«Σκανδαλώδης απόφαση για ΟΦΗ»

«Σκανδαλώδης απόφαση για ΟΦΗ»

Ο φάκελος του ΟΦΗ ήταν πλήρης σύμφωνα με τον νομικό σύμβουλο της ΠΑΕ ΟΦΗ, Χρήστο Μιχαλόπουλο.

Με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Athletic Radio 104,2» ο νομικός σύμβουλος του ΟΦΗ, Χρήστος Μιχαλόπουλος, κατέστησε σαφές πως ο φάκελος που κατέθεσε στην επιτροπή αδειοδότησης η ομάδα, ήταν καθαρός. Επίσης, έκανε λόγο για σκανδαλώδη απόφαση που αν δεν αλλάξει τότε θα οδηγήσει τον σύλλογο σε εξόντωση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Για την υπόθεση του Πέερσμαν: «Ένας από τους λόγους απόρριψης του ΟΦΗ κατά την απόφαση είναι η υπόθεση Πέερσμαν. Έκανε μια προσφυγή και ζητούσε 183.600 και καλώς ή κακώς του επιδικάστηκαν. Επιδικάστηκε το παραπάνω ποσό και ο ΟΦΗ ήρθε σε έναν διακανονισμό και μάλιστα αυτό έγινε με μια πρωτοβουλία του κυρίου Μαχλά. Ήρθαν σε μια συμφωνία και έγινε ένα συμφωνητικό με ημερομηνία 6 Σεπτεμβρίου. Εμείς τακτοποιήσαμε όλες τις δόσεις και πληρώσαμε 190.000 ευρώ. Η επιτροπή που μας απέρριψε λέει ότι την πληρώσαμε 13 Μαΐου και κατά συνέπεια λέει ότι είναι εκπρόθεσμο. Όμως, η επιτροπή δεν λαμβάνει υπόψη της όπως το επισημαίνει ο κύριος Γυφτάκης. Ναι μεν, ήρθε η προσφυγή της ΦΙΦΑ στις 12 Μαΐου όμως μας δίνει προθεσμία ενός μήνα για να τακτοποιηθεί η υπόθεση. Κάτι, που κάναμε την αμέσως επόμενη ημέρα και κατά συνέπεια είμαστε εμπρόθεσμοι με βάσει την απόφαση της ΦΙΦΑ, κάτι που λέει ο κύριος Γυφτάκης. Προκύπτει και κάτι άλλο σημαντικό. Η ΦΙΦΑ δεν θέλει να εξοντώσει και να τιμωρήσει τα σωματεία. Όταν η ΦΙΦΑ «λέει» τον Μάιο πλήρωσε για μια τελευταία φορά τότε σημαίνει ότι δεν θέλει να εξοντώσει ή να τιμωρήσει τα σωματεία».

Για την υπόθεση του Πόποβιτς: «Αναφέρεται ότι ο Πόποβιτς πληρώθηκε εκπρόθεσμα. Αυτά τα πράγματα είναι ανήκουστα. Ο Πόποβιτς έκανε προσφυγή και ζητούσε 25.300 ευρώ. Η απόφαση βγήκε στις 3 Απριλίου. Μου ζητούσε να τον ρυθμίσω μέχρι τις 31 Μαρτίου. Τον εξόφλησα όταν η απόφαση βγήκε».

Για την υπόθεση του Μύρωνα Σηφάκη: «Όταν ας πούμε για τον Σηφάκη δεν μνημονεύει ότι υπάρχει συμφωνητικό με ημερομηνία 31 Μαρτίου και δεν το αναφέρει καθόλου. Έκοψαν τον ΟΦΗ γιατί ήθελαν να τον κόψουν. Τον έκοψαν άγαρμπα. Ο κύριος Γυφτάκης λέει ότι ο ΟΦΗ έχει όλες τις προϋποθέσεις και κυρίως αναφέρει ότι η ΠΑΕ είναι βιώσιμη. Κατά την ταπεινή μου γνώμη, η δευτεροβάθμια επιτροπή έσφαλε. Στάθηκε σε παίκτες που υπάρχουν αποδείξεις από την πλευρά του ΟΦΗ».

Για την υπόθεση του Σουλεάπ: «Για το θέμα του Σουλεάπ, λέει ότι έγινε το συμφωνητικό στις 10 Μαΐου. Λάθος. Ο Σουλεάπ υπέγραψε συμφωνητικό με ημερομηνία 31 Μαρτίου. Γιατί δεν το αναφέρει μέσα;».

Για τον φάκελο του ΟΦΗ: «Ο φάκελος του ΟΦΗ ήταν καταπληκτικός και πεντακάθαρος. Δεν υπήρχε μέσα καμία πλαστή υπογραφή και θεωρώ ότι είναι μια σκανδαλώδης απόφαση και η οποία αν δεν ανατραπεί οδηγεί τον ΟΦΗ σε διάλυση και εξόντωση. Όταν λέγαμε στον κόσμο ότι ο φάκελος του ΟΦΗ ήταν καθαρός, δεν λέγαμε ψέματα».

Για την απόφαση: «Η απόφαση λέει ότι δεν προκύπτει ρύθμιση για τον Σηφάκη. Γιατί αγνοεί ότι υπάρχει μέσα ιδιωτικό συμφωνητικό; Υπάρχει μέσα με δική του υπογραφή όπου και πήρε τις 3.000 ευρώ. Οι κύριοι Πάλλης και Σμαΐλης δεν τα μνημονεύουν. Γιατί; Γιατί δεν αναφέρουν ότι πληρώθηκαν όλοι και ότι αποδεικνύονται με τις υπογραφές τους;».

Για το θέμα της βιωσιμότητας: «Τον ΟΦΗ τον έκοψαν γιατί θεωρούν ότι η εταιρεία δεν είναι βιώσιμη. Δεν έλαβαν υπόψη τους την έκθεση ενός ορκωτού λογιστή που αναφέρει την χρήση του ΒΑΚ που αμέσως ο προϋπολογισμός του γίνεται πλεονασματικός. Κάνουν λόγο για τα αρνητικά ίδια κεφάλαια. Αγνόησαν παντελώς ότι ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα Β’ Εθνικής».

Για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου: «Αναφέρουν μέσα ότι ο ΟΦΗ δεν προχώρησε σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Υπενθυμίζω ότι ο κύριος Σμαΐλης αποκάλυψε ότι πέρυσι έδωσε άδεια συμμετοχής στον Ηρακλή έχοντας την υπόσχεση ότι θα προχωρήσει σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Προσκομίσαμε δηλώσεις μελών του Δ.Σ. ότι θα προχωρήσουν στην αύξηση. Όταν υπάρχει εισροή χρημάτων και συγκεκριμένα των 400.000 ευρώ, αυτομάτως βελτιώνεται η θέση της ομάδας. Αυτά δεν τα λέω εγώ αλλά ο κύριος Γυφτάκης».

Για την αίτηση ανάκλησης της απόφασης: «Αυτό δεν έχει ξαναγίνει ποτέ. Πέρυσι δικαιώθηκε ο Ηρακλής και εμείς προσφύγαμε στο CAS. Φέτος, κοπήκαμε εμείς. Αντιληφθήκαμε και σκεφτήκαμε ότι δεν μας συμφέρει να πάμε στο διαιτητικό δικαστήριο. Δικαιωθήκαμε πλήρως. Αν πηγαίναμε θα την είχαμε «πατήσει». Προχωρήσαμε σε άλλη ενέργεια. Προσφύγαμε στην επιτροπή ζητώντας την ανάκληση της απόφασης και κάνοντας μια διαδικασία που δεν έχει γίνει ξανά ποτέ».

Για τις πιθανότητες δικαίωσης του ΟΦΗ: «Δεν μπορώ να διαβεβαιώσω αν θα δικαιωθούμε. Όμως, μπορώ να διαβεβαιώσω ότι ο φάκελος μας είναι πλήρης. Θα κάνουμε το καλύτερο. Δεν υπάρχει δεδικασμένο. Μιλάμε για τον ΟΦΗ για τον οποίο πολλοί άνθρωποι δίνουν την καρδιά τους και την ψυχή τους. Θα κάνουμε το αδύνατο, δυνατό και δεν θα αφήσουμε πέτρα για πέτρα ώστε να δικαιωθεί ο ΟΦΗ. Είναι αμαρτία από τον Θεό και δεν μπορούμε να το δεχτούμε».

Για την μη επικύρωση της βαθμολογίας της Football League: «Για να γίνει επικύρωση της βαθμολογίας θα πρέπει να συνεδριάσει το Δ.Σ. της Football League. Eκκρεμεί η δική μας απόφαση και ούτως ή άλλως δεν μπορεί να το κάνει αυτό. Έχει ενημερωθεί ήδη η διοργανώτρια αρχή».

Για το τι επιδιώκει να πετύχει η ΠΑΕ ΟΦΗ: «Επιδιώκουμε την επανεξέταση του φακέλου. Θέλουμε να ανακληθεί η απόφαση και υπάρχουν κάποιοι βασικότατοι λόγοι ώστε το όργανο να δεχτεί την αίτηση, να την εξετάσει με την ίδια ή άλλη εν μέρει σύνθεση και να γίνει δεκτή η αδειοδότηση του ΟΦΗ. Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρα τα πράγματα. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι αυτό δεν έχει γίνει ξανά».

Για την απόφαση: «Σημασία έχει ότι έχουμε δίκιο. Βγήκε μια σκανδαλώδης απόφαση που δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση την απόρριψη του φακέλου. Και έχει και λάθη. Χοντρά λάθη. Η απόφαση έχει λάθη. Η ΕΠΟ μπορεί να απορρίψει το αίτημα, έχει το δικαίωμα όμως αυτή η ενέργεια είναι νόμιμη και προβλέπεται από το νόμο. Προβλέπεται η διαδικασία αναψηλάφησης της απόφασης και ανάκλησης της».

  • Αθλητικά νέα
  • Ειδήσεις
LIVE CHAT Παναθηναϊκός Superfoods - Αναντολού Εφές
LIVE CHAT Παναθηναϊκός Superfoods - Αναντολού Εφές
Πανιώνιος: Με την εγγυητική επιστολή στα χέρια του!
Πανιώνιος: Με την εγγυητική επιστολή στα χέρια του!
«Ψάχνεται» ο Χιμένεθ για Ολυμπιακό! Μόνο δυο σίγουροι για το ντέρμπι
«Ψάχνεται» ο Χιμένεθ για Ολυμπιακό! Μόνο δυο σίγουροι για το ντέρμπι
ΑΕΛ: Καταγγελία για Μολέδο
ΑΕΛ: Καταγγελία για Μολέδο
Κόλαση φωτιάς στη Χαλκιδική - «Γλείφουν» τα σπίτια οι πύρινες «γλώσσες» (pics+vids)
Κόλαση φωτιάς στη Χαλκιδική - «Γλείφουν» τα σπίτια οι πύρινες «γλώσσες» (pics+vids)
Μεγάλη φωτιά στη Χαλκιδική - Απειλούνται σπίτια (pic+vids)
Μεγάλη φωτιά στη Χαλκιδική - Απειλούνται σπίτια (pic+vids)
Σχεδίασε την Επιτυχία σου με Σπουδές Εφαρμοσμένων Τεχνών στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ
Σχεδίασε την Επιτυχία σου με Σπουδές Εφαρμοσμένων Τεχνών στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ
Ντροπή σου ρε! Αδιανόητη χυδαιότητα Παναγιώτη Χατζηστεφάνου για τη μικρή Νεφέλη!
Ντροπή σου ρε! Αδιανόητη χυδαιότητα Παναγιώτη Χατζηστεφάνου για τη μικρή Νεφέλη!

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης