Φυντάνης: «Κάποιοι θα βρεθούν προ εκπλήξεως»

Φυντάνης: «Κάποιοι θα βρεθούν προ εκπλήξεως»

Ο προπονητής της Παναχαϊκής, Ηλίας Φυντάνης έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση απέναντι στον ΟΦΗ, όμως όχι από όλους…

{textlink02}

Στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα Κυπέλλου με την ομάδα του Ηρακλείου, ο Ηλίας Φυντάνης δήλωσε: «Μείναμε με την πίκρα της μη πρόκρισης, με μια εμφάνιση απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο ΟΦΗ, που αγωνίζεται στην Σούπερ Λιγκ, και έχει κάνει ως τώρα καλά παιχνίδια.

Μην ξεχνάμε πως ο ΟΦΗ έχει έμπειρους παίκτες και την κατάλληλη στιγμή και μπορεί να μας «χτυπήσει», όπως και έγινε σε όποια ευκαιρία τους έδινες και έτσι που έγινε. Έγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, και η σημερινή εμφάνιση ήταν καλύτερη από ότι η περσινή με την Καβάλα.

Κάναμε πολλές ευκαιρίες για γκολ, στο πρώτο ημίχρονο 7 κλασσικές, οι οποίες 4 ήταν γκολ, στο δεύτερο 6 κλασσικές στις οποίες οι 3 ήταν για γκολ και σε μια αδράνεια της άμυνας δεχθήκαμε το γκολ, ενώ είχαμε δουλέψει, πάνω στις στημένες φάσεις. Είχα πει πριν το ματς ότι έπρεπε να δώσουμε μεγάλη προσοχή στα στημένα δεν έγινε και δεχθήκαμε ένα γκολ όπου σε εκείνο το χρονικό σημείο δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε.

Το καλό είναι πως ο κόσμος ευχαριστήθηκε αυτό το ωραίο παιχνίδι που έγινε σήμερα. Τα λόγια του συναδέλφου, φτιάχνουν την ψυχολογία των παικτών μου. Όμως, θα ήθελα να έχουν την ίδια συνέχεια και στο πρωτάθλημα. Αν το έχουμε και στο πρωτάθλημα έχουμε τέτοιες εμφανίσεις τότε θα προλάβουμε έστω και δύσκολα, να μπούμε στην 6αδα.

Θα επιμείνω και με την επανέναρξη θα πρέπει κάποιοι παίκτες να βάλουν μυαλό καθώς σήμερα στην κατάλληλη στιγμή δεν έπαιξαν ομαδικά. Είδα πολλούς ατομισμούς και ορισμένοι θα βρεθούν προ εκπλήξεως!

Δεν ήταν ανικανότητα οι χαμένες ευκαιρίες αλλά επιπολαιότητα. Όταν ο Φουρτάδο δεν έδινε στον Ατματζίδη σε κενή εστία, ή ο Ατματζίδης στον Φουρτάδο και ο Ντινας στον Χλωρό και που ήταν η μπάλα στα δίχτυα, τότε τι να πεις;

Η ομάδα θα κινηθεί σε απόκτηση παικτών στις 3 γραμμές γιατί έχουμε μπροστά μας 26 παιχνίδια και δεν γίνεται να παίζουν οι ίδιοι. Πριν εννοούσα ότι ορισμένοι θα χάσουν την θέση από το βασικό σχήμα…

Ο Αλέξανδρος Τσεμπερίδης είπε με τη σειρά του: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο που παρά την βροχή μας στήριξε. Δείξαμε πως απέναντι σε μια ομάδα με τόσο καλούς παίκτες είχαμε 9-10 τελικές προσπάθειες. Δεν είμαστε άτυχοι, όταν τους αφήνεις για κλάσμα του δευτερολέπτου, χωρίς να τους επιτηρείς, βλέπεις τι γίνεται.

Νομίζω η Παναχαϊκή θα βρεθεί σίγουρα στην 6αδα».

Την Παρασκευή (23/12) η ΠΑΕ είναι πολύ πιθανό να κάνει γνωστές τις αποδεσμεύσεις που θα ακολουθήσουν μετά τους Μάλαρτζ, Μιλοσέσκι.



Μαγνητική και αγωνία για Μπάλντγουιν
Μαγνητική και αγωνία για Μπάλντγουιν
Elite Neon Cup 2024: Τα ταλέντα του… αύριο παίζουν μπάλα στα Σπάτα! – Πού θα δείτε το τουρνουά
Elite Neon Cup 2024: Τα ταλέντα του… αύριο παίζουν μπάλα στα Σπάτα! – Πού θα δείτε το τουρνουά
Σπανάκη: Το κλειδί της επιτυχίας ήταν η σοβαρότητα και η σταθερότητα
Σπανάκη: Το κλειδί της επιτυχίας ήταν η σοβαρότητα και η σταθερότητα
Κολύμβηση: Πανελλήνιο ρεκόρ η Βασιλάκη
Κολύμβηση: Πανελλήνιο ρεκόρ η Βασιλάκη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved