Γεωργιάδης: «Ήταν ανειδίκευτος»

Γεωργιάδης: «Ήταν ανειδίκευτος»

Απάντηση στην απάντηση... Έπειτα από την χθεσινή επιστολή του προέδρου του ΠΟΑ και γνωστού γυναικολόγου Γιάννη Καλέμπουμπα, στα λεγόμενα του Στράτου Γεωργιάδη, τον οποίο κατηγόρησε για αχαριστία.

Την Πέμπτη το πρωί ήρθε νέο χτύπημα από τον γνωστό παράγοντα του Ηρακλείου προς τον πρώην συνεργάτη του και ισχυρό άνδρα του συλλόγου που εκπροσωπεί το προσφυγικό προάστιο.

Ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στον σπορ fm, αναφέρθηκε στην αχαριστία για την οποία τον κατηγορεί ο κ. Καλέμπουμπας όπως και στη «μαύρη τρύπα» του συλλόγου την οποία η διοίκηση κοστολόγησε 143.000 χωρίς τα όσα οφείλονται στο ΙΚΑ.

Αναλυτικά

«Την αχαριστία ο κ. Καλέμπουμπας θα πρέπει να την ψάξει σε αυτούς που είναι δίπλα του. Εγώ δεν ήθελα να μιλήσω για τα παλιά, αλλά θα το κάνω. Αυτοί που είναι τώρα δίπλα του τον έλεγαν “αόρατο πρόεδρο”. Εγώ ξέρω ότι τη δεκαετία του 80 όταν ήταν ανειδίκευτος γιατρός και πήγε στην Αθήνα, εγώ τον είχα πρόεδρο χωρίς να υπάρχει κοντά στην ομάδα και για αυτό τότε κάποιοι τον έλεγαν αόρατο, για αυτό να μην λένε για αχαριστία. Αναμφισβήτητα είναι μεγάλη η προσφορά του Γιάννη Καλέμπουμπα, αλλά μεγάλη είναι και η δική μου. Δίναμε και οι δύο χρήματα, αλλά εγώ ήμουν από το πρωί μέχρι το βράδυ κοντά στην ομάδα, ενώ αυτός ερχόταν μόνο στα συμβούλια, στις γιορτές και τις εκδηλώσεις. Η προσφορά του Καλέμπουμπα είναι μεγάλη και πρέπει όλοι να τον σεβόμαστε. Η ομάδα όμως τον ενδιαφέρει μόνο ερασιτεχνικά και όχι επαγγελματικά, να μην προχωρά σε παραπάνω επίπεδο. Αυτό μπορεί να τον ικανοποιεί. Μας έλεγε ότι θα κάνει ανανέωση και θα φύγει και αυτός. Δεν νομίζω ότι η φιλοδοξία του κόσμου είναι αυτή. Υπάρχει εκτίμηση και συμπεριφορά προς το πρόσωπό του, αλλά πρέπει να την αναγνωρίζει και σε εμένα και να μην χρησιμοποιεί τη λέξη αχάριστος».

Αναφορικά με τα χρέη που άφησε η παλιά διοίκηση

«Το καλοκαίρι είπαμε ότι η ομάδα πρέπει να βγει ξανά κατηγορία και εγώ διαφωνούσα με αυτούς που έλεγαν, ανάμεσά τους και ο Καλέμπουμπας, ότι έκλεισε ο κύκλος της. Μπορούσε και έπρεπε να βγει ξανά γιατί είναι μια καταξιωμένη ομάδα στην κατηγορία όλα αυτά τα χρόνια που ήταν. Για τις 143 χιλιάδες που ήταν τα χρέη στην ομάδα, εγώ είχα φτιάξει μια κατάσταση που ήταν τα χρήματα που θα δινόντουσαν ένα μέρος τους, γύρω στις 50 χιλιάδες στους παίκτες και θα έμεναν με λιγότερα χρήματα. Με τον τρόπο αυτό και με ένα μπάτζετ γύρω στις 160 χιλιάδες η ομάδα θα μπορούσε να έκανε πρωταθλητισμό και θα ανέβαινε κατηγορία.

Για τα όσα είπε στην συνέντευξη που έδωσε στην «Τ»

Ο κ. Καλέμπουμπας δεν πίστευε ότι η ομάδα θα μπορούσε να ανέβει παραπάνω, ακόμα και τότε που παίζαμε τα μπαράζ της ανόδου. Από την πρώτη φορά που ανεβήκαμε στη Γ’ Εθνική έλεγε πως θα φύγουμε. Εγώ έκανα μια κριτική γιατί δεν αντέχω να τη βλέπω 9η, δεν είχα το δικαίωμα να κάνω κριτική; Όσο ήμουν στην ομάδα έφτασε σε ένα τελικό Κυπέλου ερασιτεχνών, καθιερώθηκε στην κατηγορία και έφτασε να διεκδικεί και την άνοδο. Αυτό που είπα και ίσως έθιξα τον κ. Καλέμπουμπα ήταν μόνο για την ιδέα του να κρατήσει την ομάδα χαμηλά. Όσο για τη Γ.Σ. που αναφέρει, όλοι ξέρουμε πως γίνεται, όπως και για την εκλογή που γίνεται δια βοής όπως έγινε και τώρα και λείπουν οι μισοί από αυτούς που εκλέχθηκαν».

Αν σκοπεύει να επιστρέψει

«Εγώ δεν έχω καμιά διάθεση να επιστρέψω, θέλω να είμαι κοντά της όμως και να την παρακολουθώ, αλλά όχι για να είναι στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Είμαι εδώ για να τους βοηθήσω και οικονομικά για να βλέπουμε όμως μια ομάδα και να την ευχαριστιόμαστε. Δεν θέλω να επιστρέψω, είμαι κοντά όμως για να φτιάξουν μια διοίκηση με στόχους και να τη βοηθήσω απέξω οικονομικά. Το ίδιο και ο Γιώργος  Βλαχάκης ο οποίος είναι ένα κεφάλαιο για τον ΠΟΑ. Όπως υπάρχουν και πολλοί άλλοι που έδιναν χρήματα και δεν το κάνουν τώρα από τη στιγμή που η ομάδα δεν έχει υψηλούς στόχους».

Τι τους είπε το περασμένο καλοκαίρι

«Τους έκανα μια πρόταση να πάρουν τον Καινουργιάκη με λίγα χρήματα στα οποία θα βοηθούσα και εγώ, αλλά ο Πατεμτζής έλεγε ότι δεν τον έχει σε προτεραιότητα. Και τώρα το Γενάρη που έμεινε ο Βενιζέλος Ανυφαντάκης ελεύθερος, προτείναμε να αποκτηθεί από την ομάδα και να τον πληρώσει άλλος, αλλά απορρίφθηκε και αυτός. Θα πρέπει να έχεις παίκτες με προσωπικότητα για να έχεις στόχους και μέλλον. Όταν δεν ενεργούν έτσι, είναι δεδομένο ότι η ομάδα θα έχει αυτά τα χάλια. Το καλοκαίρι θα πρέπει να βάλουν στόχο και όχι σαν αυτό που έλεγαν πέρσι ότι θέλουν να κάνουν πλάνο 3ετίας με παίκτες για 1 χρόνο και να ξεκινάς από την αρχή».

Για την άποψη που έχει για τον Πατεμτζή

«Πέρσι είχαμε έναν προπονητή από τα σπλάχνα της ομάδας τον Γιάννη Ταουσιάνη και όταν η ομάδα δεν είχε καλή πορεία τον απομακρύναμε. Όταν μια ομάδα δεν πηγαίνει καλά, πρέπει να αλλάζει ο προπονητής. Αυτό είχαμε κάνει και την προηγούμενη φορά. Δεν έχω κάτι με τον Μανώλη Πατεμτζή, ίσα ίσα είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, αλλά πρέπει να απομακρυνθεί από την ομάδα. Βλέπουμε κάποιους παίκτες που έμειναν με τη δική μου βοήθεια και τώρα ο Πατεμτζής τα έχει στον πάγκο ή εκτός αποστολής όπως ο Κατσούλης και ο Χατζηναδρέου και για το λόγο αυτό η ομάδα είναι 9η».

  • Αθλητικά νέα
  • Ειδήσεις
Η βαθμολογία της Super League
Η βαθμολογία της Super League
Ξάνθη-Αστέρας Τρίπολης 0-0: Γκολ ούτε με αίτηση!
Ξάνθη-Αστέρας Τρίπολης 0-0: Γκολ ούτε με αίτηση!
Ολυμπιακός: Με αυτούς πάει Τορίνο, «ξένο σώμα» ο Καπίνο
Ολυμπιακός: Με αυτούς πάει Τορίνο, «ξένο σώμα» ο Καπίνο
Ηχηρό μήνυμα Γιαννακόπουλου στη Θύρα 13...
Ηχηρό μήνυμα Γιαννακόπουλου στη Θύρα 13...
Έχει σημασία να αποκτήσεις αναγνωρισμένο πτυχίο από το πρώτο Business School στην Ελλάδα
Έχει σημασία να αποκτήσεις αναγνωρισμένο πτυχίο από το πρώτο Business School στην Ελλάδα
Καιρός - Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ: Έρχονται βροχές και καταιγίδες
Καιρός - Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ: Έρχονται βροχές και καταιγίδες
Μοιραία πτήση: Ανασύρθηκαν νεκροί οι επιβάτες του αεροσκάφους στην Κομοτηνή
Μοιραία πτήση: Ανασύρθηκαν νεκροί οι επιβάτες του αεροσκάφους στην Κομοτηνή
Κόλαση φωτιάς στη Χαλκιδική - «Γλείφουν» τα σπίτια οι πύρινες «γλώσσες» (pics+vids)
Κόλαση φωτιάς στη Χαλκιδική - «Γλείφουν» τα σπίτια οι πύρινες «γλώσσες» (pics+vids)

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Περισσότερα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης