ΑΣΑ: Οι δεσμεύσεις και το «sms» του Μίλερ

ΑΣΑ: Οι δεσμεύσεις και το «sms» του Μίλερ

Το μήνυμα του Κλάους Μίλερ για την Αναγέννηση Καρδίτσας στο facebook της ΑΣΑ. «Ξεπεράσαμε τις δυσκολίες», είπε.

Αναλυτικά:

«Η νέα περίοδος για την ομάδα μας έχει ήδη ξεκινήσει. Παρά τις αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίσαμε λόγω των περιορισμών της μη αδειοδότησης η ομάδα κατάφερε να ξεπεράσει τις περισσότερες απο τις δυσκολίες που προέκυψαν. Είμαι πεπεισμένος πως στη συνέχεια τα πράγματα θα είναι ακόμη καλύτερα. Κι αυτό γιατί γνωρίζω πως επενδυω σε μια πόλη η οποία «ζει κι αναπνέει» για την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ.

Όπως ήδη θα ξέρετε, το marketing team της Π.Α.Ε. εχει δημοσιεύσει το χορηγικό πλάνο για τη νέα σεζόν καθώς και τα εισιτήρια διαρκείας των φίλων της ομάδας. Από σεβασμό στους φιλάθλους της ομάδας και στους κατοίκους αυτής της πόλης, προτού ζητήσω τη στήριξη σας την οποία θεωρώ δεδομένη, αναλογιζόμενος την αγάπη όλων σας γι αυτή την ομάδα, θα ήθελα να σας ενημερώσω σχετικά με την επένδυση μου σέ αυτη.

Έχω μάθει στη ζωή μου να πόρευομαι με εξωστρέφεια κι οι σχέσεις μου να χτίζονται πάνω σε αυτό. Το ιδιο πράττω και στις δουλειές μου, μ αυτον τον τροπο θα πορευτω και στην ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ.Ήδη από πέρυσι πλήρωσα περίπου 35 χιλιάδες ευρώ για τις ανάγκες του αγωνιστικου τμήματος της ομάδας για τη σεζόν 2016-2017 καθώς και τα συμβόλαια των Maiga και Debele. Έδωσα επίσης 100 χιλιάδες ευρώ για τις μετοχές τη χρονια που μας πέρασε καθώς και 30 χιλιάδες ευρώ (επίσης για τις μετοχές ) πριν από ενα μήνα.

Κι επειδή πιστεύω στην επιλογή που έκανα να επενδυσω στην Καρδίτσα, μέχρι τον Ιανουάριο δεσμεύομαι να δώσω άλλες 70 χιλιάδες ευρώ για τό πλειοψηφικό πακέτο όπως ορίζουν τα συμφωνηθέντα. Σ αυτα τα χρήματα θα πρέπει επίσης να προσθέσετε τα 72 χιλιάδες ευρώ για τις ασφαλιστικές εισφορές σε ΙΚΑ και τα 112 χιλιάδες ευρώ της εφορίας για τα προηγούμενα χρόνια τα οποία απ ότι φαίνεται θα πρέπει να πληρωθούν σε 12 κι όχι σε 120 δόσεις.

Φέτος για τη σεζόν 2017-2018 οι ασφαλιστικές εισφορές σε ΙΚΑ θα αγγίξουν τα 80 χιλιάδες ευρώ σύμφωνα με τους υπολογισμούς του λογιστικού τμήματος. Τα έξοδα για την εφορία της τρέχουσας περιόδου δεν είμαι σε θέση ακόμη να σας τα παρουσιάσω καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας το budget του οποίου θα κυμανθεί κοντα στις 370χιλιαδες ευρώ συνολικά. Σχετικά με το εξωαγωνιστικό (μετακινήσεις κλπ) το οποίο περιλαμβάνει όλα τα υπόλοιπα οι υπολογισμοί μας καταλήγουν σε ένα ποσό της τάξης των 120 χιλιάδων ευρώ.

Θέλω να ξέρετε πως την προσπάθεια της οικονομικής εξυγίανσης της ομαδας που εχω αναλάβει θα την πάω μεχρι τέλους χωρίς αυτό να αποτελεί ελαφρυντικό η κάποιο κάποιου είδους δικαιολογία για την πορεία και τους στόχους που θέσαμε για την ομάδα. Στην προσπάθεια αυτή ζητάω απ όλους τη συμμετοχή και τη στήριξη σας. Η ομάδα μας χρειάζεται όλους. Στην προσπάθεια αυτή δεν περισσεύει κανείς

Μετά τιμής,
Klaus Müller».



Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved