Τέλος ο Καλογιάννης από την Αναγέννηση  Καρδίτσας

Τέλος ο Καλογιάννης από την Αναγέννηση Καρδίτσας

Τη λύση συνεργασίας με τον τεχνικό της ομάδας, Βασίλη Καλογιάννη, αποφάσισε η διοίκηση της Αναγέννησης Καρδίτσας στο ΔΣ της Δευτέρας (16/1).

Οι διοικούντες ήταν προβληματισμένοι με το αγωνιστικό πρόσωπο της Αναγέννησης Καρδίτσας και έτσι αποφασίστηκε από κοινού η λύση συνεργασίας με τον Βασίλη Καλογιάννη. Ο έμπειρος προπονητής δεν έκατσε ούτε δύο μήνες στο «τιμόνι» της καρδιτσιώτικης ομάδας, αφού είχε συμφωνήσει στις 23 Νοεμβρίου με το σύλλογο.

Σε πέντε αγωνιστικές, οδήγησε την Αναγέννηση σε τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα, η οποία ήταν αρκετή να τον θέσει εκτός ομάδας.

Εάν δεν υπάρξει άμεση εξέλιξη στο θέμα του προπονητή, οι παίκτες θα συνεχίσουν την προετοιμασία ενόψει Ελασσόνας υπό τις εντολές του Σάκη Τίκα και του Νίκου Καρακώστα, ενώ πιθανότερος αντικαταστάτης του Καλογιάννη στον πάγκο είναι ο Περικλής Αμανατίδης, ωστόσο δεν είναι βέβαιο ακόμα αν θα δεχτεί.

Η επίσημη ανακοίνωση της Αναγέννησης Καρδίτσας για το «διαζύγιο» με τον Καλογιάννη:

«Η διοίκηση του ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ μετά από το έκτακτο διοικητικό συμβούλιο το βράδυ της Δευτέρας και με γνώμονα πάντα το συμφέρον της ομάδας αποφάσισε και γνωστοποιεί τη λύση της συνεργασίας κοινή συναινέσει με τον προπονητή Βασίλη Καλογιάννη.

Ως διοίκηση είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι με την δουλειά του κ. Βασίλη Καλογιάννη που πιστεύουμε ότι βοήθησε την ομάδα μας τα μέγιστα σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία. Οι λόγοι που οδηγούν σε λύση κοινή συναινέσει τη συνεργασία μας δεν έχουν να κάνουν με την προσφορά του κ. Καλογιάννη αλλά με μια επιχείρηση υπέρβασης που αποφασίστηκε από κοινού στα πλαίσια μιας υπερπροσπάθειας συγκεκριμένων ανθρώπων που έχουν αναλάβει τα ηνία και επιδιώκουν την επιστροφή της ιστορικής μας ομάδας στο ποδοσφαιρικό προσκήνιο.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε εκ βαθέων τον κ. Καλογιάννη για την άριστη συνεργασία και τη σημαντική προσφορά του στην ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ. Είναι πιστεύουμε ένας ανερχόμενος προπονητής κι ένας εξαιρετικός χαρακτήρας που συγκεντρώνει όλες τις προϋποθέσεις για μια σημαντική καριέρα στο χώρο της προπονητικής. Το γεγονός δε ότι μαζί του αποφασίσαμε την αλλαγή τεχνικής ηγεσίας, αποδεικνύει και το ποιόν του ως άνθρωπος.

Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση προπονητή και σύντομα θ' ανακοινώσει την καλύτερη δυνατή λύση. Καλούμε όλους όσοι ενδιαφέρονται για την τύχη της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ και τη θεωρούν ως κάτι σημαντικό για τους ίδιους και την πόλη μας, να στηρίξουν με όλες τις δυνάμεις την υπερβατική προσπάθεια που συντελείται και να είναι δίπλα μας.

Ο κόσμος την Κυριακή στο κρίσιμο παιχνίδι με την Ελασσόνα στο Στάδιο πρέπει να κάνει γνωστό προς όλες τις κατευθύνσεις με την δυναμική του παρουσία ότι η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ είναι μακράν η μεγαλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος».



Ολυμπιακός: Το... σύνθημα Μαρινάκη στα αποδυτήρια μετά το θρίαμβο με Άστον Βίλα
Ολυμπιακός: Το... σύνθημα Μαρινάκη στα αποδυτήρια μετά το θρίαμβο με Άστον Βίλα
Super League: Η πιο μεγάλη μάχη για τον τίτλο – Τι θέλουν ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός
Super League: Η πιο μεγάλη μάχη για τον τίτλο – Τι θέλουν ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (04/05) - Με πλούσια δράση στην Ευρώπη
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (04/05) - Με πλούσια δράση στην Ευρώπη
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (04/05) - «Δέος» για τον Ολυμπιακό
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (04/05) - «Δέος» για τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved