Δύο οδεύουν προς... διαθεσιμότητα

Δύο οδεύουν προς... διαθεσιμότητα

Για ακόμα μία εβδομάδα οι διαιτητές προβλημάτισαν, αν και στα δύσκολα ματς σε Τούμπα και Λιβαδειά δεν υπήρξαν παράπονα από τις ομάδες.

Ο Ντίτσος στην Τρίπολη και ο βοηθός Μποζατζίδης στο Αγρίνιο έκαναν λάθη και πιθανότατα οδεύουν προς… διαθεσιμότητα.

Στο Αγρίνιο (Παναιτωλικός- Ατρόμητος) ο διεθνής βοηθός Μποζατζίδης τα έκανε… μούσκεμα, αφού επηρέασε την εξέλιξη και το αποτέλεσμα του αγώνα με τα σημαντικά λάθη του. Στο 75' ο Μήτρογλου φαίνεται να φεύγει από θέση οφσάιντ που δεν είδε ο βοηθός και στην εξέλιξη της φάσης σωστά δίνεται το πέναλτι και η κόκκινη κάρτα στον Ετζενγκουέλε.

Στις καθυστερήσεις κατόπιν υπόδειξης του αποβλήθηκε ο Μήτρογλου αν και δεν χτυπάει τον αντίπαλο του (ήταν φάση για κίτρινη κάρτα). Σε αυτό φέρει ευθύνη και ο Τριτσώνης, που αρχικά ήταν έτοιμος να δείξει κίτρινη κάρτα, αλλά τελικά υπάκουσε στην συμβουλή του βοηθού του.

Στην Τρίπολη ο Ντίτσος μία δύσκολη φάση είχε και πήρε λάθος απόφαση. Στο 23' ο Χακόμπο του Αστέρα ανατρέπει τον Παπαδόπουλο της Δόξας και έπρεπε να δοθεί πέναλτι και κόκκινη κάρτα, κάτι που δεν συνέβη.

Στο ντέρμπι της Τούμπας ο Γιάχος αν και ξεκίνησε αρκετά καλά, προς το τέλος έχασε τον έλεγχο και υπέπεσε σε λάθη στον πειθαρχικό τομέα. Θα μπορούσε να αποβάλει τον Μπαλάφα για σκληρό μαρκάρισμα στον Μανιάτη.

Στο ΟΑΚΑ στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο υπάρχει η φάση του 11’ όπου Μανωλάς και Σιόβας αλληλοτραβιούνται. Στην αρχή κάνει επιθετικό φάουλ ο Σιόβας και εν συνεχεία υπάρχει πέναλτι από τον Μανωλά, ενώ στο 13’ το σκληρό φάουλ του Καφέ στον Σάμαρη, ήταν για κόκκινη κάρτα! Ο διαιτητής Θάνος δεν υπέδειξε καμία παράβαση.

Στο Παγκρήτιο (Εργοτέλης- ΟΦΗ) ο Σπάθας δεν έπρεπε να δώσει κίτρινη κάρτα στον Κουτσιανικούλη στο 49’ για «θέατρο». Αν δεν έπαιρνε αυτή ο παίκτης των γηπεδούχων, τότε δεν θα είχε αποβληθεί στις καθυστερήσεις με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο Κουκουλάκης στο Κέρκυρα- Αστέρας Τρίπολης προκάλεσε συζήτηση με το πέναλτι που έδωσε στο 77’ (τράβηγμα Πάντου στο Μάρτιν), όμως δεν επηρέασε το τελικό αποτέλεσμα με συνέπεια να μην τιμωρείται (ήδη ορίστηκε στο ματς της Τετάρτης Αστέρας Τρίπολης- Λεβαδειακός).

Κομίνης και Καλογερόπουλος ήταν αρκετά καλοί στους αγώνες Λεβαδειακού-Παναθηναϊκού και Ξάνθης-Άρη αντίστοιχα.



Παναθηναϊκός AKTOR: Εκτός ο Χουάντσο, στην Ισπανία για εξετάσεις
Παναθηναϊκός AKTOR: Εκτός ο Χουάντσο, στην Ισπανία για εξετάσεις
Χάντμπολ: Στον τελικό του EHF European Cup ο Ολυμπιακός / Όμιλος Ξυνή - Ιστορική πρόκριση
Χάντμπολ: Στον τελικό του EHF European Cup ο Ολυμπιακός / Όμιλος Ξυνή - Ιστορική πρόκριση
Αρσεναλ: Ο Αρτέτα συμβουλεύθηκε τον Βενγκέρ
Αρσεναλ: Ο Αρτέτα συμβουλεύθηκε τον Βενγκέρ
Ντραγκόφσκι: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει»
Ντραγκόφσκι: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved