Με το βλέμμα των ειδικών...

Με το βλέμμα των ειδικών...

Τα μπαράζ της Football League 2, δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα και κανείς δεν γνωρίζει πότε και αν θα γίνει αυτό.

Παρ’ όλα αυτά, οι σύλλογοι που θα συμμετάσχουν στην διαδικασία των αγώνων κατάταξης γνωρίζουν ήδη τους αντιπάλους τους και προσπαθούν να κάνουν και την απαραίτητη… κατασκοπεία.

Στο πλαίσιο αυτό το Onsports επικοινώνησε με τους τεχνικούς των συλλόγων που θα συμμετάσχουν στα play offs, προκειμένου να εκφράσουν την άποψή τους σχετικά με τους αντιπάλους τους…

ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΡΙΟΝΑΣ (Προπονητής Ηρακλή Ψαχνών)

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ

«Ο Βύζας είναι μια ομάδα με ενθουσιασμό, που κατάφερε να κάνει ό,τι έκανε την τελευταία στιγμή. Σίγουρα πάει με κεκτημένη ταχύτητα. Βαρόμετρό του, είναι ο Όκουε, αλλά θεωρώ ότι ο παίκτης στηρίζεται πάνω στην τακτική ολόκληρης της ομάδας. Ο Βύζας παίζει με μια πολύ πιεστική αμυντική τακτική και με αντεπιθέσεις και αυτό ευνοεί τον Όκουε».

ΚΑΛΛΟΝΗ

«Η Καλλονή είναι μια ομάδα με πολύ έμπειρους ποδοσφαιριστές που θα μπορέσουν να διαχειριστούν καλά τα παιχνίδια σε αυτή τη φάση. Φυσικά βαρόμετρό της είναι η μέρα στην οποία θα βρεθεί ο Λουτσιάνο».
 

ΦΩΚΙΚΟΣ

«Ο Φωκικός είναι πιο «oμάδα» από τις άλλες δύο. Δεν μπορώ να πω πως υπάρχει κάποιος ποδοσφαιριστής που ξεχωρίζει, εκτός ίσως από τον Κανελλόπουλο. Όπως είπα, όμως, είναι μια ομάδα συνόλου, φαίνεται καλοδουλεμένη και το ότι δεν χάνει εκτός έδρας εύκολα, σημαίνει πολλά.

Τέλος, θέλω να πω ότι τόσο ο Φωκικός, όσο και ο Βύζας είναι δύο ομάδες από αυτές που λέμε «των προπονητών». Το λέω γιατί γνωρίζω προσωπικά και τον Μιχάλη Κασάπη και τον Μουράτ Σεροπιάν και ξέρω το έργο τους».

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ

«Το στοιχείο μας είναι το επιθετικό ποδόσφαιρο που παίζουμε παντού και φυσικά η έδρα μας. Θεωρώ ότι ο παίκτης-κλειδί της ομάδας μου, είναι Μάριος Σέγκος, καθώς είναι αυτός που έχει τραβήξει το κουπί κυρίως στον επιθετικό τομέα και ελπίζουμε να επιστρέψει γρήγορα μετά τον τραυματισμό του».

ΜΟΥΡΑΤ ΣΕΡΟΠΙΑΝ (Προπονητής Βύζαντα Μεγάρων)

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ

«Πιστεύω ότι τα Ψαχνά έχουν ένα πλήρες ρόστερ. Αγωνιστικά έχουν πολύ καλές ισορροπίες και φυσικά ο παράγοντας έδρα έδειξε ότι όλη τη χρονιά ήταν πολύ σημαντικός. Γι' αυτούς τους λόγους, όπως επίσης και για το γεγονός ότι έχουν «μάτι που γυαλίζει» για διάκριση θεωρώ ότι θα είναι δύσκολος αντίπαλος. Σε κάθε γραμμή έχουν πολύ καλούς παίκτες, όπως ο Καλλιμάνης, ο Ρεπετσάς, ο Βανγκελί και φυσικά ο Σέγκος.

Ο Αντώνης Πριόνας αξίζει συγχαρητήρια, γιατί πήρε μια ομάδα από τη Δ’, την ανέβασε απέναντι σε όλα τα προγνωστικά και κατάφερε να πετύχει στο στόχο του».

ΚΑΛΛΟΝΗ

«Η Καλλονή θα έλεγα ότι είναι η ομάδα με το μεγαλύτερο μπάτζετ και το πιο ακριβό ρόστερ. Νομίζω ότι κι αυτή έχει αξιόλογους παίκτες σε όλες τις γραμμές. Όλη τη χρονιά είχε διάφορα εσωτερικά προβλήματα, νομίζω όμως ότι τα ξεπέρασαν στο τέλος και πλέον είναι μέσα στο στόχο τους. Έχουν ίδιες πιθανότητες  μαζί με τους άλλους, αλλά έχουν το άγχος γιατί έχουν ξοδέψει τα περισσότερα χρήματα.
Είναι μια ομάδα με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και με πολύ καλούς παίκτες. Λουτσιάνο, Βλαστέλλης, Κριπιντήρης, Μήτσης κ.α. είναι πολύ καλές μονάδες σε όλες τις γραμμές.

Σε ό,τι αφορά το τεχνικό δίδυμο των Λουτσιάνο-Καρτάλη, αποτελούν ερωτηματικό γιατί είναι η πρώτη τους χρονιά σαν προπονητές και οπωσδήποτε η πίεση και η συγκεκριμένη κατάσταση είναι κάτι νέο γι’ αυτούς».

ΦΩΚΙΚΟΣ

«Μια ομάδα η οποία με λιγότερα «ονόματα» σε σχέση με τις άλλες δύο ομάδες, είναι πιο πολύ σύνολο. Έχουν προβλήματα όπως το ότι δεν μπορούσαν να κερδίσουν στο γήπεδό τους. Έχουν τον Κανελλόπουλο που είναι πολύ καλός και το γεγονός ότι θα παίξουν χωρίς άγχος όπως και το νεαρό της ηλικίας τους, τους κάνει επικίνδυνους. Ο Μιχάλης Κασάπης είναι πολύ φίλος μου και μπορεί να δώσει πολλά στο χώρο. Τον εκτιμώ αφάνταστα και πιστεύω ότι η κατηγορία αυτή είναι μικρή για εκείνον».

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ

«Η ομάδα μας έχει περίπου τα χαρακτηριστικά του Φωκικού. Τα παιδιά διψούν για διάκριση και πιστεύω ότι θα τα δώσουν όλα για αυτό το σκοπό. Όσο για τον Όκουε, ξεχωρίζει μέσω του ομαδικού στοιχείου».

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΣΑΠΗΣ (Προπονητής Φωκικού)

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ

«Τα Ψαχνά έχουν μια πολύ καλή και δυνατή ομάδα. Στήριγμά τους είναι η δύναμη του κόσμου τους και η πολύ καλή έδρα τους. Επίσης έχουν αρκετούς έμπειρους παίκτες και πολύ καλό προπονητή και τίποτα δεν είναι τυχαίο στη μέχρι τώρα πορεία τους».

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ

«Ο Βύζας είναι μια ομάδα που είχε πολλά προβλήματα αλλά παρόλα αυτά τα κατάφερε και βγήκε στα πλέι οφ. Πιστεύω ότι και αυτοί θα στηριχτούν στην έδρα τους, ενώ το νεαρό της ηλικίας των παικτών του είναι κι αυτό σημαντικό στοιχείο.

Από εκεί και πέρα, οι διαφορές είναι πολύ μικρές και πιστεύω ότι όποιος κάνει τα λιγότερα λάθη και βρεθεί σε καλή ημέρα, θα πάρει και την άνοδο».

ΚΑΛΛΟΝΗ

«Η ΑΕΛΚ είναι μια ομάδα που ουσιαστικά χτίστηκε από εμένα και τη γνωρίζω καλά. Έχει ποιοτικούς και καλούς παίκτες, αλλά τελευταία δείχνει ότι δεν είναι σε καλή κατάσταση και για το λόγο αυτό θεωρώ ότι έχει και τις λιγότερες πιθανότητες».

ΦΩΚΙΚΟΣ

«Μετά από πολύ κόπο και ιδρώτα καταφέραμε να φτάσουμε στα πλέι οφ. Είμαστε μια ομάδα με μικρό ρόστερ, το οποίο προήλθε εξαιτίας των πολλών τραυματισμών. Έχουμε δείξει ζήλο στις τελευταίες αναμετρήσεις και καταφέραμε να είμαστε εδώ που είμαστε. Θα πάμε χωρίς άγχος στη διαδικασία των αγώνων κατάταξης και θα ζήσουμε το όνειρό μας».

ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΚΑΡΤΑΛΗΣ (Προπονητής Καλλονής)

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ

«Είναι μια ομάδα που την έχουμε παρακολουθήσει. Παίζει καλό ποδόσφαιρο και οι παίκτες έχουν καλή τεχνική. Η δύναμή τους είναι στην επίθεση, όπου και δεσπόζει ο Σέγκος, ο οποίος είναι πολύ καλός παίκτης με μεγάλη εμπειρία. Σημαντικό στοιχείο, επίσης, είναι και η δύναμη της έδρας τους, καθώς μην ξεχνάμε ότι τελείωσαν αήττητοι το πρωτάθλημα εντός έδρας».

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ

«Ο Βύζας είναι μια αξιόλογη ομάδα που κατάφερε να πετύχει και φέτος την είσοδό της στα μπαράζ, όπως και πέρυσι. Έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και πολύ καλούς νεαρούς και αξιόλογους παίκτες. Αναμφίβολα δύναμή του είναι ο Όκουε, ο οποίος πραγματικά ξεχωρίζε»ι.

ΦΩΚΙΚΟΣ

«Παίξαμε δύο φορές αντίπαλοι φέτος με το Φωκικό. Είναι μια καλή ομάδα που κι αυτή προσπαθεί να παίξει όμορφο ποδόσφαιρο, ενώ είναι και πολύ καλοί επιθετικά».

ΚΑΛΛΟΝΗ

«Εμείς προσπαθούμε να παίξουμε καλό ποδοσφαίρο ενώ είμαστ μια ομάδα συνόλου και θεωρώ ότι κι εμείς είμαστε πολύ δυνατοί στην έδρα μας. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα που αποτελείται από παίκτες με πολλές εμπειρίες, ενώ αρκετοί από αυτούς έχουν παίξει και στη Football League».

  • Αθλητικά νέα
  • Ειδήσεις
ΑΕΚ: Ελπίζει για Ολυμπιακό ο Λόπες
ΑΕΚ: Ελπίζει για Ολυμπιακό ο Λόπες
LIVE CHAT: Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης
LIVE CHAT: Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης
Αποσύρθηκε ο τεράστιος Ντράγκιτς από την Εθνική Σλοβενίας
Αποσύρθηκε ο τεράστιος Ντράγκιτς από την Εθνική Σλοβενίας
Ξάνθη-Παναιτωλικός 2-0: Το «καθάρισαν» οι Ακρίτες
Ξάνθη-Παναιτωλικός 2-0: Το «καθάρισαν» οι Ακρίτες
Ανείπωτη τραγωδία: Νεκροί τρεις νέοι σε τροχαίο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
Ανείπωτη τραγωδία: Νεκροί τρεις νέοι σε τροχαίο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
ΣΟΚ: Πυροβόλησαν 10χρονο μαθητή σε σχολείο στο Γαλάτσι
ΣΟΚ: Πυροβόλησαν 10χρονο μαθητή σε σχολείο στο Γαλάτσι
Mediterranean College Employability Fair 2017
Mediterranean College Employability Fair 2017
«Βόμβα»: «Κόβεται» το Survival Secret του Epsilon!
«Βόμβα»: «Κόβεται» το Survival Secret του Epsilon!

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Περισσότερα
ΟΦΗ: Πρώτη… βόλτα Παπαδόπουλου στο «Γεντί Κουλέ»
ΟΦΗ: Πρώτη… βόλτα Παπαδόπουλου στο «Γεντί Κουλέ»
Ο Νίκος Παπαδόπουλος αναλαμβάνει τον ΟΦΗ σε μια δύσκολη στιγμή,…
ΟΦΗ: Πρώτη… βόλτα Παπαδόπουλου στο «Γεντί Κουλέ»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης