Αΐλτον: «Δεν με έχει πλησιάσει κανείς από Ελλάδα»

Αΐλτον: «Δεν με έχει πλησιάσει κανείς από Ελλάδα»

Με τον πιο εμφατικό τρόπο διέψευσε τα σενάρια που τον θέλουν να έχει δεχθεί κρούση από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό ο Αΐλτον Χοσέ Αλμέιδα, δηλώνοντας πιστός στρατιώτης του ΑΠΟΕΛ με τον οποίο θέλει να πανηγυρίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League. Μια πρόκριση που σύμφωνα με τον ίδιο αξίζουν!

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός του «Θρύλου» που έχει κάνει την Ευρώπη να παραμιλά με τις εμφανίσεις του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, μίλησε στην εφημερίδα «Real news» για το μυστικό της κυπριακής ομάδας, τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αλλά και τα μελλοντικά του όνειρα, τονίζοντας πως το μόνο που θέλει είναι να σκοράρει σε κάθε αγώνα!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αΐλτον:

Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας του ΑΠΟΕΛ, αλλά και της δικής σου απόδοσης;

«Δεν μπορούμε να μιλάμε για κάποιο μυστικό. Ωστόσο η δουλειά που κάνουμε από την αρχή της χρονιάς είναι πολύ σκληρή και τα αποτελέσματα βγαίνουν στο γήπεδο. Δουλεύουμε πολύ σκληρά για να φτάσουμε μέχρι εδώ. Και σίγουρα οι εμφανίσεις μας δεν είναι τυχαίες. Από την πλευρά μου, θέλω να αρπάξω την ευκαιρία που μου δίνεται και να βοηθήσω τον ΑΠΟΕΛ για να φθάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε. Αυτό που θέλω είναι να σκοράρω σε κάθε αγώνα».

Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου του και πλέον η ιστορική πρόκριση στους «16» είναι κοντά. Θεωρείται πως έχετε φθάσει μια ανάσα από το θαύμα;

«Έχουμε οκτώ βαθμούς. Για να είμαστε σίγουροι θέλουμε 11. Έχουμε άλλα δύο παιχνίδια. Η ομάδα έχει δείξει πως παίζει καλό ποδόσφαιρο και αξίζει την πρόκριση. Πρέπει όμως να προσπαθήσουμε ακόμα πολύ. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Θα επικεντρωθούμε σε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Θέλουμε πολύ να ευχαριστήσουμε τους εκπληκτικούς οπαδούς μας».

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει καταφέρει να βάλει τη δική του σφραγίδα στην ομάδα. Ποια η γνώμη σου για τον κόουτς;

«Ο Γιοβάνοβιτς είναι προπονητής πρώτης κλάσης. Είναι εξαιρετικός άνθρωπος και ξέρει πως να παίρνει από τους ποδοσφαιριστές του την καλύτερη απόδοση. Είναι φοβερός στη δουλειά του και μας έχει βοηθήσει πολύ».

Εδώ στην Ελλάδα το όνομά σου έχει ακουστεί για τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Σε έχει προσεγγίσει κάποια από τις δύο αυτές ομάδες;

«Όχι, όχι. Κανείς δεν με έχει πλησιάσει από την Ελλάδα, ούτε σε επίσημο, ούτε σε ανεπίσημο επίπεδο. Γνωρίζω ότι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός είναι δύο πολύ μεγάλοι σύλλογοι με πολλές επιτυχίες στην Ευρώπη, όμως αυτή τη στιγμή είμαι παίκτης του ΑΠΟΕΛ και επικεντρώνομαι στις υποχρεώσεις και τους στόχους που έχει η ομάδα. Έχω συμβόλαιο μέχρι το 2013. Όπως είπα, στόχος μας είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση του Champions League και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα στην Κύπρο».

Ποιο θα ήθελες να είναι το επόμενο βήμα στην καριέρα σου; Ποια είναι τα όνειρά σου;

«Θέλω να επικεντρωθώ στον ΑΠΟΕΛ και στους στόχους του. Αλλά είναι φυσιολογικό κάθε ποδοσφαιριστής να κάνει όνειρα».

Ίσως μια μεταγραφή σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα;

«Η Πριμέρα Ντιβιζιόν είναι ένα όνειρο. Θεωρώ πως είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο και σίγουρα είναι το όνειρό μου να αγωνιστώ εκεί. Θαυμάζω την Μπαρτσελόνα και τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται. Αυτή η ομάδα αντιλαμβάνεται διαφορετικά το ποδόσφαιρό».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί στην Τούμπα – «Το πρωτάθλημα έχει δρόμο» (videos)
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί στην Τούμπα – «Το πρωτάθλημα έχει δρόμο» (videos)
Ιταλία: «Άγριο» ξύλο πριν το Τζένοα – Κάλιαρι στη Serie A | Δείτε video
Ιταλία: «Άγριο» ξύλο πριν το Τζένοα – Κάλιαρι στη Serie A | Δείτε video
Χάντμπολ: Εκτός έδρας ο πρώτος τελικός του Ολυμπιακού με Βαλούρ για το European Cup
Χάντμπολ: Εκτός έδρας ο πρώτος τελικός του Ολυμπιακού με Βαλούρ για το European Cup
Μαρία Σάκκαρη: Αποκλεισμός από το Madrid Open κι υποχώρηση δύο θέσεων
Μαρία Σάκκαρη: Αποκλεισμός από το Madrid Open κι υποχώρηση δύο θέσεων
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved