Καμένα Βούρλα - Πυργετός 1-1

Καμένα Βούρλα - Πυργετός 1-1

Ισόπαλο με 1-1 έληξε το παιχνίδι των Καμένων Βούρλων με τον Πυργετό, που δεν μπορεί να φύγει με τη νίκη από τη Φθιώτιδα.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Αντωνιάδη (12΄), ωστόσο οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με τον Τσατσαλίδη στο (48΄).
Και οι δύο ομάδες πάντως θα μπορούσαν να είχαν πάρει τη νίκη με τους λαρισαίους να έχουν και δοκάρι, ενώ τα Καμένα Βούρλα πραγματοποίησαν μια από τις καλύτερες φετινές τους εμφανίσεις.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ στην πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα όταν στο 12΄ έπειτα από φάση διαρκείας η μπάλα θα φτάσει στο δεύτερο δοκάρι και τον Ασπιώτη ο οποίος θα σουτάρει με τον Μπαταβάνη δύσκολα να αποκρούει ανάμεσα σε σώματα αμυντικών και στη συνέχεια η μπάλα θα φτάσει στον Αντωνιάδη ο οποίος από κοντά θα κάνει την προβολή και θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-0.

Ακυρώθηκε σωστά γκολ για τον Πυργετό στο 16΄ όταν ο Μάγγος από λάθος του Κυριλή στο χώρο του κέντρου ο Μάγγος έκλεψε τη μπάλα αλλά αντί να πλασάρει έδωσε δίπλα του στον Γρηγορίου που ήταν πιο μπροστά και έστειλε τη μπάλα στην κενή εστία με τον πρώτο βοηθό όμως να έχει σηκωμένη τη σημαία του.

Στη φάση του 30΄ ο Καραμανώλης τραυματίστηκε σε μονομαχία με τον Μάγγο και αποχώρησε από το παιχνίδι

Τραγικό λάθος της άμυνας των γηπεδούχων στο 42΄ θα δώσει την ευκαιρία στον Τσατσαλίδη να σκοράρει από το ύψος της μικρής περιοχής, θα κάνει το ψαλιδάκι με τον Λιόλιο όμως εξ επαφής να αποκρούει εντυπωσιακά σώζοντας και πάλι την εστία του.
Με το καλημέρα στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν. Συγκεκριμένα στο 48΄ από κάθετη μπαλιά του Μάγγου ο Τσατσαλίδης θα βγει τετ α τετ και με έξυπνο τελείωμα θα γράψει το 1-1.
Μοναδική ευκαιρία για τα Καμένα Βούρλα δέκα λεπτά αργότερα να πάρει κεφάλι και πάλι στο σκορ. Έπειτα από φάση διαρκείας ο Τσίντζας θα σουτάρει έξω από την περιοχή με τον Τόλια στην πορεία της μπάλας να κάνει το κοντρόλ και στη συνέχεια το βεβιασμένο σουτ από καλή θέση με τη μπάλα όμως να φεύγει άουτ.

ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ: (Θωμάς Μαραζώπουλος) Καραμανώλης(32΄ λτ Λιόλιος), Θεοδωσόπουλος, Τσίτζας, Τόλιας, Κυριλής, Λέσσης, Τσάρας, Αντωνιάδης, Ασπιώτης, Βαργιανίτης(46΄ λτ Καλύβας), Παπαευθυμίου.


ΠΥΡΓΕΤΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: (Θάνος Θεοδώρου) Μπαταβάνης, Μαντζαφούλης, Κολοβός(46΄ Γιαννακόπουλος), Δούκας(53΄ Μπαρούτας), Ιορδανίδης, Κουρδής, Γρηγορίου(77΄ Νάστας), Γκαμπέτας, Τσατσαλίδης, Μάγγος, Κωστούλας.



Οδομαχίες σώμα με σώμα πριν τον τελικό Κυπέλλου Αταλάντα - Γιουβέντους στην Ιταλία (vid)
Οδομαχίες σώμα με σώμα πριν τον τελικό Κυπέλλου Αταλάντα - Γιουβέντους στην Ιταλία (vid)
Τσάμπι Αλόνσο: «Απ’ τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης η Αταλάντα»
Τσάμπι Αλόνσο: «Απ’ τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης η Αταλάντα»
Λαμία-Άρης 2-4: Τεσσ-Άρης με ανατροπή!
Λαμία-Άρης 2-4: Τεσσ-Άρης με ανατροπή!
Super League LIVE: Τα ντέρμπι Ολυμπιακός – ΑΕΚ και ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός
Super League LIVE: Τα ντέρμπι Ολυμπιακός – ΑΕΚ και ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved