Εποικοδομητική η συνέλευση του Παναιγιαλείου

Εποικοδομητική η συνέλευση του Παναιγιαλείου

Η έκτακτη Γενική Συνέλευση του Παναιγιαλείου, που διεξήχθη τη Δευτέρα (26/4), ήταν εποικοδομητική, ενώ έγινε σε πολύ καλό και ήρεμο κλίμα.

Μπορεί να συμπεριελάμβανε σημαντικά θέματα για το παρόν και το μέλλον του συλλόγου, τα οποία πριν λίγους μήνες αποτελούσαν «κόκκινα πανιά» και λόγος δημιουργίας «θερμού κλίματος», ωστόσο στη συνέλευση αποτέλεσαν αντικείμενο μίας ήρεμης και ουσιαστικής συζήτησης μεταξύ των διοικούντων και των φιλάθλων του συλλόγου.

Είναι γεγονός, πάντως, ότι αυτή τη φορά έλειψαν οι προσωπικές επιθέσεις και άπαντες πρότειναν και μίλησαν για το καλό του Παναιγιαλείου, τονίζοντας ωστόσο ότι πρώτης προτεραιότητας στόχος παραμένει το παρόν και η εξασφάλιση της ανόδου και μαθηματικά, ώστε στη συνέχεια να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για να διασφαλιστεί και το μέλλον του, αναλόγως - βέβαια - και των δυνατοτήτων που θα υπάρχουν. Σε ότι αφορά το μέλλον, τονίστηκε ωστόσο αρκετές φορές αυτό που έχει δηλώσει κατηγορηματικά και ο νομικός σύμβουλος του Παναιγιαλείου, Γιάννης Καραμινάς, αναφορικά με την αναγκαιότητα δημιουργίας ανώνυμης εταιρείας αμέσως μετά τη διαφαινόμενη κατάκτηση της ανόδου. Μία ΠΑΕ η οποία θα είναι απολύτως «καθαρή» από χρέη, θα έχει νέο φορολογικό μητρώο και θα μπορεί να αποτελέσει «μαγνήτη» για όποιον επιχειρηματία θελήσει να συμμετέχει σε αυτό το «μελανόλευκο» εγχείρημα.

Πρώτος το λόγο πήρε ο γενικός διευθυντής του Αιγιώτικου συλλόγου, Δημήτρης Μπαλαφούτης, ο οποίος αναφέρθηκε σε ότι έχει γίνει από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα, κάνοντας παράλληλα και κάποιες παρατηρήσεις. «Έγινε μια προσπάθεια να δημιουργήσουμε μαζί με έναν ικανό προπονητή, μία ανταγωνιστική ομάδα. Καταφέραμε να φτιάξουμε μία πολύ καλή ομάδα, με ποδοσφαιριστές από την Αχαΐα και πρέπει να την προσέξουμε. Δεν πρέπει να κοιτάμε το δέντρο και να χάνουμε το δάσος. Δεν χρειάζονται κριτικές σε πρόσωπα εκτός συλλόγου. Η ομάδα έχει πολλούς εχθρούς, όπως φάνηκε και στο θέμα που προέκυψε με το ΣΔΟΕ. Η κριτική πρέπει να γίνεται σωστά και αντρίκια μόνο στα πρόσωπα της διοίκησης του συλλόγου. Μάλιστα θέλω να τονίσω ότι τα μέλη της διοίκησης δεν είναι ‘δεκανίκι’ του Παπαπέτρου αλλά του Παναιγιαλείου».

Στη συνέχεια ο γενικός διευθυντής του συλλόγου αναφέρθηκε στα οικονομικά της χρονιάς, κάνοντας μάλιστα ειδική αναφορά στην προσφορά της Κίνησης Φίλων Παναιγιαλείου. «Η Κίνηση Φίλων Παναιγιαλείου είναι μία πολύ καλή προσπάθεια στήριξης της ομάδας και πρέπει να αναφέρω ότι μέχρι τώρα έχει δώσει στο ποδοσφαιρικό τμήμα κάτι περισσότερο από 7.000 ευρώ. Η διοίκηση του συλλόγου μέχρι τώρα έχει δώσει περίπου 110.000 ευρώ, μαζί με αυτά της Κίνησης και από αυτά το 60% περίπου έχει δοθεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα και τα υπόλοιπα στις λοιπές υποχρεώσεις της ομάδας.» Σε ότι αφορά τη στήριξη του δήμου στον Παναιγιάλειο, ο Δ. Μπαλαφούτης, ήταν ξεκάθαρος «Από τον Δήμο αυτοί που αγαπούν πραγματικά τον Παναιγιάλειο, είναι αυτοί που έχουν θητεύσει σε διοικητικό πόστο της ομάδας και ξέρουν ότι γίνεται πραγματικός αγώνας δρόμου από τους διοικούντες. Μάλιστα κάποιοι από τον Δήμο έφτασαν στο σημείο να διώξουν την ακαδημία από το γήπεδο υποστηρίζοντας ότι τρία μέλη του συλλόγου κερδοσκοπούν, χωρίς να ξέρουν ότι τα παιδιά το μόνο που έχουν πληρώσει είναι το αθλητικό υλικό που έχουν πάρει».

Αμέσως μετά, το λόγο πήρε ο πρόεδρος του Παναιγιαλείου Γιάννης Παπαπέτρου ο οποίος αφού ανέφερε κάποια προσωπικά και δικαιολογημένα παράπονα, μοίρασε και συγχαρητήρια. «Είμαστε πολύ κοντά στην κατάκτηση της ανόδου. Σε όλη τη διαδρομή, όμως, τίποτε δεν ήταν αγγελικά πλασμένο. Πήραμε προπονητή-εργάτη, που ήταν παράλληλα και παράγοντας, στελεχώσαμε το προπονητικό τιμ με άξιους χαρακτήρες και το ρόστερ με ταλαντούχους ποδοσφαιριστές και πολύ καλούς χαρακτήρες», δήλωσε αναφορικά με την ομάδα και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην επίθεση που δέχτηκε η οικογένειά του: «Δεν με φοβίζει το βρίσιμο προσωπικά, όμως με ενοχλεί πάρα πολύ η επίθεση που έγινε στην οικογένειά μου και στο παιδί μου. Είναι κάτι που δεν είναι σωστό».

Ο πρόεδρος του Π.Γ.Σ. στάθηκε και αυτός στο θέμα του ΣΔΟΕ τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Ο ρουφιάνος που καταγγέλλει ψευδή στοιχεία στο ΣΔΟΕ θα γίνει γνωστός. Υπόσχομαι ότι το όνομά του θα αναρτηθεί στο site του συλλόγου για να γίνει γνωστό πόσο πολύ ‘αγαπάει’ τον Παναιγιάλειο. Είπε ότι πήραμε 20.000 ευρώ από το δήμο με πλαστές ενημερότητες, κάτι το οποίο δεν ισχύει βέβαια».

Στη συνέχεια ο Γιάννης Παπαπέτρου θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τους συνεργάτες του και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, τονίζοντας παράλληλα ότι από τη στιγμή που η ομάδα ανέβει στην Γ’ Εθνική δεν θα μπορεί να αντέξει μόνος του το βάρος. «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους κ.κ. Μπαλαφούτη και Δαλιάνη που έκαναν πράξη τη δημιουργία ακαδημίας και να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές που παρά τα δεδομένα προβλήματα λειτούργησαν σαν μία γροθιά και είναι πολύ κοντα στο να φέρουν την ομάδα στην Γ’ Εθνική», είπε μεταξύ άλλων και συνέχισε για την επόμενη ημέρα: «Δεν αισθάνομαι πρόεδρος, αλλά φίλαθλος του Παναιγιαλείου. Όταν εξασφαλίσουμε την άνοδο, η ομάδα θα μπει σε επαγγελματικό καλούπι και πρέπει να δουλέψουμε όλοι ενωμένοι για μία καλή πορεία. Εκεί δεν αντέχω μόνος μου».

Κλείνοντας την τοποθέτησή του ο Γιάννης Παπαπέτρου τόνισε και πάλι την ύπαρξη επιχειρηματία ο οποίος εξετάζει πολύ σοβαρά τη συμμετοχή του στα διοικητικά του συλλόγου, όταν η ομάδα εξασφαλίσει την άνοδο στην Γ’ Εθνική και γίνει ΠΑΕ.

  • Αθλητικά νέα
  • Ειδήσεις
Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της ημέρας (24/9)
Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της ημέρας (24/9)
Όλα ανοιχτά για Ουζουνίδη!
Όλα ανοιχτά για Ουζουνίδη!
Χάνει έδαφος η Ριέκα
Χάνει έδαφος η Ριέκα
Η Χιρόνα τα γκολ αλλά η Μπαρτσελόνα τη νίκη! (vid)
Η Χιρόνα τα γκολ αλλά η Μπαρτσελόνα τη νίκη! (vid)
Μοιραία πτήση: Ανασύρθηκαν νεκροί οι επιβάτες του αεροσκάφους στην Κομοτηνή
Μοιραία πτήση: Ανασύρθηκαν νεκροί οι επιβάτες του αεροσκάφους στην Κομοτηνή
Κόλαση φωτιάς στη Χαλκιδική - «Γλείφουν» τα σπίτια οι πύρινες «γλώσσες» (pics+vids)
Κόλαση φωτιάς στη Χαλκιδική - «Γλείφουν» τα σπίτια οι πύρινες «γλώσσες» (pics+vids)
Μεγάλη φωτιά στη Χαλκιδική - Απειλούνται σπίτια (pic+vids)
Μεγάλη φωτιά στη Χαλκιδική - Απειλούνται σπίτια (pic+vids)
Σχεδίασε την Επιτυχία σου με Σπουδές Εφαρμοσμένων Τεχνών στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ
Σχεδίασε την Επιτυχία σου με Σπουδές Εφαρμοσμένων Τεχνών στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Περισσότερα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης