Παβλιουτσένκο: «Γιατί όχι στην Ανζί;»

Παβλιουτσένκο: «Γιατί όχι στην Ανζί;»

Η Ανζί πλέον αποτελεί μαγαζί… γωνία για τους ποδοσφαιριστές, με τον Ρόμαν Παβλιτουτσένκο της Τότεναμ, να παραδέχεται πως θα τον ενδιέφερε η προοπτική του Νταγκεστάν!

Εκτός από την Ανζί, ενδιαφέρον για την απόκτηση του διεθνούς Ρώσου επιθετικού έχει δείξει και η πρώην ομάδα του, Σπαρτάκ Μόσχας, καθώς ο νυν τεχνικός των Μοσχοβιτών, Βαλερί Καρπίν, είναι μεγάλος θαυμαστής του.

«Είτε υπογράψω στην Ανζί, είτε όχι, δεν θα πρέπει να πηγαίνουμε πολύ μακριά. Αν υπάρξει μια πιθανότητα να φύγω, θα είναι για την Ανζί ή για πουθενά», τόνισε ο Παβλιουτσένκο στο Football Express.

«Ο Καρπίν δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου. Μου είπε πως θέλει να πάω εκεί, αλλά τίποτα δεν έχει γίνει προς το παρόν», πρόσθεσε σχετικά με το ενδιαφέρον της Σπαρτάκ ο διεθνής στράικερ.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

  • Αθλητικά νέα
  • Ειδήσεις
Σε αναμονή για τον Πελεγκρίνο ο Ολυμπιακός
Σε αναμονή για τον Πελεγκρίνο ο Ολυμπιακός
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας 27/5
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας 27/5
Τα πρωτοσέλιδα του Σαββάτου 27/5
Τα πρωτοσέλιδα του Σαββάτου 27/5
Μαραγκός: «Να μας στηρίξει ο κόσμος»
Μαραγκός: «Να μας στηρίξει ο κόσμος»
Λουκάς Παπαδήμος: Παραμένει στην Εντατική - Εξιτήριο πήραν οι συνοδοί του
Λουκάς Παπαδήμος: Παραμένει στην Εντατική - Εξιτήριο πήραν οι συνοδοί του
Ανατροπή λεωφορείου με μαθητές στις Σέρρες – Δεκατέσσερις τραυματίες
Ανατροπή λεωφορείου με μαθητές στις Σέρρες – Δεκατέσσερις τραυματίες
Σημαντικές διακρίσεις για την DPG και φέτος στα Digital Media Awards!
Σημαντικές διακρίσεις για την DPG και φέτος στα Digital Media Awards!
Σεισμός στην Κρήτη
Σεισμός στην Κρήτη

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Περισσότερα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης