Πρωτιά από την… άσπρη βούλα για Ομόνοια!

Πρωτιά από την… άσπρη βούλα για Ομόνοια!

Τη μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει η Ομόνοια, αφού επικρατώντας της Αναγέννησης Δερύνειας με 2-0 χάρις σε δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι του Φρέντι, εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τόσο την ισοπαλία στο «Τσίρειο», όσο και την ήττα της Ανόρθωσης.

Οι γηπεδούχοι τα βρήκαν… σκούρα για περισσότερο από μία ώρα αγώνα αφού χρειάστηκε το χρονόμετρο να δείξει 65΄προκειμένου να λυθεί ο γόρδιος δεσμός της αντίπαλης άμυνας και να αποβάλουν το άγχος από τα πόδια τους. Ακόμα και αν χρειάστηκε η μπάλα να στηθεί στα έντεκα βήματα μετά από πέναλτι… εφεύρεση του Ζαφείρη καθώς ο Γόγολος ακούμπησε τον Αλωνεύτη όσο ο χρόνος τη Μόνικα Μπελούτσι.

Μια απόφαση που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από πλευράς φιλοξενούμενων οι οποίοι δέχθηκαν και τελικά δεύτερο χτύπημα από την άσπρη βούλα στις καθυστερήσεις και πάλι από τον Φρέντι, ύστερα από υπόδειξη χεριού στον Σπύρου που στη συγκεκριμένη φάση αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη.

Με αυτή τη νίκη η Ομόνοια σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας πλέον δύο βαθμούς διαφορά από την ΑΕΛ που κόλλησε στο 0-0 με τον ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι της αγωνιστικής.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Γιωργαλλίδης, Σάλατιτς, Εφραίμ (81΄ Μπεργκουνιού), Μπεν Νταγιάν, Μακρίδης, Σερφά, Σπούνγκιν, Μπουθόν, Αγκουιάρ (61΄ Φρέντι), Αβραάμ (61΄ Αλωνεύτης), Χριστοφή

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Μάστρου, Δημοσθένους, Κοτσώνης, Γόγολος, Σπύρου, Παναγή, Κολοκούδιας, Μπαγκούρα, Πέλιτς, Ηλία (63΄ Σιμούνοβιτς), Αποστόλου

Παράπονα από Νέα Σαλαμίνα

Νωρίτερα, Νέα Σαλαμίνα και Ολυμπιακός Λευκωσίας έμειναν στο 1-1, με τους γηπεδούχους να «φωνάζουν» δικαιολογημένα για τη διαιτησία, αφού το τέρμα του Ρόκε στο 83΄ δεν μέτρησε ποτέ ως οφσάιντ, παρά και το γεγονός πως καλυπτόταν από τον Τσιντί.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με σουτ του Μέρσιο στο 35΄ και κρατούσαν τη νίκη μέχρι το 78ο λεπτό, όταν και ο Ντε Πίνα μετά από πλάγιο (!) του Γκράιμς «έγραψε» με κεφαλιά το τελικό 1-1!

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Πιντάδο, Γκαρσία, Μουστάκας, Μοδέστε, Γκράιμς, Σαβέντρα, Βουνκ (57΄Μοδέστου), Χατζηπαντελίδης, Ρόκε, Γκρέι, Γιεμπόα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:Σέτκους, Μάρκες, Ντουάρτε, Ντε Πίνα, Μπάιτς, Ρουσμίρ (77΄Ρεντόν), Μέρσιο, Αουρέλιο, Αντρέ, Κενμόγκνε (69΄Κουτσούκοβιτς), Τσιντί (86΄Κοιτά)

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής:

Σάββατο 4/2

Άρης-Ανόρθωση 1-0
(71’ Βασιλείου)

Παραλίμνι-ΑΕΚ Λάρνακας 1-0
(22’ Μιχαήλ)

Εθνικός Άχνας-Απόλλων Λεμεσού 0-0

Κυριακή 5/2

ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ 0-0
Νέα Σαλαμίνα-Ολυμπιακός Λευκωσίας 1-1
Ομόνοια-Αναγέννηση Δερυνίας 2-0

Δευτέρα 6/2

ΑΛΚΗ-Ερμής (19:00)



ΝΒΑ: Πρόστιμο 25.000 δολαρίων στον Ράσελ
ΝΒΑ: Πρόστιμο 25.000 δολαρίων στον Ράσελ
Ο Πύρρος Δήμας στην πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κορούλα του
Ο Πύρρος Δήμας στην πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κορούλα του
Σκωτία: Εύκολη νίκη για τους Ρέιντζερς
Σκωτία: Εύκολη νίκη για τους Ρέιντζερς
ΝΒΑ: Το Κλίβελαντ προκρίθηκε στα ημιτελικά
ΝΒΑ: Το Κλίβελαντ προκρίθηκε στα ημιτελικά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved