Με χορηγία… Γουέμπ

Με χορηγία… Γουέμπ

Με ανύπαρκτο πέναλτι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 1-0 στο μεγάλο ντέρμπι του κυπέλλου Αγγλίας απέναντι στην Λίβερπουλ.

Την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας πανηγύρισε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» η οποία επικράτησε με 1-0 της Λίβερπουλ.
Πρωταγωνιστής του ντέρμπι ωστόσο δεν φόραγε τα κόκκινα των «κόκκινων διαβόλων», αλλά τα… μαύρα. Ο λόγος για τον Χάουαρντ Γουέμπ ο οποίος μόλις στα 31 δευτερόλεπτα καταλόγισε πέναλτι εις βάρος του Ντάνιελ Άγκερ. Ο Μπερμπάτοφ βρέθηκε εντός περιοχής, ένιωσε το… χάδι του Δανού αμυντικού και έπεσε. Ο Γουέμπ έδωσε την εσχάτη των ποινών, την οποία εκμεταλλεύτηκε ο Ράιαν Γκιγκς που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Με την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, ο Στίβεν Τζέραρντ έκανε ένα δολοφονικό τάκλιν στον Ράφαελ και αντίκρισε δίκαια την κόκκινη κάρτα. Από εκεί και πέρα η ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον είχε τον έλεγχο του αγώνα και στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου μετά από κόρνερ του Γκιγκς ο Έβανς είχε κεφαλιά στο δοκάρι.
Στο ντεμπούτο του ο Κένι Νταλγκλίς ήταν άτυχος, καθώς δεν μπόρεσε να καθοδηγήσει την ομάδα του υπό κανονικές συνθήκες. Οι «κόκκινοι» απείλησαν μόλις μία φορά, όταν η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αουρέλιο στο 65’ αποκρούστηκε εντυπωσιακά από τον Κούστσακ.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Κούστσακ, Ράφαελ, Φέρντιναντ, Έβανς (84’ Σμόλινγκ), Εβρά, Νάνι, Κάρικ, Φλέτσερ (62’ Άντερσον), Γκιγκς, Μπερμπάτοφ, Ερνάντεζ (75’ Όουεν)
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Ρέινα, Αουρέλιο, Κέλι, Άγκερ, Σκρτελ, Μεϊρέλες (60’ Σέλβι), Λούκας, Μάξι Ροντρίγκεζ (60’ Μπάμπελ), Κάιτ, Τζέραρντ, Τόρες (77’ Νγκογκ)

Εύκολα η Τότεναμ

Στην άλλη αναμέτρηση για το κύπελλο Αγγλίας που διεξήχθη νωρίς, η Τότεναμ δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στην Τσάρλτον και πήρε τη νίκη – πρόκριση με 3-0 στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν». Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Ζερμέν Ντεφόε, ο οποίος σημείωσε δύο τέρματα (58’, 60’). Νωρίτερα ο Τάουνσεντ είχε «ανοίξει» το σκορ για την ομάδα του Χάρι Ρέντναπ, διώχνοντας το άγχος.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Κουντιτσίνι, Τσόρλουκα, Μπασόνγκ, Ντόουσον, Ασού – Εκοτό, Κράνιτσαρ, Παλάσιος (46’ Μόντριτς), Σάντρο, Τάουνσεντ, Παβλιουτσένκο, Ντεφόε
ΤΣΑΡΛΤΟΝ: Έλιοτ, Φράνσις, Τζάκσον, Σεμέδο, Ντόερτι, Γουάγκσταφ, Ντέιλι, Ράκον, ΜακΚόρμακ (61’ Ριντ), Ανισά (70’ Σόντιε), Φράι



Σοβαρά επεισόδια σε αγώνα μπάσκετ στην Καισαριανή
Σοβαρά επεισόδια σε αγώνα μπάσκετ στην Καισαριανή
Δώρο η φανέλα του Ναν σε πιτσιρικά που παρακαλούσε!
Δώρο η φανέλα του Ναν σε πιτσιρικά που παρακαλούσε!
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Έτοιμος για την πρόκληση ο Κόντης - «Μπορούμε να τα καταφέρουμε»
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Έτοιμος για την πρόκληση ο Κόντης - «Μπορούμε να τα καταφέρουμε»
Bundesliga: Το σήκωσε αήττητη η Λεβερκούζεν!
Bundesliga: Το σήκωσε αήττητη η Λεβερκούζεν!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved