Καμένα Βούρλα - Ταυρωπός 3-1

Καμένα Βούρλα - Ταυρωπός 3-1

Με δύο εντυπωσιακά γκολ του Βαργιανίτη (7΄,73΄) και ένα του Τσάρα Ν (78΄) τα Καμένα Βούρλα επικράτησαν με 3-1 του Ταυρωπού Καρδίτσας στο ντέρμπι των νεοφώτιστων στον 4ο όμιλο.


Καλό αγωνιστικό πρόσωπο και από τον Ταυρωπό που ισοφάρισε προσωρινά στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και μείωσε στο 89΄.
Τα Καμένα Βούρλα κατάφεραν να προηγηθούν στην πρώτη καλή φάση στην αναμέτρηση και πολύ νωρίς να βάλουν τις βάσεις για τη νίκη. Ειδικότερα στο 7΄ ο Βαργιανίτης θα εκτελέσει απευθείας το φάουλ που είχε κερδίσει ο ίδιος ακριβώς έξω από την περιοχή και με αριστουργηματική εκτέλεση δε θα αφήσει περιθώρια αντίδρασης στον Αμίλη γράφοντας το 1-0.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν παρά το προβάδισμα που είχαν και δημιούργησαν κι άλλες ευκαιρίες για γκολ. Από την πίεση του Ασπιώτη στο 15΄ ο Αμίλης έκανε το λάθος διώξιμο πάνω στον Τσάρα ΝΓ και αυτός μπήκε στην περιοχή και από διαγώνια θέση σούταρε πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 18΄ απευθείας εκτέλεση φάουλ και πάλι από τον Βαργιανίτη ο Αμίλης όμως θα μπλοκάρει τη μπάλα στην αριστερή του γωνία.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ωστόσο οι γηπεδούχοι θα δεχτούν την ισοφάριση όταν ο Δανιήλ θα σουτάρει μέσα από την περιοχή και ο Λιόλιος θα αποκρούσει με τη μπάλα στη συνέχεια να φτάνει στον Τσιαμούλη ο οποίος θα στείλει από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-1.

Επόμενη πολύ καλή στιγμή στο 63΄ όταν ο Βαργιανίτης θα γεμίσει με φάουλ ο Αμίλης θα διώξει με γροθιές και στη συνέχεια από κοντά ο Τσάρας ΝΚ θα κάνει την κεφαλιά με τη μπάλα όμως να καταλήγει εκτός εστίας.
Οι γηπεδούχοι θα πάρουν το προβάδισμα και πάλι στο 73΄. Ο Βαργιανίτης με μια εκπληκτική ενέργεια θα περάσει το προσωπικό του αντίπαλο και θα φτάσει απέναντι στον Αμίλη από διαγώνια και πολύ δύσκολη θέση θα κάνει ένα πολύ καλό πλασέ στην απέναντι γωνία με τη μπάλα αφού χτυπάει πρώτα στο κάθετο δοκάρι στη συνέχεια να καταλήγει στα δίχτυα για το 2-1 με το δεύτερο γκολ του Βαργιανίτη στο παιχνίδι.

Η νίκη για τους γηπεδούχους θα κλειδώσει στο 78΄. Ο Βαργιανίτης θα γεμίσει με φάουλ και η μπάλα ύστερα από κόντρες τα φτάσει στον Τσιάρα ΝΚ ο οποίος με σουτ θα γράψει το 3-1.
Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν στο 88΄ για πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μαραζώπουλου στον Σιούρτο μέσα στην περιοχή με το διαιτητή να δίνει συνέχεια στο παιχνίδι.

Το τελικό 3-2 θα γίνει στο 89΄ όταν από πολύ δυνατή εκτέλεση φάουλ του Κουτσοβέλη από περίπου 40 μέτρα η μπάλα θα βρει σε πόδια και θα αλλάξει πορεία καταλήγοντας στα δίχτυα του Λιόλιου.

ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ: (Γιάννης Συρογιάννης) Λιόλιος, Θεοδοσόπουλος(62΄ Μπατσογιάννης), Κυριλής, Χουλιάρας, Μαραζώπουλος, Τσιάρας ΝΚ, Τσιάρας ΝΓ(78΄ Θανασιάς), Λέσσης, Ασπιώτης, Βαργιανίτης(85΄ Καραγεώργος), Τσίντζας.


ΤΑΥΡΩΠΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: (Λάμπρος Καλογεράκης) Αμίλης, Κωσταντινίδης, Σαμαράς(66΄ Κόκκινος), Κουτσοβέλης, Παπαδημητρίου, Παπακώστας, Κυριακίδης, Τσιαμούλης, Δανιήλ(85΄ Κουρκούνας), Παράσης, Σιούρτος.



Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός AKTOR: Στην «Aleksandar Nikolic Hall» για το «τελικό»
Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός AKTOR: Στην «Aleksandar Nikolic Hall» για το «τελικό»
Ρεάλ Μαδρίτης: Νέο συμβόλαιο με τον 14χρονο γιο του Μαρσέλο
Ρεάλ Μαδρίτης: Νέο συμβόλαιο με τον 14χρονο γιο του Μαρσέλο
Euroleague: Έως το 2026 στην Αναντολού Εφές ο Μιγιάτοβιτς
Euroleague: Έως το 2026 στην Αναντολού Εφές ο Μιγιάτοβιτς
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 30 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 30 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved