«Θα μας δώσετε μία απάντηση»

«Θα μας δώσετε μία απάντηση»

Ανακοίνωση με την οποία ζητάει να παρθούν άμεσα αποφάσεις, εξέδωσε η ΠΑΕ Ιωνικός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H ΕΠΟ φαίνεται να είχε δημιουργήσει μηχανισμό για έκδοση δελτίων αλλά και μηχανισμό "νομιμοποίησης" πλαστών διαβατηρίων, με σκοπό κάποιοι να αγωνίζονται ως κοινοτικοί σε συνεργασία πάντα με υπαλλήλους ομάδων που κατά καιρούς «βαπτίζονται» ποδοσφαιρικοί παράγοντες υπό την αιγίδα της ίδιας της Ομοσπονδίας, παραπλανώντας ακόμα και έμπειρους ποδοσφαιρικούς παράγοντες και ιδιοκτήτες.

Αυτό στο κοινό ποινικό λέγεται σύσταση συμμορίας! Έχουμε πει πολλές φορές δημοσίως ότι άλλοι είχαν έγγραφα, άλλοι δεν είχαν, άλλοι είχαν "πλαστά" και άλλοι τα πήγαν μεταγενέστερα από την 31η Ιανουαρίου. Υπόλογος, συνένοχος και συνεργός είναι η ίδια η Ομοσπονδία που δεν τήρησε τους νόμους. Ο κ. Κουρίδης έχει κάνει άνω κάτω την ποδοσφαιρική Ελλάδα! Ο κ. Κουρίδης δεν έχει δικαίωμα να επιβάλει άρθρα που ο ίδιος ανακαλύπτει, αφήνοντας πάντα με πληροφορίες τους δικαστές να κάνουν τη δουλειά τους.

Το άρθρο για τιμωρία περί λανθασμένης έκδοσης δελτίων, είναι ξεκάθαρο και μιλάει για ανάκληση δελτίων και επιβολής προστίμου στις ΠΑΕ.

Η απόφαση που ανακαλύφθηκε για να σωθεί ο Αστέρας Τρίπολης και να κάνει άνω κάτω το Ελληνικό ποδόσφαιρο είναι μία ανακάλυψη του παραπάνω κυρίου, στερώντας επίσης την άνοδο και από άλλη ομάδα της Football League. Είναι γνωστό σε όλους μας ότι αν ο Ηρακλής ετιμωρείτο βάση του ΚΑΠ [άρθρο 20], η Τρίπολη θα έπεφτε. Γι' αυτό αναρωτιόμαστε τι ψάχνει ο κ. Κουρίδης επτά εβδομάδες. Ψάχνει αυτό που βρήκε για Ιωνικό και Εθνικό σε τρεις ώρες; Γιατί δεν λέει ότι η Καρδίτσα δεν έχει χαρτιά και ότι επί 25 μέρες δεν τους απαντάει το ΙΚΑ; Ποιες είναι οι άλλες ομάδες; Γιατί δεν τηρείται ο νόμος και δεν γίνονται μπαράζ; Ξέρετε κάτι κ. Κουρίδη;

Διαβάσαμε ότι ο Πιλάβιος δέχεται απειλές για την ζωή του. Επένδυσε ποτέ ο ίδιος και οι άλλοι "γνωστοί" κουμανταδόροι της ΕΠΟ ένα ευρώ για το Ελληνικό ποδόσφαιρο; Γιατί να μην φοβάται ο Καραγκιόζης δηλαδή; Είναι αστεία αυτά τα πράγματα!!!

Θα έπρεπε να ντρέπονται μερικοί για μηχανισμούς που οι ίδιοι δημιούργησαν και σήμερα κάνουν λες και το ακούνε για πρώτη φορά. Η ΕΠΟ είναι συνυπεύθυνη και θα θέλαμε να μάθουμε και τον τρόπο που έγιναν τα πλέι οφ στην Σούπερ Λίγκα, ενώ δεν είχατε επικυρώσει τη βαθμολογία αυτής. Υποβιβασμό στελεχών και αρμοδίων στην ΕΠΟ θα πρέπει να κάνει ο πρόεδρος και όχι οι ομάδες, όπως επιθυμεί ο κ. Κουρίδης που μόνο αυτός ξέρει τον λόγο. Πιστεύουμε ότι οι εποχές μετά την κρίση για golden boys με τα μπεϊμπιλίνο και θείους δύο χοντρούς από το Μεξικό και ένα παρατρεχάμενο, έχουν τελειώσει. Τελικά η ΕΙΜ έμαθε πόσες ομάδες είναι ή περιμένουν ακόμα τις αρμόδιες αρχές σαν της Καρδίτσας;

Κάθε μέρα που θα περνάει θα βγαίνουν πολλά αφού εσείς οι ίδιοι τα δημιουργήσατε, αλλά και τα συντηρήσατε εν αγνοίας και μη. Ανάκληση δελτίων μετά το πρωτάθλημα για όλους πλην εμάς; Γιατί βιαζόσασταν τότε και σήμερα καθυστερείτε; Ποιος εκδίδει τα δελτία; ΕΠΑΕ ή ΕΠΟ; Μήπως οι ομάδες; Οι κύριοι των 6.000 ευρώ τον μήνα και του «δε βάζω μία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο», ταξιδεύοντας όλο τον χρόνο καταθέτοντας τα "τιπς" τους στην Ελβετία, πρέπει να πάνε σπίτι τους. Η ΕΠΟ όπως φαίνεται, εξαπάτησε το μισό Ελληνικό ποδόσφαιρο και αντί να εφαρμόσει τον νόμο, ανακαλύπτει νέους για να σώσει μία ομάδα και να στείλει όλους τους άλλους να τσακώνονται μεταξύ τους, γι αυτό που εσείς δημιουργήσατε. Κύριε Πιλάβιε, πάρτε δημοσίως θέση αλλιώς θα είστε συνένοχος σε τακτικές "επικίνδυνων" κατά εμάς μελών της Ομοσπονδίας σας όπως του κ. Κουρίδη δημιουργού όλης αυτής της αναστάτωσης.

Ακούγεται ότι υπάρχουν πιέσεις και επιβολές απόψεων σε δικαστές. Αν λοιπόν ισχύει ο ΚΑΠ, ας ακούσουμε τις αποφάσεις αυτού και μη πούμε ότι γι' όλα φταίει ο Ευγένιος Σπαθάρης και ο Καραγκιόζης. Και επειδή έρχεται τσουνάμι ανακοινώσεων από πολλές ομάδες, καλό είναι να τελειώνουμε, διότι μερικοί φτάσανε να φωνάζουν, ενώ οι ίδιοι δεν είχαν χαρτιά.

Η ΕΠΑΕ δεν είναι ΕΠΟ και θα πρέπει να σέβεστε τα μέλη σας και όχι να κάνουμε «Φιλιππινέζα» τον εκάστοτε δικαστή και να φοβάται, όπως λένε οι άνθρωποι, να βγάλουν την απόφαση που πιστεύουν και περίμεναν να δουν τι θα γίνει με τον Ηρακλή. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο που θέλετε κύριε Πιλάβιε; Αν όχι, πιστοποιήστε το, αλλιώς αναλάβετε τις ευθύνες σας και επειδή λένε ότι οι καλοί μαθητές θέλουν να γίνουν καλύτεροι από τους δασκάλους τους, καλό θα είναι να αποδειχθεί με την τήρηση των άρθρων.

Όσο για την Καρδίτσα, το λέμε εμείς ότι δεν έχει χαρτιά κι ας βγει να μας διαψεύσει η ΕΙΜ και το ΙΚΑ Καρδίτσας!!! Τα δελτία της θα πρέπει να ανακληθούν χθες όπως και άλλων ομάδων και να γίνουν τα μπαράζ με την επικύρωση της βαθμολογίας, διότι εμάς και άλλες τρεις ομάδες μας περιμένει καλοκαιρινός Γολγοθάς και εσείς πρέπει να μας πείτε τι άλλο ψάχνετε.

Ήδη θρυλείται από την ΕΠΟ ότι εκτός από Ιωνικό, Εθνικό, Καρδίτσα είναι άλλες 6-7 ομάδες, γιατί δεν τις βγάζετε έγκαιρα και εμπρόθεσμα όπως τον Ιωνικο; Κύριε Κουριδη θα μας δώσετε μία απάντηση;»

  • Αθλητικά νέα
  • Ειδήσεις
Ο Γκιστ υπεύθυνος για την επική φάρσα στον Γκάμπριελ (video)
Ο Γκιστ υπεύθυνος για την επική φάρσα στον Γκάμπριελ (video)
Χάποελ Ιερουσαλήμ: Στο Ισραήλ ο Περπέρογλου
Χάποελ Ιερουσαλήμ: Στο Ισραήλ ο Περπέρογλου
Αλέγκρι: «Ημασταν πολύ καλοί»
Αλέγκρι: «Ημασταν πολύ καλοί»
Αστέρας Τρίπολης: Χωρίς Σελίν και Τόνσο
Αστέρας Τρίπολης: Χωρίς Σελίν και Τόνσο
Μοιραία πτήση: Ανασύρθηκαν νεκροί οι επιβάτες του αεροσκάφους στην Κομοτηνή
Μοιραία πτήση: Ανασύρθηκαν νεκροί οι επιβάτες του αεροσκάφους στην Κομοτηνή
Κόλαση φωτιάς στη Χαλκιδική - «Γλείφουν» τα σπίτια οι πύρινες «γλώσσες» (pics+vids)
Κόλαση φωτιάς στη Χαλκιδική - «Γλείφουν» τα σπίτια οι πύρινες «γλώσσες» (pics+vids)
Μεγάλη φωτιά στη Χαλκιδική - Απειλούνται σπίτια (pic+vids)
Μεγάλη φωτιά στη Χαλκιδική - Απειλούνται σπίτια (pic+vids)
Σχεδίασε την Επιτυχία σου με Σπουδές Εφαρμοσμένων Τεχνών στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ
Σχεδίασε την Επιτυχία σου με Σπουδές Εφαρμοσμένων Τεχνών στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης