Απίστευτη γκάφα της ΕΠΟ!

Απίστευτη γκάφα της ΕΠΟ!

Η ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία εξέδωσε δελτίο στον ποδοσφαιριστή Ανδρέα Κατσαρή με τον Καλυμνιακό, ενώ ο ίδιος ανήκει στον ΑΕΡ Αφάντου!

Έξαλλοι με την ΕΠΟ είναι οι διοικούντες τον ΑΕΡΑ με την υπόθεση – Κατσαρή που φέρνει στο «φως» το Σάββατο (17/09) η εφημερίδα «Πρόοδος» και η οποία εκθέτει ανεπανορθωτα την ομοσπονδία. Τι συνέβη; Με απλά λόγια εξέδωσε δελτίο στον ποδοσφαιριστή Ανδρέα Κατσαρή με τον Καλυμνιακό, ενώ ο ίδιος ανήκει στους Αφαντενούς.

Ο Καλυμνιακός θέλει να εντάξει στο δυναμικό του τον παίκτη και έτσι έστειλε στην ΕΠΟ έγγραφο, το οποίο υπέγραφε το σωματείο και ο Κατσαρής. Όπως ήταν λογικό, οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν έκπληκτοι όταν ενημερώθηκαν γι’ αυτή την απόφαση, αφού ο εν λόγω ποδοσφαιριστής μπορεί να απέχει από τις υποχρεώσεις του ΑΕΡΑ, όμως δεν έχει πάρει την ελευθέρας του, ούτε παραχωρήθηκε δανεικος. Ακόμα και η ίδια η ΕΠΣΔ ενημέρωσε τον ΑΕΡΑ ότι δεν είχε ιδέα για την όλη υπόθεση, αφού δεν έδωσε ποτέ το δελτίο του νεαρού, ούτε έλαβε κάποια ενημέρωση από τον σύλλογο της Καλύμνου ή την ΕΠΟ.

Ο πρόεδρος του ΑΕΡΑ, Μιχάλης Αντώνογλου, μάλιστα, προανήγγειλε ότι η ομάδα του θα κινηθεί δικαστικά και ανέφερε: «Ο ΑΕΡΑ θα κινηθεί νομικά με τον δικηγόρο της κ. Γρηγορίου, την Δευτέρα. Δεν είναι δυνατόν να γίνονται αυτά τα πράγματα. Με την ίδια λογική μπορούμε και εμείς χωρίς να ενημερώσουμε την ΕΠΣΔ, να στείλουμε ένα έγγραφο στην ΕΠΟ και να αποκτήσουμε όποιον παίκτη θέλουμε και ας ανήκει σε άλλη ομάδα.

Η ομάδα της Καλύμνου έστειλε μόνη της ένα έγγραφο υπογεγραμμένο από τον παίκτη στην ΕΠΟ, με υπεύθυνη δήλωση του παίκτη ότι ο πατέρας του είναι άρρωστος. Αβασάνιστα ή για να εξυπηρετήσει άλλους σκοπούς του εκδόθηκε νέο δελτίο. Υπάρχουν ακόμα «αρουραίοι» στην ΕΠΟ; Η Ομοσπονδία θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις πώς εκδίδει δελτίο, ενώ ο παίκτης ανήκει σε άλλη ομάδα».



ΝΒΑ: Το Κλίβελαντ προκρίθηκε στα ημιτελικά
ΝΒΑ: Το Κλίβελαντ προκρίθηκε στα ημιτελικά
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved