών η μπάλα θα φτάσει στον Μπουγιώτα ο οποίος από κοντά δε θα δυσκολευτεί να γράψει το 3-0 δίνοντας μια διαφορά ασφαλείας για λογαριασμό του Αγρότη, σκορ με το οποίο έμελλε να λήξει και το πρώτο μέρος.

Φάσεις χωρίς γκολ

Δυνατά μπήκαν οι γηπεδούχοι και στην επανάληψη δημιούργησαν φάσεις αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν στο γκολ. Με την έναρξη της επανάληψης στο 46΄ μια διπλή φάση για τον Αγρότη όταν ο Ζήσιμος θα σουτάρει με τον Σεμπίρη να απομακρύνει και στην επαναφορά ο Τατσιόπουλος από καλή θέση να κάνει το σουτ αλλά ο γκολκίπερ της Ελασσόνας θα πει και πάλι όχι. Πολύ καλή στιγμή και στο 55΄ όταν από ατομική προσπάθεια του Κουτσούκου ο Γκούρλιας θα σουτάρει έξω από την περιοχή δυνατά με τη μπάλα να φεύγει λίγο έξω.
Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χάμου από μακρινή απόσταση θα φύγει άουτ στο 58΄, ενώ δοκάρι είχε το λιανοκλάδι στο 60΄ όταν από σέντρα του Μπουγιώτα ο Κουτσούκος θα προσπαθήσει να σκοράρει με θεαματικό τρόπο όταν θα πιάσει το απευθείας δύσκολο σουτ με τη μπάλα όμως να μην του κάνει το χατίρι καθώς στα χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι και θα απομακρύνουν στη συνέχεια οι αμυντικοί.
Κόρνερ στο 62΄ από τον Κουτσούκο ψηλότερα από όλους ο Μαδούρας θα κάνει την κεφαλιά με τον πορτιέρο της Ελασσόνας να διώχνει εντυπωσιακά, ενώ στην εξέλιξη της φάσης μετά από σύγχυση στην αντίπαλη άμυνα ο Κουτσούκος θα πιάσει το μονοκόμματο σουτ με τη μπάλα να φεύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 86΄ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Θαναση με τη μπάλα να κατευθύνεται προς τα δίχτυα αλλά ο Τσάμης με ωραία επέμβαση να διώχνει.
Το γκολ της τιμής στο 87΄για την Ελασσόνα όταν ο Χάμος θα ξεφύγει και θα βγει απέναντι τον Τσάμη θα κάνει το σουτ με τον πορτιέρο του Αγρότη να προσπαθεί να διώξει με τα πόδια και η μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για το 3-1.

Διακριθέντες

Κορυφαίος της αναμέτρησης μακράν ο Κουτσούκος που πήρε την ομάδα στις πλάτες του πέτυχε τα γκολ δημιούργησε πολλές ευκαιρίες είχε και δοκάρι… Πολύ καλή η παρουσία και των υπολοίπων παικτών ωστόσο ξεχώρισαν οι Μαδούρας και Καλαμάτας.
Από την Ελασσόνα που παρατάχθηκε με τη… δεύτερη ομάδα και με πάρα πολλούς νεαρούς παίκτες οι έμπειροι Θαναση και Χάμος διακρίθηκαν ωστόσο ήταν πολύ καλή η παρουσία όλων των νεαρών ποδοσφαιριστών.
Διαιτητής της αναμέτρησης ο Σήφης Σφακιανάκης του συνδέσμου Αθηνών με επόπτες τους Νακόπουλο και Κουτσόγιαννο από τον ίδιο σύνδεσμο.


ΑΓΡΟΤΗΣ ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ: (Μάκης Ζαχαρόπουλος) Τσάμης, Τζουάνας, Ζήσιμος, Μαδούρας, Γουργιώτης, Παπαγεωργίου, Τατσιόπουλος(83΄ Ντεμίρης), Γκούρλιας(71΄ Μπομπότας), Μπουγιώτας(79΄ Σκαρλάτος), Στυλιανός, Κουτσούκος.

ΕΛΑΣΣΟΝΑ: Σεμπίρης(75΄ Γκουτσουρέλας), Παληγιάννης, Παπαποστόλου, Αλεξούλης, Θαναση, Σκλάβος, Καραγκούνης, Γκαλίτσιος(75΄ Δριστέλλας), Ζηρδέλης, Χαμός, Βαρλιάς(64΄ Γκαντούνας).



«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
Πινγκ Πονγκ: Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 13 του Βουκουρεστίου
Πινγκ Πονγκ: Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 13 του Βουκουρεστίου
Προκρίθηκε στο final-4 ο Ολυμπιακός
Προκρίθηκε στο final-4 ο Ολυμπιακός
Τένις: Αποσύρθηκε ο Αλκαράθ από το Masters της Ρώμης
Τένις: Αποσύρθηκε ο Αλκαράθ από το Masters της Ρώμης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved