Καμένα Βούρλα - Αναγέννηση Καρδίτσας 1-3

Καμένα Βούρλα - Αναγέννηση Καρδίτσας 1-3

Λίγο έλειψε να γίνει η έκπληξη της χρονιάς στο γήπεδο των Καμένων Βούρλων με την Αναγέννηση Καρδίτσας τελικά να κερδίζει με σκορ 1-3 και να παραμένει ζωντανή στο κυνήγι της πρώτης θέσης και της ανόδου στη Γ εθνική.

Αν και ήδη υποβιβασμένοι οι γηπεδούχοι κόντραραν την Αναγέννηση των μεγάλων ονομάτων στο ρόστερ της και κατάφεραν να προηγηθούν. Ωστόσο η Καρδίτσα ισοφάρισε και στην επανάληψη δυσκολεύτηκε σε μεγάλο βαθμό ώστε να πάρει το προβάδισμα και τελικά το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στα τελευταία λεπτά του αγώνα…
Στην πρώτη καλή φάση μπροστά στις δύο εστίες οι γηπεδούχοι θα καταφέρουν να αιφνιδιάσουν και να προηγηθούν στο σκορ.

Συγκεκριμένα στο 17΄ ο Ασπιώτης μέσα στην περιοχή θα ανατραπεί από τον Πέτρου με το διαιτητή της αναμέτρησης να υποδεικνύει άμεσα την παράβαση και να δίνει πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος και ευστοχώντας θα ανοίξει το σκορ κάνοντας το 1-0 για την ομάδα του.
Κοντά στο γκολ έφτασε στη συνέχεια η ομάδα της Αναγέννησης όταν στο 22΄ ο Μπουντούρης θα σουτάρει και η μπάλα θα περάσει λίγο άουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Δημόπουλου δύο λεπτά αργότερα.
Άλλη μια καλή φάση στο 27΄ όταν ο Μπουντούρης από αριστερά θα κάνει ωραία σέντρα και ο προωθημένος Παπαναστασίου θα στείλει με κεφαλιά τη μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
Η ισοφάριση θα γίνει στο 28΄ όταν ο Φαλάγγας θα κάνει την κάθετη μπαλιά και ο Ζάρρας θα βγει τετ α τετ και θα πλασάρει ιδανικά τον Λιόλιο γράφοντας το 1-1.


Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ανεπανάληπτη ευκαιρία για την Καρδίτσα όταν από ελεύθερο άουτ του Κοσμίδη ο Μπουντούρης θα βγει τετ α τετ από λάθος των αμυντικών των Καμένων Βούρλων και θα κάνει το απευθείας ψηλοκρεμαστό πλασέ με τη μπάλα να περνάει μόλις άουτ από το αριστερό δοκάρι.
Πρώτη καλή φάση στην επανάληψη στο 55΄ όταν το σουτ του Μπουντούρη έξω από την περιοχή δύσκολα στην αριστερή του γωνία θα διώξει ο Λιόλιος, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν καλή στιγμή στο 59΄ όταν ο Βαργιανίτης θα σουτάρει εκτός περιοχής με τη μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ.

Η Αναγέννηση θα καταφέρει να πάρει κεφάλι στο σκορ στο 68΄ όταν από πολύ καλή προσπάθεια του έμπειρου Μπουντούρη και κάθετη μπαλιά ο Μυργιώτης από δεξιά θα γυρίσει παράλληλα μέσα στην περιοχή για τον Αθανασιάδη που από κοντά θα κάνει με πλασέ το 1-2.
Στο 70΄ ο Δημόπουλος θα παίξει το 1-2 με τον Αθανασιάδη με τον πρώτο να κάνει το γύρισμα αλλά η προβολή του Μυργιώτη να μην καταλήγει στα δίχτυα.

Πέντε λεπτά αργότερα από… θαύμα γλίτωσε η Αναγέννηση την ισοφάριση όταν ο Βαργιανίτης εκτέλεσε απευθείας το φάουλ με τη μπάλα όμως να σταματάει στο αριστερό κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά ο Τσάρας Ν σε …κενή εστία να πλασάρει απευθείας άουτ πάνω από τα δοκάρια!
Το σκορ θα κλείσει στο 88΄ όταν ο Ντόβας από κάθετη μπαλιά του Αθανασιάδη θα μπει στην περιοχή και αφού αποφύγει και τον Λιόλιο θα κάνει σε κενή εστία το 1-3.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Θωμάς Μαραζώπουλος δήλωσε μεταξύ άλλων: «Η ευκαιρία που είχαμε στο 75΄ για να ισοφαρίσουμε είναι η μεγαλύτερη στο πρωτάθλημα. Όλα χάνονται… Το όνομα του αντιπάλου αποτέλεσε κίνητρο για όλους τους παίκτες για να τα δώσουμε όλα. Για 75΄ είμασταν ισάξιοι απέναντι σε ένα τέτοιο αντίπαλο. Συνεχίζουμε και θέλουμε μέχρι το τέλος της χρονιάς να αποκομίσουμε όσες περισσότερες εμπειρίες μπορούμε».

Από την πλευρά του ο σκόρερ της Αναγέννησης Καρδίτσας Αθανασιάδης τόνισε: «Η εμπειράι μου λέει ότι αυτά τα παιχνίδια είναι τα πιο επικίνδυνα και ότι δημιουργούνται προβλήματα. Χωρίς να πιάσουμε μεγάλη απόδοση ανατρέψαμε το αποτέλεσμα. Μένουν τρεις αγώνες και στόχος είναι οι τρεις νίκες. Ξέρουμε ότι δεν είμαστε το φαβορί για την άνοδο αλλά θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια και ότι γίνει…».

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Ρούσσης του συνδέσμου Θεσσαλίας με επόπτες τους Καπέσιο και Αναστασίου από τον ίδιο σύνδεσμο.

ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ: (Γιάννης Συρογιάννης) Λιόλιος, Θεοδωσόπουλος, Μπατσογιάννης, Χουλιάρας, Κυριλής, Μαραζώπουλος, Τσάρας Ν, Παπαευθυμίου(66΄ Θανασιάς), Ασπιώτης(83΄Νικολάου), Βαργιανίτης, Τσίντζας.


ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: (Σάκης Θεοδοσιάδης) Κοσμίδης, Φωτιάδης(59΄ Ντόβας), Φαλάγγας, Παπαναστασίου, Πέτρου, Νάκου, Ζάρρας (42΄ λτ Βράκας), Δημόπουλος, Μπουντούρης, Χατζηρίζος, Αθανασιάδης.



Τεντέσκο: «Οριστικά χωρίς Κουρτουά στο Euro 2024»
Τεντέσκο: «Οριστικά χωρίς Κουρτουά στο Euro 2024»
Euroleague: Η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να γίνει η πρώτη ομάδα του Final Four
Euroleague: Η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να γίνει η πρώτη ομάδα του Final Four
Αν ο Θεός κράτησε τιμόνι, ήταν ο Άιρτον Σένα (photos+videos)
Αν ο Θεός κράτησε τιμόνι, ήταν ο Άιρτον Σένα (photos+videos)
Αγγλία: Η Λέστερ προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Έντσο Μαρέσκα
Αγγλία: Η Λέστερ προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Έντσο Μαρέσκα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved