Αγρότης Λιανοκλαδίου - Καμένα Βούρλα 2-0

Αγρότης Λιανοκλαδίου - Καμένα Βούρλα 2-0

O Αγρότης Λιανοκλαδίου πήρε τη νίκη με σκορ 2-0 επί των Καμένων Βούρλων για την 18η αγωνιστική της Δ'εθνικής στον 4ο όμιλο.

Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν με αρκετές αλλαγές στην 11αδα θέλοντας να προφυλάξουν παίκτες ενόψει της συνέχειας, ενώ τα Καμένα Βούρλα που έχουν εδώ και αρκετές αγωνιστικές αποδεχτεί τον υποβιβασμό τους έπαιξαν χωρίς το πάθος και τη θέληση που είχαν δείξει στο αντίστοιχο ματς του πρώτου γύρου.

Οι παίκτες του Μάκη Ζαχαρόπουλου πήραν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή στην κατηγορία και ευελπιστούν σε ανάλογη συνέχεια αρχής γενομένης από το ντέρμπι της ερχόμενης αγωνιστικής κόντρα στο Βελούχι εκτός έδρας.
Στο αγωνιστικό κομμάτι η πρώτη καλή ευκαιρία καταγράφεται στο 7΄ όταν παραλίγο να μπει το αυτογκόλ της χρονιάς. Ο Μπατσογιάννης στην προσπάθειά του να διώξει τη μπάλα θα στραβοκλωτσήσει με τη μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά και να καταλήγει προς την εστία σταματώντας στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στην επαναφορά ο Ζήσιμος θα κάνει το σουτ με τον Κουτσάφτη να διώχνει σε κόρνερ σωτήρια.
Η απάντηση των Καμένων Βούρλων στο 15΄ όταν ο Κυριλής θα γεμίσει από το χώρο της άμυνας με τον Ασπιώτη να κυνηγάει τη φάση και να προλαβαίνει την έξοδο του Αλεξανδρή, να πλασάρει ψηλοκρεμαστά αλλά πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή να διώχνει σωτήρια ο Μαδούρας σώζοντας την εστία του.

Δύο λεπτά αργότερα ο Κουτσάφτης θα χάσει τη μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο Σκαρλάτος θα επωφεληθεί αλλά το σουτ του στη συνέχεια θα βρει πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα αν και εξουδετερωμένος και θα χαθεί έτσι τεράστια ευκαιρία για τους γηπεδούχους.
Καλή φάση και στο 35΄ για τον Αγρότη όταν ο Καλαμάτας από δεξιά θα κάνει τη σέντρα με τους Στυλιανό και Θεοδοσόπουλο να διεκδικούν τη μπάλα και αυτή στη συνέχεια να στρώνεται στο Στυλιανό που θα κάνει το απευθείας δυνατό σουτ από καλή θέση αλλά θα καταλήξει πάνω από τα δοκάρια.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι κατάφεραν να γίνουν πιο αποτελεσματικοί και να σφραγίσουν τη νίκη. Ωστόσο για να γίνει αυτό έπρεπε να χαθούν πρώτα κάποιες ευκαιρίες. Στο 47΄ ο Βαργιανίτης θα κάνει τη σέντρα με τον Παπαευθυμίου από καλή θέση μέσα την περιοχή να κάνει απελπιστικά άουτ το σουτ, ενώ δύο λεπτά αργότερα από σέντρα του Στυλιανου από αριστερά ο Σκαρλάτος θα απολέσει σημαντική ευκαιρία με σουτ μέσα από την περιοχή με το Κουτσάφτη να μπλοκάρει.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία χάθηκε στο 51΄ όταν ο Παπαγεωργίου έξω από την περιοχή έκανε την κάθετη πάσα για τον Ζήσιμο που βγήκε σε ανεπανάληπτο τετ α τετ αλλά προσπάθησε με δυνατό σουτ να τελειώσει τη φάση και έφυγε η μπάλα άουτ. Το σκορ θα ανοίξει στο 53΄ όταν ο Γκούρλιας έξω από την περιοχή θα περάσει όποιον βρήκε μπροστά του και με ψύχραιμο πλασέ θα κάνει το 1-0.
Έξι λεπτά αργότερα θα γίνει και το 2-0. Ειδικότερα στο 59΄ ο Γκούρλιας θα εκτελέσει από αριστερά το κόρνερ και ο Σκαρλάτος ανενόχλητος θα κάνει με κεφαλιά το 2-0.

Τα Καμένα Βούρλα θα απειλήσουν με απευθείας εκτελέσεις φάουλ του Βαργιανίτη στο 62΄ με τη μπάλα να φεύγει μόλις άουτ από το αριστερό δοκάρι και το 70΄ με τη μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Κουτσάφτη.
Άλλη μια χαμένη ευκαιρία στο 78΄ όταν ο Τατσιόπουλος θα κάνει τη μπαλιά για τον Σκαρλάτο ο οποίος θα βγει απέναντι στον Κουτσάφτη με τον τελευταίο να διώχνει σε κόρνερ το πλασέ του Σκαρλάτου.
Διαιτητής της αναμέτρησης ο Μίσας του συνδέσμου Καρδίτσας με επόπτες την Κουκούλη και τον Καλόγηρο από τον ίδιο σύνδεσμο.

ΑΓΡΟΤΗΣ ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ: (Μάκης Ζαχαρόπουλος) Αλεξανδρής, Καλαμάτας, Στυλιανός, Μαδούρας, Σκαρλάτος(85΄ Σταματής), Παπαγεωργίου, Τατσιόπουλος, Γκούρλιας (69΄ λτ Μαϊδανότζογλου), Ντεμίρης (25΄ λτ Ταμάμης), Μπομπότας, Ζήσιμος.

ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ: (Γιάννης Συρογιάννης) Κουτσάφτης, Θεοδοσόπουλος (66΄ Θανασιάς), Τσίντζας, Κυριλής, Μαραζώπουλος(38΄ Χουλιάρας), Τσάρας Δ, Τσάρας Ν, Παπαευθυμίου, Ασπιώτης, Βαργιανίτης, Μπατσογιάννης(46΄ Καραγιώργος).



Άστον Βίλα - Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Στόχος μας είναι να κερδίσουμε»
Άστον Βίλα - Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Στόχος μας είναι να κερδίσουμε»
Euroleague: Η απάντηση για τις διαιτησίες στα Game 3 των Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
Euroleague: Η απάντηση για τις διαιτησίες στα Game 3 των Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
ΑΕΚ: Ο Ζίνι υποβλήθηκε σε επέμβαση στους κοιλιακούς
ΑΕΚ: Ο Ζίνι υποβλήθηκε σε επέμβαση στους κοιλιακούς
Ολυμπιακός: Η έκπληξη Μεντιλίμπαρ με παίκτη από Κ19 στην αποστολή
Ολυμπιακός: Η έκπληξη Μεντιλίμπαρ με παίκτη από Κ19 στην αποστολή
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved