Με το vivo Y35 θα ζήσεις τη μαγεία του Παγκόσμιου Κυπέλλου στον υπέρτατο βαθμό!

Με το vivo Y35 θα ζήσεις τη μαγεία του Παγκόσμιου Κυπέλλου στον υπέρτατο βαθμό!

Αν ζεις έχοντας 24 ώρες της ημέρας το μυαλό σου στη «στρογγυλή θεά», πιθανότατα αισθάνεσαι πως το Μουντιάλ είναι κατά κάποιον τρόπο τα δεύτερα γενέθλιά σου, τα οποία σε αντίθεση με τα κανονικά γενέθλια, έχουν ευτυχώς πολύ μεγαλύτερη διάρκεια.

Άλλωστε, το σπουδαιότερο ποδοσφαιρικό γεγονός δεν είναι ένα ακόμη πρωτάθλημα για φιλάθλους, όπως εσύ, αλλά μία μεγάλη, παγκόσμια γιορτή, η οποία σε φέρνει κοντά με εκατομμύρια ανθρώπους που μοιράζονται το ίδιο πάθος, δηλαδή τα ίδια… δεύτερα γενέθλια με σένα.

Και ακριβώς επειδή είναι τα δεύτερα, ποδοσφαιρικά γενέθλιά σου, θέλεις να ζήσεις την κάθε στιγμή αυτού του πρωταθλήματος, με την ίδια ένταση που θα τη ζούσες αν βρισκόσουν στο μακρινό Κατάρ. Θέλεις να σχολιάσεις κάθε δυνατή φάση όλων των ματς λες και βρισκόσουν εντός γηπέδου, να πανηγυρίσεις ξέφρενα τα γκολ των αγαπημένων σου παικτών σαν να κάθεσαι στην κερκίδα, να μαθαίνεις πρώτος τα παραλειπόμενα των αναμετρήσεων. Πώς θα το καταφέρεις όμως, όταν κάθε πρωί στις 10 πρέπει να είσαι στο γραφείο, ενώ μετά συνήθως έχεις προπόνηση; Πώς θα καταφέρεις να ζήσεις έως τις 18 Δεκεμβρίου, την απόλυτη μουντιαλική καθημερινότητα που αρμόζει σε έναν πιστό φίλαθλο όπως εσύ, παραμένοντας συνεπής στις υποχρεώσεις σου;

Κι όμως, υπάρχει τρόπος, αρκεί να έχεις πάντα και παντού μαζί σου έναν «σύμμαχο» που θα σε συντονίζει με το Κατάρ. Αυτός ο «σύμμαχος» είναι τo κορυφαίο smartphone vivo Y35, τo οποίo διαθέτει τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες για να σου προσφέρει μία απολαυστική, ποδοσφαιρική καθημερινότητα και όχι μόνο!

Y35Vivo02

Ένας υψηλός ρυθμός ανανέωσης για να μην χάσεις λεπτό από το FIFA World Cup

Το φετινό FIFA World Cup έχει ήδη ξεκινήσει από τις 20 Νοεμβρίου, ενώ η τελική φάση με τους νοκ άουτ αγώνες ξεκινά στις 3 Δεκεμβρίου κι εσύ πρέπει ήδη να έχεις εξοπλιστεί κατάλληλα για το μεγάλο ποδοσφαιρικό γεγονός της χρόνιας. Τι χρειάζεσαι για να το απολαύσεις; Σίγουρα ένα κιβώτιο από την αγαπημένη σου μπύρα, το κασκόλ ή τη φανέλα της αγαπημένης σου ομάδας και φυσικά, μία προηγμένη συσκευή, η οποία μπορεί να σου εγγυηθεί πως όπου και αν βρίσκεσαι, στο γραφείο, το σπίτι, το τρένο, δεν θα χάσεις δευτερόλεπτο από τις ιστορικές, ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις. Και να είσαι σίγουρος πως το μοντέλο vivo Y35 είναι ακριβώς αυτό που ζητάς και πολλά παραπάνω, διότι διαθέτει μία μεγάλη οθόνη LCD 6.58 ιντσών και μπορεί να υποστηρίξει έναν υψηλό ρυθμό ανανέωσης 90Hz, οπότε θεωρείται μία ασύγκριτη επιλογή smartphone στη μεσαία κατηγορία, το οποίο μπορείς να αποκτήσεις σε μία εξίσου ασύγκριτα προσιτή τιμή.

Y35Vivo03

Τα στιγμιότυπα που θα σε κάνουν να νοσταλγείς αυτήν την ποδοσφαιρική περίοδο

Αλήθεια, τι είναι αυτό που σου μένει, έπειτα από κάθε Μουντιάλ; Τα τελευταία λεπτά του τελικού; Η λαμπερή βράβευση; Μήπως τα γκολ και οι πανηγυρισμοί των αγαπημένων σου παικτών; Όσα στιγμιότυπα και αν αποτυπωθούν για πάντα στο μυαλό σου, το σίγουρο είναι πως θες να θυμάσαι αυτήν την περίοδο, σαν να βρισκόσουν στο Κατάρ.

Ακριβώς για αυτό, μην παραλείψεις να τραβήξεις αρκετές selfie ενώ πανηγυρίζεις ή να δημιουργήσεις ένα reaction βίντεο με τον κολλητό σου, από τη στιγμή που παρακολουθείτε ένα ιστορικό πέναλτι με «κομμένη» την ανάσα. Έτσι και αλλιώς, χάρη στην τριπλή ΑΙ κάμερα του vivo Y35, μπορείς να είσαι σίγουρος πως το τελικό αποτέλεσμα της φωτογραφίας ή του βίντεο που τράβηξες, θα είναι πολύ δυνατό, όσο δυνατή ήταν και η στιγμή που έζησες. 

app που σε βάζουν στην κοινότητα του φετινού Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου

Ακόμη και αν καταφέρεις να παρακολουθήσεις όσα περισσότερα ματς σου επιτρέπει η καθημερινότητά σου, τι να το κάνεις αν δεν μπορείς να τα σχολιάσεις με τα κατάλληλα πρόσωπα, δηλαδή με άλλους… εξειδικευμένους και έμπειρους φιλάθλους όπως εσύ; Ωστόσο, να ξέρεις πως κατεβάζοντας στο smartphone σου μερικά app που είναι ειδικά σχεδιασμένα για τους φανατικούς θεατές του Μουντιάλ, θα γίνεις μέρος μίας μεγάλης, παγκόσμιας κοινότητας, η οποία λαχταρά να ανταλλάξετε απόψεις και παρατηρήσεις για τις αναμετρήσεις, τους παίκτες, τις ομάδες και ό,τι άλλο σας ενδιαφέρει αυτήν την περίοδο. Ευτυχώς, το vivo Y35 είναι ένα μοντέλο που σου προσφέρει 8GΒ RAM και 256GB ROM, δηλαδή σχεδόν απεριόριστες αποθηκευτικές δυνατότητες, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς πως αν φορτώσεις με εφαρμογές, εικόνες, βίντεο και αρχεία τη συσκευή, αυτή θα κολλήσει την πιο ακατάλληλη στιγμή, δηλαδή λίγο πριν το γκολ που θα καθορίσει έναν αγώνα.

Y35Vivo04

Μία μεγάλης διάρκειας μπαταρία για να χορτάσεις εμπειρίες θέασης στο Μουντιάλ

Αν υπάρχει κάτι που σε κάνει να περιμένεις κάθε φορά με ανυπομονησία την περίοδο του Μουντιάλ, είναι το γεγονός πως σχεδόν για έναν μήνα έχεις τη δυνατότητα να απολαμβάνεις δυνατές εμπειρίες θέασης με ποδοσφαιρικούς αγώνες. Αρκεί να έχεις επενδύσει, βέβαια, σε μία συσκευή που ξέρεις πως έχει τη δυνατότητα να σου προσφέρει για αρκετές ώρες μία αναβαθμισμένη εμπειρία θέασης, χωρίς να σε εγκαταλείψει την πιο κρίσιμη φάση ενός αγώνα.

Αυτή η συσκευή, λοιπόν, είναι σίγουρα το vivo Y35, καθώς είναι εξοπλισμένο με μία μπαταρία αστείρευτης ενέργειας 5000mAh, ενώ σου δίνει τη δυνατότητα της ταχείας φόρτισης, για να μην πανικοβληθείς τη στιγμή που ο αγαπημένος σου ποδοσφαιριστής θα είναι έτοιμος να σουτάρει και… εσένα η μπαταρία σου θα έχει φτάσει στο 2%.

Y35Vivo05

Μην χάνεις χρόνο, λοιπόν! Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να προμηθευτείς ένα ασύγκριτο smartphone σε μία ασύγκριτη τιμή για τα χαρακτηριστικά και την κατηγορία του, δηλαδή μία συσκευή που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες ενός πιστού φιλάθλου του Μουντιάλ, όπως εσύ. Και να είσαι σίγουρος πως το vivo Y35, το οποίο κυκλοφορεί στις αποχρώσεις Golden Dawn, Dark Blu και Dark Black είναι αυτό που χρειάζεσαι, για να βρίσκεσαι πάντα και παντού σε απευθείας σύνδεση με τον αγωνιστικό χώρο!



Euroleague: Τώρα έχει... ΟΑΚΑ o Παναθηναϊκός AKTOR, για το θαύμα ο Ολυμπιακός - Πότε είναι τα Game 5
Euroleague: Τώρα έχει... ΟΑΚΑ o Παναθηναϊκός AKTOR, για το θαύμα ο Ολυμπιακός - Πότε είναι τα Game 5
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (03/05) - Με Φενέρμπαχτσε - Μονακό για την Euroleague
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (03/05) - Με Φενέρμπαχτσε - Μονακό για την Euroleague
Επαφές της Τσέλσι με Έβερτον για Πίκφορντ!
Επαφές της Τσέλσι με Έβερτον για Πίκφορντ!
Ρεμς: Κοινή συναινέσει «διαζύγιο» με τον Στιλ
Ρεμς: Κοινή συναινέσει «διαζύγιο» με τον Στιλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved