Παπίς ντυμένος… καρακάξα μάδησε τους «κύκνους»!

Παπίς ντυμένος… καρακάξα μάδησε τους «κύκνους»!

Με οδηγό τον Παπίς Σισέ, ο οποίος έφθασε τα 9 γκολ σε 8 αγώνες, αλλά και αρκετή δόση τύχης, η Νιούκαστλ απέδρασε από το «Λίμπερτι», επικρατώντας 2-0 της Σουόνσι και πλέον περιμένει «στραβοπάτημα» της Τσέλσι ώστε να πάρει το πάνω χέρι για την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, «φλερτάροντας» παράλληλα με το Champions League!

Οι «κύκνοι» ήταν καλύτεροι στην περισσότερη διάρκεια της αναμέτρησης έχοντας τη συντριπτική κατοχή και τις ευκαιρίες, ωστόσο πλήρωσαν τη δυστοκία τους κόντρα στις «καρακάξες» που μπορεί να περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο, αλλά απέδειξαν πως ξέρουν να παίρνουν αυτό που θέλουν, ακόμα και αν δεν το δικαιούνται βάσει απόδοσης.

Οι ποδοσφαιριστές του Άλαν Πάρντιου έδειξαν από νωρίς τις άγριες διαθέσεις τους, όταν μόλις στο 5΄, ο Γιοάν Καμπάιγ με μια εξαιρετική πάσα έβγαλε απέναντι από τον Βορμ τον Παπίς Σισέ, ο οποίος δε φοβήθηκε τη… μοναξιά, ανοίγοντας το σκορ με όμορφο τελείωμα.

Το γρήγορο αυτό τέρμα μετέτρεψε την αναμέτρηση σε αγώνα… τένις, καθώς από εκείνο το σημείο και έπειτα, η μπάλα πήγαινε πάνω – κάτω, με τους Ουαλούς όμως να κερδίζουν μέτρα στο χορτάρι, ωστόσο, παρά τις επιθετικές τους τάσεις, δεν κατάφεραν να βρουν τους διαδρόμους προς την εστία του Κρουλ, ο οποίος όποτε χρειάστηκε επενέβη (σουτ του Σίγκουρντσον στο 30’). Χαρακτηριστικό μάλιστα του πρώτου ημιχρόνου δεν ήταν άλλο από την κατοχή των γηπεδούχων, η οποία άγγιξε… χουντικά επίπεδα, φθάνοντας στο πρώτο ημίχρονο στο σπάνιο, ακόμα και για την Μπαρτσελόνα, 83%!

Με την έξοδο από τα αποδυτήρια, οι ποδοσφαιριστές του Ρόντζερς ενέτειναν τις προσπάθειές τους να ισοφαρίσουν, ωστόσο ο πορτιέρο της Νιούκαστλ δήλωσε και πάλι «παρών» στο 53΄ (διώχνοντας με το γόνατο το σουτ του Άλεν μετά από ασθενές διώξιμο του Τέιλορ), πριν ο Σενεγαλέζος επιθετικός βρει και πάλι το δρόμο προς τα δίχτυα, επίσης μετά από πάσα του Καμπάιγ, επίσης με όμορφο πλασέ, δίνοντας παράλληλα τέλος στη σεμνή τελετή, αλλά και στη Νιούκαστλ την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της!

ΣΟΥΟΝΣΙ: Βορμ - Ράνχελ, Τέιλορ, Κόκερ, Γουίλιαμς - Μπρίτον, Άλεν, Ντάιερ (66' Σινκλέρ), Ρούτλετζ – Σίγκουρντσον, Μουρ (66' Γκρέιαμ)

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Κρουλ – Σίμσον, Περτς, Γουίλιαμσον, Σαντόν – Καμπάιγ (73' Γκόσλινγκ), Τιοτέ (46' Τέιλορ), Γκουτιέρες – Μπεν Αρφά, Μπα (59΄Φέργκιουσον), Σισέ



Ισπανία: Πλήγμα με τον Ίσκο να χάνει το Euro
Ισπανία: Πλήγμα με τον Ίσκο να χάνει το Euro
Άρης – ΠΑΟΚ: Τιμωρία από UEFA για τον «Δικέφαλο», πριν το ντέρμπι τίτλου στη Super League
Άρης – ΠΑΟΚ: Τιμωρία από UEFA για τον «Δικέφαλο», πριν το ντέρμπι τίτλου στη Super League
Γκουαρντιόλα: «Η μοίρα στα χέρια μας»
Γκουαρντιόλα: «Η μοίρα στα χέρια μας»
Euro 2024: Έτσι θα πάνε στα τελικά Γαλλία, Γερμανία, Ολλανδία
Euro 2024: Έτσι θα πάνε στα τελικά Γαλλία, Γερμανία, Ολλανδία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved