Ραδιοφωνική… μονομαχία Παντελή – Ιωαννίδη!

Ραδιοφωνική… μονομαχία Παντελή – Ιωαννίδη!

Τα ξίφη του με τον πρώην νομικό εκπρόσωπο του Ηρακλή, Γρηγόρη Ιωαννίδη, διασταύρωσε ο Ανδρέας Παντελή στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero».

Αρχικά ο κ.Ιωαννίδης εξαπέλυσε επίθεση με βαριές εκφράσεις( μεταξύ άλλων τον χαρακτήρισε αφερέγγυο) κατά του Κύπριου επιχειρηματία αναφορικά με τις κινήσεις που δεν έγιναν από την πλευρά του προκειμένου να διεκδικήσει ο Ηρακλής την δικαίωσή του στον CAS.

Παράλληλα πάντως εξέφρασε την πίστη του ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει πολλές πιθανότητες δικαίωσης στο ευρωπαϊκό αθλητικό δικαστήριο εφόσον τελικά προχωρήσει την υπόθεση (σ.σ. η διορία λήγει απόψε το βράδυ στις 12).

Από την πλευρά του ο Ανδράς Παντελή βγήκε στον «αέρα» και δήλωσε ότι ο Ηρακλής θα «τρέξει» την υπόθεση στο CAS με άλλον δικηγόρο, λέγοντας πως ο Ιωαννίδης αποχώρησε για οικονομικούς λόγους.

Εν τα μεταξύ σε παρέμβαση που έκανε στην εκπομπή εκπρόσωπος των οργανωμένων οπαδών επισήμανε ότι  «απαίτηση του κόσμου της ομάδας είναι να προχωρήσει η υπόθεση στο CAS».

Ιωαννίδης: «Αφερέγγυος και ψεύτης ο Παντελή»

Αρχικά ο Γρηγόρης Ιωαννίδης τόνισε:
«Ο Ηρακλής δεν έχει εκπροσώπηση στο CAS. Εμείς πάντως παρακολουθούμε τις κινήσεις και έχουμε ζητήσει από το CAS να μας ενημερώνει για οποιαδήποτε αλληλογραφία υπάρχει για το θέμα μας. Εν τω μεταξύ την προηγούμενη εβδομάδα η ΕΠΟ ζήτησε να μην συνεχιστεί όλο αυτό καθώς ο Ηρακλής υποβιβάστηκε στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα και δεν έχει έννομο συμφέρον».

Για τον λόγο που έκανε αυτή την κίνηση η ΕΠΟ: «Δεν μπορώ να γνωρίζω γιατί έκανε αυτή την κίνηση η ΕΠΟ, αλλά φαντάζομαι πως θέλει να τελειώσει η υπόθεση αυτή γρήγορα γιατί είναι ακριβή όχι μόνο για τον Ηρακλή αλλά και για αυτήν καθώς επίσης και γιατί αν δικαιωθεί ο Ηρακλής θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση. Για αυτό τον λόγο ο Ηρακλής πρέπει να προχωρήσει στο CAS καθώς είναι ισχυρό όπλο αυτό και πιστεύω πως έχει μεγάλες πιθανότητες να κερδίσει την υπόθεση».

Για τον λόγο που παραιτήθηκε από δικηγόρος: «Υπήρχε διαφωνία στην στρατηγική των νομικών εξελίξεων. Όταν μου δίνει εντολή ο Ηρακλής να "πολεμήσω" για αυτόν στο CAS και μετά από λίγο καιρό κάνουν προσφυγή στο διαιτητικό τότε αυτόματα αναιρούν την δύναμη του CAS, για αυτό και παραιτήθηκα. Πάντως όλο αυτό ευνόησε τον Ηρακλή καθώς από την στιγμή που η ΕΠΟ είπε πως το διαιτητικό δεν έχει καμία δύναμη τότε είναι σαν να "βάζει βούτυρο στο ψωμί" του Ηρακλής, λέγοντάς του πήγαινε στο CAS. Μάλιστα από μεριά μας υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία, όχι όμως σιγουριά, η οποία πηγάζει μέσα από τον φάκελο που έχουμε ετοιμάσει καθώς η ΕΠΟ έχει ερμηνεύσει λάθος τους κανονισμούς και αν το CAS καταλήξει στο ποιο είναι το σωστό τότε θα φανεί πως δεν πρέπει να πέσει ο Ηρακλή και θα είμαστε πολύ κοντά σε μια μεγάλη νίκη».

Για το αν μίλησε με τον κ. Παντελή: «Τελευταία φορά που μίλησα με τον κ. Παντελή ήταν στις 28 Αυγούστου όταν και μου είπε να αποσύρω την έφεση στο CAS. Εγώ όμως τότε είχα παραιτηθεί και του είπα να το κάνει μόνος του. Δεν ξέρω τι έκανε. Πάντως ήρθε το έγγραφο από το CAS που λέει να απαντήσουμε μέχρι σήμερα (12 το βράδυ) αν θα συνεχίσουμε την υπόθεση».

Για το τι λένε στον Ηρακλή για τον κ. Πιλάβιο: «Δεν έχω γνώση φυσικής και χημείας αλλά από όσο ξέρω υπάρχει η δράση και η αντίδραση. Αν ο κ. Πιλάβιος έχει παρει προσωπικά το θέμα θα φανεί στην πορεία. Εμείς πάντως δεν λέμε κολακευτικά λόγια για τον κ. Πιλάβιο στον φάκελο. Για αυτό ίσως και η ΕΠΟ καίγεται να σταματήσει εδώ η υπόθεση έτσι ώστε να μην βγουν προς τα έξω αυτά που "καίνε" τον Πιλάβιο. Πάντως ο Ηρακλής ότι ήταν να κάνει το έκανε. Έχουμε δείξει ξεκάθαρα στο δικαστήριο πως έχουν μεταφραστεί λάθος οι κανόνες εις βάρος του Ηρακλή για να ευνοηθεί μία άλλη ομάδα και μάλιστα συγκεκριμένη ομάδα».

Στην συνέχεια ο κ. Ιωαννίδης είπε: «Έχουμε ξοδέψει πολλά χρήματα, ενώ από την άλλη δεν έχουμε πάρει ούτε καν την αμοιβή μας. Ο κόσμος έχει δώσει 18.000 φράγκα από την τσέπη του για αυτό δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα και πρέπει να συνεχίσουμε".

Αν θα χαθούν τα λεφτά των φίλων του Ηρακλή: «Αν ο Ηρακλής δεν συνεχίσει στο CAS τότε αυτό σταματάει την διαδικασία και απορρίπτει την έφεση του Ηρακλή. Άρα ο Ηρακλής θα χάσει τα 18.000 φράγκα. Πάντως η ουσία είναι μία. Η ΠΑΕ Ηρακλής έδωσε εντολή σε δικηγόρο να πάει στο CAS κάτι μάλιστα που ήταν σοβαρό πραγματοποιώντας και έρανο για να μαζέψουν χρήματα. Εγώ το βλέπω άνανδρο και άδικο να πετάξουν τα λεφτά του κόσμου χωρίς να δοκιμάσουμε. Γιατί δεν ξέρουμε αν θα κερδίσουμε ή αν θα χάσουμε».

Και συνέχισε: «Εγώ θέλω να κάνω κάποιες ερωτήσεις που θέλω να περάσουν στον κ. Παντελή και είναι οι εξής: Γιατί δεν είχε κατατεθεί ο φάκελος στην ΕΕΑ; Γιατί δεν έγινε προσφυγή σε αυτήν την απόφαση; Πάντως όσο υπάρχει εκκρεμότητα στο CAS δεν μπορεί ο Ηρακλής να καταθέσει φάκελο στην ΕΕΑ καθώς δεν γνωρίζει σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται. Βέβαια να πω πως εγώ έχω βαρεθεί και έχω σιχαθεί να βλέπω αποφάσεις που δεν έχουν στοιχεία και δεν στηρίζονται στους κανονισμούς».

Το να πάρει την απόφαση να συνεχίσει την υπόθεση από μόνος του: «Χωρίς εντολή από τον πελάτη είναι δύσκολο καθώς απαγορεύεται κάτι τέτοιο. Βέβαια ίσως υπάρξει μια περίπτωση και να το κάνουμε αλλά θα το δούμε αργότερα. Πάντως εγώ πρέπει να πάρω το "οκ" από αυτόν που έχει το δικαίωμα να υπογράφει χαρτιά και επιστολές από την ΠΑΕ».

Όσον αφορά για τον κ. Παντελή: «Ο κ. Παντελή στις 28 Αυγούστου 2011 στις 11:35 ήταν μάλιστα και Κυριακή τα καταγράψαμε στο βιβλίο εξυπηρέτησης πελατών με πήρε τηλέφωνο και μου είπε: "Σε παρακαλώ Γρηγόρη να αποσύρεις την έφεση που έχουμε κάνει στο CAS και να μου πεις τις σου οφείλουμε για να σου καταθέσω τα χρήματα. Πάντως είναι ένας αφερέγγυος, λέει όλο ψέματα, στις 200 λέξεις οι 199 είναι ψέματα. Ξέρουμε τι έκανε παλαιότερα και με αυτά που κάνει δείχνει τι σκοπό έχει για την ομάδα και ότι δεν μπορεί να κρατήσει τον Ηρακλή στην Super League».

Επίσης, ο κ. Ιωαννίδης τόνισε: «Αν συνεχιστεί η υπόθεση τότε έχουμε πολλές ελπίδες να δικαιωθούμε. Δεν θα χριεαστούν άλλα έξοδα εκτός από τους μισθούς των δικηγόρων κτλ».

Για το ενδιαφέρον ξένου επενδυτή: «Υπάρχει ενδιαφέρον, δεν είναι όμως της ώρας. Ο ξένος αυτός επενδυτής γνωρίζει τα πάντα ωστόσο αυτήν την στιγμή γίνονται έρευνες και τίποτα παραπάνω».

Παντελή: «Κανονικά στο CAS»

Ο Αντρέας Παντελή σχολίασε από την μεριά του: «Πήραμε χτες ένα χαρτί από συνεργάτη του κ. Ιωαννίδη που λέει πως σήμερα τελειώνει η προθεσμία. Εγώ νόμιζα πως είχαμε καταθέσει τα χαρτιά. Προσπάθησα να επικοινωνήσω με τον κ. Ιωαννίδη αλλά δεν τα κατάφερα. Εμάς πάντως μας νοιάζει το CAS. Κάναμε μάλιστα και κάποιες ενέργειες, όπως να μιλήσουμε με έναν δικηγόρο από αυτό το δικαστήριο.

Θα προσπαθήσω πάλι να μιλήσω με τον κ. Ιωαννίδη για να δούμε τι κινήσεις θα κάνουμε μετά. Πάντως δεν εγκαταλείπουμε την υπόθεση με το CAS. Θα κάνουμε τα πάντα για να βρούμε το δίκιο μας. Ξανά λέω πάντως πως δεν ζήτησα ποτέ να σταματήσουμε από το CAS. Βέβαια να σας πω πως ο κ. Ιωαννίδης ζήτησε πολλές φορές να παραιτηθεί κυρίως για οικονομικούς λόγους. Επίσης σκεφτόμαστε να βάλουμε άλλον δικηγόρο να τρέξει την υπόθεση. Δεν θα τα παρατήσουμε...θα κάνουμε τα πάντα για τον Ηρακλή».

Για το λόγο που δεν κατατέθηκε φάκελος στην ΕΕΑ: «Ο οικονομικός έλεγχος που γινόταν στην ΠΑΕ δεν μας επέτρεπε να κάνουμε τον φάκελο».

Για το αν ζήτησε παράταση: «Ναι ζητήσαμε παράταση λόγω εκκρεμοδικιών και οικονομικού ελέγχου και μας έδωσαν μόνο μια εβδομάδα. Σε αυτή την εβδομάδα δεν προλάβαμε να ολοκληρώσουμε τον οικονομικό έλεγχο και έτσι δεν έγινε πάλι φάκελος».

Για το αν θα κάνουν αίτηση για την Δ' εθνική: «Αυτό είναι υπόθεση του Γυμναστικού συλλόγου. Εγώ ότι χρειαστούν είμαι εδώ να βοηθήσω».

  • Αθλητικά νέα
  • Ειδήσεις
Ατρόμητος: Προσέχει για να… έχει ο Κάναντι!
Ατρόμητος: Προσέχει για να… έχει ο Κάναντι!
Το απόλαυσαν!
Το απόλαυσαν!
Συναγερμός εν όψει ΑΕΚ – Τι γίνεται με Φορτούνη
Συναγερμός εν όψει ΑΕΚ – Τι γίνεται με Φορτούνη
Παναθηναϊκός: Δήλωσε συμμετοχή… και βλέπουμε
Παναθηναϊκός: Δήλωσε συμμετοχή… και βλέπουμε
Σεισμός Μεξικό: Δεκάδες νεκροί και εγκλωβισμένοι σε φλεγόμενα κτήρια (pics+vid)
Σεισμός Μεξικό: Δεκάδες νεκροί και εγκλωβισμένοι σε φλεγόμενα κτήρια (pics+vid)
Ανείπωτη τραγωδία: Νεκροί τρεις νέοι σε τροχαίο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
Ανείπωτη τραγωδία: Νεκροί τρεις νέοι σε τροχαίο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
ΣΟΚ: Πυροβόλησαν 10χρονο μαθητή σε σχολείο στο Γαλάτσι
ΣΟΚ: Πυροβόλησαν 10χρονο μαθητή σε σχολείο στο Γαλάτσι
Mediterranean College Employability Fair 2017
Mediterranean College Employability Fair 2017

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Περισσότερα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης