Εμφύλιος στην Παναχαϊκή! (pics)

Εμφύλιος στην Παναχαϊκή! (pics)

Βγήκαν τα μαχαίρια στην πατρινή ομάδα με αφορμή τις επικείμενες επιμελητηριακές εκλογές στην Αχαΐα.

Πριν από έναν χρόνο συγκροτήθηκε η Παναχαϊκή Συμμαχία προκειμένου η Παναχαϊκή να βγει από την αφάνεια και να μπει ξανά στο δρόμο των επιτυχιών, με φόντο την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Στο πλευρό της Παναχαϊκής στάθηκαν πολλοί επιχειρηματίας του Νομού, οι οποίοι συστρατεύτηκαν για το καλό της ομάδας τους. Το κλίμα όμως άλλαξε με τις επικείμενες επιμελητηριακές εκλογές στην Αχαΐα. Πλάτωνας Μαρλαφέκας και Αντώνης Κουνάβης τάχθηκαν σε αντίπαλα στρατόπεδα για την προεδρία του επιμελητηρίου και η κόντρα μεταφέρθηκε στην Παναχαϊκή.

Η Παναχαϊκή Συμμαχία άναψε φωτιές!

Η Συμμαχία σε ανακοίνωση που εξέδωσε ανέφερε: «Επειδή το μέλος της Παναχαϊκής Συμμαχίας Πλάτωνας Μαρλαφέκας τυγχάνει να είναι Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας και με δεδομένη την συμμετοχή του στις εκλογές του Επιμελητηρίου, η Παναχαϊκή συμμαχία του εύχεται να είναι και πάλι ο επόμενος πρόεδρος του Επιμελητηρίου και σχεδόν όλα τα μέλη στηρίζουν την υποψηφιότητά του.

Πέραν αυτού όσον αναφορά τις επικείμενες επιμελητηριακές εκλογές δηλώνουμε ότι δεν μας αφορά το θέμα των διεκδικήσεων και των αντεγκλήσεων. Όσο για τις δηλώσεις του κ. Κρίκη «κουβαρντόπαιδα» ή «υποχείρια», (όπως διαβάσαμε στα ΜΜΕ και βέβαια αν και εφόσον έγιναν) θα προτιμούσαμε να μην τις σχολιάσουμε γιατί όλα τα μέλη της Παναχαϊκής συμμαχίας έχουν αποδείξει με την πορεία τους στην κοινωνία και το επιχειρείν το ποσοστό συνεισφοράς τους.

Θα θέλαμε μόνο να θυμίσουμε στον υποψήφιο πρόεδρο του επιμελητηρίου κ. Κρίκη ότι απευθύνεται σε συνεπιχειρηματίες και δεν είναι σώφρων να απευθύνεται με τέτοιους υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς εναντίον τους».

Κουνάβης: «Έχει τεράστια ευθύνη αυτός που λέγεται Κατσουράνης»

Ο Αντώνης Κουνάβης χαρακτήρισε αλητεία την ανακοίνωση και κατέστησε σαφές ότι παραιτείται και από τη Συμμαχία, αλλά και από αυτή του β' αντιπροέδρου της Παναχαϊκής.

Στη δήλωσή του ο Κουνάβης ανέφερε: «Έχει τεράστια ευθύνη αυτός που λέγεται Κατσουράνης. Είναι ενημέρος και έπρεπε να έχει βάλει ασπίδα μπροστά στην ενότητα της Παναχαϊκής. Εμάς μόνο για να πληρώνουμε μας έχουν εκεί. Έπρεπε να ζητήσει αυτή η ιστορία να μείνει μακριά από την Παναχαϊκή. Τι δουλειά έχουν οι εκλογές στο Επιμελητήριο;

Έχουν περισσότερη αξία τα λεφτά του Μαρλαφέκα από τα δικά μου ή του Πλέσσα; Ο Μαρλαφέκας ευθύνεται για όλα. Ο Μαρλαφέκας είναι ο νεκροθάφτης της Συμμαχίας. Έπαιξε την πορεία της Παναχαϊκής στα ζάρια και είναι κρίμα. Αδικεί μια προσπάθεια που έχει γίνει εδώ και 1,5 χρόνο. Τώρα που ξετυλίγεται το κουβάρι θα νιώθουν ωραία αυτοί οι άνθρωποι; Δεν υπάρχει από εδώ και πέρα... Θα λειτουργώ μόνος ως μέτοχος και τίποτα άλλο. Παραιτούμαι από τη Συμμαχία και από Δ.Σ. Θα τους καλώ συνέχεια να απολογούνται για τα πεπραγμένα τους.

Ο Κουνάβης έτρεχε το καλοκαίρι σε όλα τα φιλικά, ενώ άλλοι τις Κυριακές πήγαιναν βόλτα με τα παιδιά τους. Δεν γίνεται από τη μία ο Κατσουράνης να πηγαίνει στα σχολεία και να μιλά στα παιδιά για την ιστορία της Παναχαϊκής και από την άλλη κάποιοι κύριοι να κάνουν αυτές τις μεθοδεύσεις. Και αυτοί που τάχθηκαν υπέρ της επιστολής θα καταλάβουν πόσο λάθος έκαναν, αλλά να έχουν ανδρισμό να το παραδεχτούν».



ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο δρόμος είναι μακρύς, πάμε μαζί!»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο δρόμος είναι μακρύς, πάμε μαζί!»
Το «Ζάρι» challenge της Μαρίνας Σάττι στο ΟΠΑΠ Game Time
Το «Ζάρι» challenge της Μαρίνας Σάττι στο ΟΠΑΠ Game Time
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/04) - Πού θα δείτε ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, Super League, Euroleague
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/04) - Πού θα δείτε ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, Super League, Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR: Να το κάνει όπως το 2009
Παναθηναϊκός AKTOR: Να το κάνει όπως το 2009
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved