Ρεσισβίλι: «Εμείς θα... γελάσουμε τελευταίοι»

Ρεσισβίλι: «Εμείς θα... γελάσουμε τελευταίοι»

Την απόλυτη βεβαιότητα ότι η Ελλάδα θα υποστεί την ήττα, στο σημερινό (11/10) παιχνίδι, στο «Μέτσκι», εξέφρασε ο τερματοφύλακας της ομάδας της Γεωργίας, Νούκρι Ρεβισβίλι, μιλώντας στο Onsports.

O 24άχρονος τερματοφύλακας, ο οποίος αγωνίζεται στην Ανζί, μαζί με τους Ρομπέρτο Κάρλος και Σαμουέλ Ετό, αναφέρθηκε, με δηλώσεις του στο Onsports, στο σημερινό (11/10) παιχνίδι ανάμεσα στην Γεωργία και την Ελλάδα, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της προκριματικής φάσης του Euro 2012.

Ο Νούκρι Ρεβισβίλί αναμένεται να ξεκινήσει βασικός στο παιχνίδι και όπως είπε θα κάνει ότι μπορεί, προκειμένου να βοηθήσει την Εθνική ομάδα της χώρας του να αποχωρήσει με το κεφάλι ψηλά. «Είμαι σίγουρος ότι θα κερδίσουμε», είπε ορθά κοφτά, αποδεικνύοντας στο μέγιστο βαθμό ότι το πιστεύει ακράδαντα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

-Η Γεωργία θα είναι αδιάφορη στο παιχνίδι με αντίπαλο την Ελλάδα, η οποία «καίγεται», τουλάχιστον, για το βαθμό της ισοπαλίας. Ποιο είναι το κίνητρό σας; Πώς αντιμετωπίζετε εσείς, οι ποδοσφαιριστές, το συγκεκριμένο ματς;
«Αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι ως ένα κρίσιμο ματς, παρά το γεγονός ότι εμείς δεν έχουν πιθανότητες πρόκρισης στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Αυτό το ματς είναι το τελευταίο για μας στην προκριματική φάση και θέλουμε να το πάρουμε. Ελπίζω να παίξουμε καλά και να είμαστε εμείς αυτοί που θα χαμογελάσουμε στο τέλος. Εμείς παίζουμε στην έδρα μας και από μόνο του μας δίνει περισσότερες πιθανότητες για την κατάκτηση της νίκης».

-Αν σου έλεγα να προβλέψεις το αποτέλεσμα, τι θα έλεγες;
«Είμαι σίγουρος ότι θα νικήσουμε. Δεν ξέρω με τι σκορ, αλλά θα νικήσουμε».

-Οι επιτυχίες της ελληνικής ομάδας, όπως και το ρόστερ της, σας φοβίζουν καθόλου;
«Δεν φοβόμαστε την ελληνική ομάδα. Οι πρόσφατες επιτυχίες, καθώς επίσης και η κατάκτηση του EURO, το 2004, την συγκαταλέγουν μεταξύ των μεγάλων ομάδων, ωστόσο και εμείς, από την πλευρά, μας έχουμε επιβληθεί (1-0) της Κροατίας, η οποία επίσης είναι εξαιρετική ομάδα. Ήμασταν καλοί και δίκαια κερδίσαμε. Παίξαμε στην έδρα μας, τότε, το ματς, όπως θα συμβεί και τώρα με την Ελλάδα».



Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Θρήνος στην Αργεντινή - Πέθανε ο θρυλικός Σέζαρ Λουίς Μενότι
Θρήνος στην Αργεντινή - Πέθανε ο θρυλικός Σέζαρ Λουίς Μενότι
Παναθηναϊκός AKTOR: Μέρος της προπόνησης ο Χουάντσο, αμφίβολος για την Τρίτη
Παναθηναϊκός AKTOR: Μέρος της προπόνησης ο Χουάντσο, αμφίβολος για την Τρίτη
Ολλανδία: Το σήκωσε η PSV Αϊντχόφεν
Ολλανδία: Το σήκωσε η PSV Αϊντχόφεν
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved