Α.Ο. Καρδίτσα - Καμένα Βούρλα 3-0

Α.Ο. Καρδίτσα - Καμένα Βούρλα 3-0

Η ομάδα του Τάσου Γκουτζίδη χωρίς να πιάσει μεγάλη απόδοση πήρε αυτό που ήθελε και δικαίωσε τον τίτλο του φαβορί με το 3-0 επί των Καμένων Βούρλων.

Μετά και την 16η αγωνιστική της Δ' Εθνικής στον 4ο όμιλο ο ΑΟΚ πέρασε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και ακολουθεί κατά πόδας σε απόσταση τριπόντου την Ελασσόνα που επίσης κέρδισε.

Οι δύο ομάδες στο πρώτο 45λεπτο του αγώνα δεν έδειξαν κάτι ενδιαφέρον με τον ΑΟΚ να έχει την υπεροχή και τον έλεγχο του παιχνιδιού χωρίς όμως να καταφέρνει να φτάσει στο γκολ. Μοναδική ίσως αξιόλογη φάση που οφείλουμε να αναφέρουμε ήταν αυτή στο 30’ όταν ο Κόκκινος έβγαλε από δεξιά και η κεφαλιά του Κρανιώτη πέρασε άουτ από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Λιόλιου.

Πρώτη καλή ευκαιρία στην επανάληψη ήταν στο 47’ όταν ο Τσέλιος έκανε τη σέντρα και ο Τσιάκος με γυριστό σουτ από πλάγια θέση ανάγκασε τον Λιόλιο να διώξει με υπερένταση. Ο ΑΟΚ συνέχισε να αυξάνει την πίεση και στο 50’ ήρθε το πρώτο γκολ για τους «κυανόλευκους». Ο Μεσιακάρης εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά της περιοχής, η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς έφτασε στον Κρανιώτη που με σουτ έκανε το 1-0.
Η ομάδα του Τάσου Γκουτζίδη έψαξε το δεύτερο γκολ για να καθαρίσει το παιχνίδι αυξάνοντας την πίεση στα καρέ των φιλοξενούμενων. Στο 55’ ο Μεσιακάρης έβγαλε στον Τσιάκο και αυτός με σουτ έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι. Μιας από τις λιγοστές ευκαιρίες για τους φιλοξενούμενους ήταν αυτοί στο 57’ όταν ο Ασπιώτης με σουτ από δεξιά ανάγκασε τον Τρούκη να διώξει σε κόρνερ. Ευκαιρία για τον ΑΟΚ ένα λεπτό αργότερα με τον Κρανιώτη να κάνει τη σέντρα από δεξιά και ο Μεσιακάρης με κεφαλιά να στέλνει την μπάλα λίγο άουτ.

Η δεύτερη και τελευταία ευκαιρία στο παιχνίδι για τα Καμένα Βούρλα έγινε στο 69’ όταν ο Τσιάρας Ν.Κ. με απευθείας εκτέλεση φάουλ από το ύψος της περιοχής έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του ΑΟΚ. Στο 71’ ο Μεσιακάρης με ατομική προσπάθεια από αριστερά έκανε το πλασέ από το ύψος του πέναλτι με την μπάλα να βρίσκει το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Λιόλιου και στη συνέχεια έδιωξαν οι αμυντικοί. Ο ΑΟΚ συνέχισε την πίεση και στο 77’ ο Κρανιώτης με κεφαλιά έβγαλε στον Τσιάκο και αυτός με νέα κεφαλιά ανάγκασε τον Λιόλιο να διώξει. Ένα λεπτό αργότερα το σουτ του Τσιάκου από δεξιά έστειλε την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων. Το 2-0 έγινε στο 79’ με ωραίο σουτ του Κόκκινου μέσα από την περιοχή. Νέα ευκαιρία για τον ΑΟΚ και στο 88’ ο Κρανιώτης από δεξιά πάσαρε στον Μεσιακάρη που σούταρε για να διώξει με τα πόδια ο Λιόλιος. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 90’ ο Κοντοβάς μετά από ατομική προσπάθεια και ψηλοκρεμαστό σουτ από το ύψος της περιοχής.

ΑΟΚ: (Τάσος Γκουτζίδης) Τρούκης, Κοντοβάς, Τσέλιος, Κουκούλης, Πάτρας, Καλουδιώτης (81’ Καραγιώργος), Κόκκινος (85’ Παλάντζας), Παππάς, Μεσιακάρης, Κρανιώτης, Τσιρογιάννης (46’ Τσιάκος).

Καμένα Βούρλα: (Γιάννης Συρογιάννης) Λιόλιος, Θεοδοσόπουλος, Τάσσιος, Χουλιάρας, Μαραζόπουλος, Τσιάρας Ν.Κ., Τσιάρας Ν.Γ. (82’ Καραγιώργος), Παπαευθυμίου (80’ Τσιάρας Δ.), Ασπιώτης, Βαργιανίτης, Τσίντζας.



Euroleague: Σφυρίζουν το Game 4 του Παναθηναϊκού AKTOR οι διαιτητές του Game 3 του Ολυμπιακού
Euroleague: Σφυρίζουν το Game 4 του Παναθηναϊκού AKTOR οι διαιτητές του Game 3 του Ολυμπιακού
Άστον Βίλα - Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Στόχος μας είναι να κερδίσουμε»
Άστον Βίλα - Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Στόχος μας είναι να κερδίσουμε»
Euroleague: Η απάντηση για τις διαιτησίες στα Game 3 των Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
Euroleague: Η απάντηση για τις διαιτησίες στα Game 3 των Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
ΑΕΚ: Ο Ζίνι υποβλήθηκε σε επέμβαση στους κοιλιακούς
ΑΕΚ: Ο Ζίνι υποβλήθηκε σε επέμβαση στους κοιλιακούς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved