«Παραδώστε τις μετοχές!»

«Παραδώστε τις μετοχές!»

Για όλους και για όλα μίλησαν με μακροσκελή  ανακοίνωση που εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του «Blue Club ‘ Παναγιώτης Ντοκούζης’».

Στην ανακοίνωση τους καλούν να παραδώσουν τις μετοχές τους οι  διοικούντες τη Νίκη Βόλου στους  οργανωμένους οπαδούς  του «Blue Club», ενώ ξεκαθάρισαν  ότι θα στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις τους οποιονδήποτε  θέλει να ασχοληθεί σοβαρά, με τον σύλλογο της Νέας Ιωνίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι οργανωμένοι του Blue Club Παναγιώτης Ντοκούζης ξεκινά αρχικά θίγοντας το θέμα του Ολυμπιακού Βόλου και την στάση της πόλης, των αιρετών και των φορέων απέναντι του: «Κατ’ αρχήν θα θέλαμε να εκφράσουμε κάποιες σκέψεις και απορίες σε ότι αφορά το σοβαρό θέμα που έχει προκύψει στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της χώρας. Παρακολουθούμε αμήχανα κάποιοι να ζητούν απο τους πολιτικούς άρχοντες της πόλης μας να ασκήσουν κάθε δυνατή πίεση για να μην τιμωρηθεί με υποβιβασμό η ΠΑΕ ΑΣΚ Ολυμπιακός Βόλου 1937.

Στο ίδιο μήκος κύματος καλείται να κινηθεί και η ΕΠΣΘ, αφού ακούστηκε μέχρι και το ενδεχόμενο κλεισίματος της ένωσης. Εύλογα λοιπόν αναρωτιόμαστε τι εννοούν όλοι αυτοί οι κύριοι όταν λένε ότι θα πρέπει να «ασκήσουν πίεση» και ότι θεωρούν άδικη την απόφαση υποβιβασμού; Ποιόν θα έχει αποδέκτη αυτή η πίεση; Τους εισαγγελείς και τους δικαστές; Δηλαδή ομολογούν δημόσια ότι αμφισβητούν την φερεγγυότητα και την αντικειμενική κρίση της δικαιοσύνης και ότι θα πρέπει να παρέμβουν πολιτικά μέσα για να την αλλάξουν;

Αυτός λοιπόν είναι ο σεβασμός τους στην Ελληνική δικαιοσύνη; Προς τι το κάλεσμα για συμπαράσταση προς κ.κ Ζήση, Καρτάλη, Νάκο, Μαρκάκη, Σκοτινιώτη και Μπατζιάκα; Οι πολιτικοί και οι φορείς της πόλης καλούνται να συμβάλουν στη διεκδίκηση ατιμωρησίας και την αμφισβήτηση της δικαιοσύνης;

Η ανυπόστατη άποψή σας ότι όλη η πόλη είναι κοντά στον Ολυμπιακό και σε ότι «ήθη» πρεσβεύει, είναι απλά προϊόν της επιλεκτικής σας καθοδηγούμενης φαντασίας και η πλύση εγκεφάλου που κάνετε στον κόσμο σε 24ωρη βάση και μέσα από όλα τα ΜΜΕ, βλέπετε να αποβαίνει άκαρπη και μετά την αποτυχία κάθε καλέσματος φροντίζετε να παρουσιάζετε σαν «λαοθάλασσα» τις συγκεντρώσεις των διακοσίων ανθρώπων και να πολλαπλασιάζετε επί δέκα τον αριθμό τους σε μία απελπισμένη προσπάθεια να πείσετε ότι άπαντες σε αυτήν την πόλη ζουν και αναπνέουν για τον ΑΣΚ Ολυμπιακό.

Οσο για τον Εμπορικό Σύλλογο, η αυθαίρετη απόφασή του να κλείσει τα καταστήματα καταδικάστηκε από τα ίδια του τα μέλη που δεν ακολούθησαν την εντολή αυτή και λειτούργησαν κανονικά πλην λίγων γραφικών εξαιρέσεων.

Περιττό δε να σχολιάσουμε το κατάντημα και το υποτακτικό «υπαλληλίκι» κάποιων (και όχι όλων) αμέμπτου ηθικής δημοσιογράφων, αλλά τους δικαιολογούμε γιατί κάθε αντικειμενική κρίση θα ήταν αχαριστία κόντρα στον ευεργέτη του «κεράσματος» και των «παροχών» που τόσα χρόνια τους «φρόντιζε».

Η παραπληροφόρηση του κόσμου και ο λαϊκισμός τους έχει φτάσει σε αισχρό σημείο και είναι μία εικόνα ντροπής για το λειτούργημα της δημοσιογραφίας. Ολοι αυτοί λοιπόν απαιτούν δικαιοσύνη, ισονομία και ίση μεταχείριση για τον Ολυμπιακό απέναντι στο «Αθηναϊκό κατεστημένο», ενώ αυτοί οι ίδιοι αδιαφορούν εδώ και χρόνια επιδεικτικά για την τύχη της Νίκης Βόλου, ενώ έχουν φέρει την πόλη σε κατάσταση προκατασκευασμένου συναγερμού για τα συμφέροντα του Ολυμπιακού.

Οι ίδιοι υπέρμαχοι της ισονομίας χρησιμοποιούν δύο μέτρα και δύο σταθμά για τις δύο ομάδες τη πόλης με γνώμονα τα μικροσυμφέροντά τους και το πώς θα κερδίσουν την μεγαλύτερη δυνατή προβολή. Αυτό είναι η πιο χυδαία μορφή υποκρισίας και φαρισαϊσμού.

Σας καλούμε λοιπόν να ενεργήσετε υπεύθυνα και ώριμα. Όπως αρμόζει σε αιρετά θεσμικά όργανα, τα οποία εκλέγονται από το σύνολο του λαού του Βόλου και όχι από τη Γενική Συνέλευση του Ολυμπιακού.

Οσο για την ευαισθησία σας μήπως πειράξουν τις ομάδες που «γράφουν ιστορία»,

σας υπενθυμίζουμε ότι μία ακόμη ιστορία που θα γραφτεί ανεξίτηλα είναι το ότι η πόλη μας δέθηκε άρρηκτα με το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Επιτρέψτε μας να μην καμαρώνουμε για ομάδες που φέρονται να χτίστηκαν με αδιαφανείς πόρους και μεθόδους, με προφυλακισμένους μεγαλομετόχους και κάποιους ύποπτους παράγοντες.

Να είστε σίγουροι ότι οι Βολιώτες, που ισχυρίζεστε οτι πράττετε εξ ονόματός τους έχουν ήθος και σεβασμό σε θεσμούς και αξίες και νοιώθουν ντροπή όταν ακούν φιλάθλους να απαιτούν εν χορώ, την απελευθέρωση προφυλακισμένων υπόδικων κατηγορουμένων για κακουργήματα.

Αν θέλετε μπορείτε απλά να δηλώσετε προσκείμενοι στην συγκεκριμένη ομάδα και σε ότι αυτή πρεσβεύει και να μιλάτε σαν οπαδοί της και όχι σαν εκπρόσωποι ολόκληρης της Μαγνησίας, έτσι ώστε η ιστορία να δικάσει εσάς και όχι να αμαυρώσει το ήθος και τις αξίες μιας ολόκληρης πόλης

Για την ιστορία να σας υπενθυμίσουμε ότι στην πόλη αυτή εδρεύει από το 1924 και μία ομάδα η οποία πάντα βάδιζε στο δύσκολο δρόμο της αρετής με μοναδικούς πόρους το χαρτζιλίκι των οπαδών της και η οποία καταδυναστεύεται εδώ και χρόνια από το σάπιο κατεστημένο και από διοικητική αστάθεια που μας κληροδότησαν κάποιοι πολιτικοί, άλλοι με την καταστροφική ενασχόληση και άλλοι με την αδιαφορία τους.

Δυστυχώς η προσφυγιά συνεχίζει να βασανίζει τη Νίκη υπό τη μορφή διωγμού απο τα γήπεδα που ήθελε να προπονηθεί και από το χώρο που ήθελε να λειτουργεί τα γραφεία της και υπό τη μορφή της αντιμετώπισης σαν ξένο σώμα στον κατά τα άλλα ενιαίο Δήμο Βόλου.

Δεν έχουμε δει λοιπόν κύριοι να υπερασπίζεστε τη ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1924 με την ίδια ευαισθησία και το ίδιο πάθος και αυτό μας προβληματίζει έντονα. Δηλαδή για να ταρακουνηθούν κάποιοι πρέπει τη Νίκη να την αναλάβει κάποιος που να προκαλεί δέος με την παρουσία του συνοδευόμενος από «παλικαράδες» να την προωθήσει με μαύρο χρήμα, να πληρώνει φερέφωνα και λακέδες, να βρίζει την πόλη και τους φιλάθλους και να σηκώνονται όρθιοι οι υπάλληλοι του Δημαρχείου όταν τον βλέπουν; Μόνο έτσι μπορεί να αποκτήσει μια ομάδα τον σεβασμό σας»;

Στο τέλος της ανακοίνωσης οι οργανωμένοι του Blue Club Παναγιώτης Ντοκούζης επιζητούν την παράδοση των μετοχών.: «Ας έρθουμε όμως και στα του οίκου μας και τους μονίμως ευθυνόφοβους, αναποφάσιστους ερασιτέχνες που έχουμε την ατυχία να κατέχουν τις μετοχές της ΠΑΕ. Τους πληροφορούμε οτι εμείς δε σκύβουμε το κεφάλι σε κανέναν «Καίσαρα», ούτε παρακαλάμε κανέναν.

Έχουμε αποδείξει περίτρανα εδώ και τόσα χρόνια ότι αγαπάμε με πάθος τη Νίκη και όχι τις κατηγορίες και τις διακρίσεις. Οφείλουμε να ομολογήσουμε οτι φέτος ήσασταν τυχεροί, γιατί οι αποκαλύψεις για το ποδοσφαιρικό παρασκήνιο, σας έδωσαν την ευκαιρία να πείσετε, ευτυχώς μόνο λίγους αφελείς, ότι «άλλοι» είναι ολοκληρωτικά υπεύθυνοι για την αποτυχία σας. Αντιλαμβανόμαστε ότι σε κάποια κομβικά σημεία του πρωταθλήματος, όντως η ομάδα μας αδικήθηκε.

Ομως σίγουρα αυτοί που την αδίκησαν δεν είναι υπεύθυνοι και για την έλλειψη διοίκησης εδώ και τρία χρόνια τους συνεχείς σας εράνους, τις επιπόλαιες αποχωρήσεις, τους απλήρωτους παίκτες, την έλλειψη αγωνιστικού «κορμού» ποδοσφαιριστών, την σωρεία προσφυγών, την έλλειψη και της στοιχειώδους οργάνωσης τις αλλαγές επτά προπονητών και για το ότι δεν κατέβηκε η ομάδα να αγωνιστεί την τελευταία αγωνιστική.

Σας πληροφορούμε οτι οι απειλές σας του στυλ: «μετά από εμένα το χάος» δεν μας κάνουν να τρέμουμε, έχουμε ψηθεί στο να αγωνιζόμαστε σε μικρές κατηγορίες αλλά πάντα με το κεφάλι ψηλά. Αν θέλατε υποταγμένους, προσωπολάτρες αυλοκόλακες θα έπρεπε να ψάξετε αλλού. Οποιος θέλει να ασχοληθεί επιχειρηματικά, σοβαρά και υπεύθυνα με την ομάδα μας είναι ευπρόσδεκτος και θα είμαστε στο πλάι του με όλες μας τις δυνάμεις απο το πόστο μας που είναι η κερκίδα και η παρουσία μας σε κάθε άκρη της Ελλάδας και με την οικονομική συμβολή μας που είναι το εισιτήριο μας. Ομως το έργο παιγμένο σε τρείς σαιζόν, το βαρεθήκαμε.

Παραδώστε επιτέλους τους τίτλους μετοχών σας και σταματήστε την επαιτεία και την κλάψα γιατί γίνεστε γραφικοί. Μόνο η προτροπή σας να αναλάβει την ομάδα μία «ομάδα ανθρώπων» για να κάνει προετοιμασία, και να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα, χωρίς να έχει αιρετό ΔΣ, χωρίς να έχει επίσημη εντολή απο τους μετόχους, χωρίς απόφαση Γενικής Συνέλευσης. Δείχνει τον ερασιτεχνισμό την προχειρότητα και την αδιαφορία σας για τη Νίκη.

Εάν είστε όντως αποφασισμένοι να σταματήσετε κάθε ενασχόλησή σας με την ΠΑΕ τότε αντιλαμβάνεστε ότι θα πρέπει να παραδώσετε τους τίτλους μετοχών σας στον φορέα που θα δημιουργηθεί για την περαιτέρω διαχείριση της ομάδας μας.

Δεν νομίζουμε ότι μπορεί να έχετε την παράλογη απαίτηση, κάποιοι άνθρωποι να επενδύσουν σε μία εταιρία και να την διοικήσουν όταν οι μετοχές της εξακολουθούν να ανήκουν σε εσάς.

Αναμένουμε λοιπόν την κίνησή σας αυτή για να μπορέσουμε να βάλουμε τις βάσεις μίας νέας διοίκησης, εάν δεν προχωρήσετε σε αυτή την ενέργεια, τότε θεωρούμε τα λεγόμενά σας αερολογίες, φανφαρονισμούς και κυνήγι εντυπώσεων.

Καλούμε επίσης την Ερασιτεχνική Νίκη να πάρει πρωτοβουλίες και να τοποθετηθεί επί του θέματος δυναμικά και να πάρει επίσημα μία οριστική και ξεκάθαρη θέση. Η ψυχή της Νίκης ήταν και θα είναι πάντα οι οπαδοί της, και θα συνεχίσει να ξαναγεννιέται μέσα από τις στάχτες τις».

  • Αθλητικά νέα
  • Ειδήσεις
Παγκόσμιο Κύπελλο Σπάθης: Θετική ελληνική παρουσία
Παγκόσμιο Κύπελλο Σπάθης: Θετική ελληνική παρουσία
Σούπερ ντέρμπι στα προημιτελικά του FA Cup
Σούπερ ντέρμπι στα προημιτελικά του FA Cup
ΑΕΚ-Ολυμπιακός: «Ντου» Θεοδωρίδη στον Μάνταλο - Έξαλλος ο Μπέντο
ΑΕΚ-Ολυμπιακός: «Ντου» Θεοδωρίδη στον Μάνταλο - Έξαλλος ο Μπέντο
Ζλάταν λαμπρός την οδηγεί
FA Cup: Μπλάκμπερν - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-2
Μασκαράδες πέταξαν βόμβες μολότοφ στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ (pics&vid)
Μασκαράδες πέταξαν βόμβες μολότοφ στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ (pics&vid)
Νεκρή η γυναίκα που είχε πέσει σε γκρεμό στα Σφακιά
Νεκρή η γυναίκα που είχε πέσει σε γκρεμό στα Σφακιά
Προβλήματα λόγω ομίχλης στο αεροδρόμιο Μακεδονία
Προβλήματα λόγω ομίχλης στο αεροδρόμιο Μακεδονία
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού - Πού θα «χτυπήσουν» τα έντονα φαινόμενα
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού - Πού θα «χτυπήσουν» τα έντονα φαινόμενα

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Περισσότερα για: Ασίτων ΑΕ
ΟΦΗ: Πρώτη… βόλτα Παπαδόπουλου στο «Γεντί Κουλέ»
ΟΦΗ: Πρώτη… βόλτα Παπαδόπουλου στο «Γεντί Κουλέ»
Ο Νίκος Παπαδόπουλος αναλαμβάνει τον ΟΦΗ σε μια δύσκολη στιγμή,…
ΟΦΗ: Πρώτη… βόλτα Παπαδόπουλου στο «Γεντί Κουλέ»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης