Νίκη στο 70’ για Πανελευσινιακό

Νίκη στο 70’ για Πανελευσινιακό

Τη νίκη 1-0 πήρε ο Πανελευσινιακός κόντρα στις Αβάντες Χαλκίδας στον εκτός έδρας αγώνα στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Β' κατηγορίας του γυναικείου πρωταθλήματος.

Οι φιλοξενούμενες από τα πρώτα λεπτά του αγώνα είχαν αρκετές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ με την Ζέρβα στο 10' όπου η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι και στο 18' με την ευκαιρία της Αποστολοπούλου να καταλήγει άουτ. Οι φιλοξενούμενες είχαν ακόμα δύο κλασικές ευκαιρίες με την Ζέρβα η οποία βρέθηκε σε κενή εστία με την άμυνα της Χαλκίδας να διώχνει σε άουτ και στο 44' με την Ζκιέρη η οποία έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Στο 25' οι Αβάντες Χαλκίδας είχαν την ευκαιρία να κάνουν το 1-0 με την πάσα της Κόλλια στην Πρώτι που βρέθηκε τετ α τετ με την Μελάκη η οποία κατάφερε να πιάσει την μπάλα, όμως στην διεκδίκηση της μπάλας η Μελάκη τραυματίστηκε καθώς δέχτηκε κλοτσιά στην κοιλιά με αποτέλεσμα να γίνει αναγκαστική αλλαγή στο ημίχρονο.

Στο 70' η Ζκιέρη κατάφερε να σημειώσει το «χρυσό» γκολ της αναμέτρησης με κεφαλιά μετά την εκτέλεση φάουλ της Αποστολοπούλου από το ύψος της περιοχής.

Η προπονήτρια του Πανελευσινιακού, Αθηνά Ρεντούμη λίγο μετά τη λήξη του αγώνα δήλωσε στο onsports: «Σε καμία περίπτωση δεν φοβηθήκαμε τον αντίπαλο. Ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και παρόλο που αναγκαστήκαμε να κάνουμε αλλαγή στο τέρμα λόγω του τραυματισμού της κλείσαμε πολύ καλά τους χώρους μην αφήνοντας περιθώρια στον αντίπαλο να αντιδράσει αναγκάζοντας τον να παίξει με μεγάλες μπαλιές με αποτέλεσμα να μην μπορεί να απολύσει την εστία μας. Υπήρχε πολύ καλή κάλυψη στην άμυνα και θα μπορούσαμε να σκοράρουμε και άλλα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο αλλά δεν τα καταφέραμε. Όταν η ομάδα μου πιάσει την απόδοση που θέλω, παρά τις λίγες προπονήσεις που κάνουμε δεν μπορούμε να φοβηθούμε κανέναν αντίπαλο και θεωρώ ότι ο βαθμολογικός πίνακας μας αδικεί καθώς θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ψηλά στη βαθμολογία. Τα επόμενα παιχνίδια που απομένουν είναι σίγουρα ντέρμπι αλλά πιστεύω πως αν πιάσουμε την απόδοση που θέλουμε δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και θα πάρουμε θετικά αποτελέσματα. Θέλω να ευχαριστήσω τις παίκτριες μου γιατί άξιζαν τη νίκη. Τους αξίζουν συγχαρητήρια γιατί σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού έδωσαν το εκατό τα εκατό του εαυτού τους και δείχνοντας ψυχική δύναμη κατάφεραν τη νίκη».

ΑΒΑΝΤΕΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Στεφανοπούλου Ε., Πύθουλα, Μάρκου, Χαρτοματζίδου, Ελευθερίου, Τροχούτσου, Κόλλια, Τσόκου, Πρώτι, Οικονόμου, Στεφανοπούλου Μ.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Μελάκη (46' λ.τ. Κουλούμαση), Μαθενίτη, Καρόζη, Κουλούμαση (46' Αλετρά), Καγκιά, Νικολαΐδη, Βαρασά, Ζκιέρη (85' Λουλούδη), Ζέρβα, Αποστολοπούλου, Κακαράτζα.



Θύμα έκπληξης ο Ρούμπλεφ στο Masters της Ρώμης
Θύμα έκπληξης ο Ρούμπλεφ στο Masters της Ρώμης
Προολυμπιακό Τουρνουά: Η προεπιλογή της Νέας Ζηλανδίας για τα ματς στο ΣΕΦ
Προολυμπιακό Τουρνουά: Η προεπιλογή της Νέας Ζηλανδίας για τα ματς στο ΣΕΦ
Παναθηναϊκός: Δείπνο συσπείρωσης πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός: Δείπνο συσπείρωσης πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ
Νέα Φιλαδέλφεια: Συναγερμός στην ΕΛΑΣ για τον τελικό Conference League
Νέα Φιλαδέλφεια: Συναγερμός στην ΕΛΑΣ για τον τελικό Conference League
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved