ΠΑΕ Παναχαϊκή: «Θα είμαστε αμείλικτοι»!

ΠΑΕ Παναχαϊκή: «Θα είμαστε αμείλικτοι»!

Επίσημη θέση της πατρινής ΠΑΕ για τα επεισόδια του Πύργου με… αιχμή στον τρόπο υποδοχής των φιλάθλων της από τις τοπικές Αρχές.

Η ανακοίνωση

Με αφορμή τα πρόσφατα γεγονότα τα οποία διαδραματίστηκαν κατά τη διεξαγωγή του φιλικού αγώνα στον Πύργο, από την ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνονται τα εξής:

«Μετά από ψύχραιμη αποτίμηση των γεγονότων που συνέβησαν έξω από το Δημοτικό Στάδιο του Πύργου και όχι τοποθετούμενοι εν βρασμώ, που πιθανόν θα οδηγούσε σε λάθος συμπεράσματα, θέλουμε να αποτυπώσουμε την άποψη της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 1891 και την αντίληψη της για το ποδόσφαιρο το οποίο θέλουμε να υπηρετούμε και δεν έχει σχέση με γνωστές συμπεριφορές που απαξίωσαν το λαοφιλέστερο άθλημα μέχρι σήμερα.

Έχουμε αναλάβει την Διοίκηση της Ιστορικής Παναχαϊκής με σκοπό να αλλάξουμε την άποψη της συντριπτικής πλειοψηφίας του κόσμου για το ποδόσφαιρο σε αυτή τη χώρα, η οποία οδηγεί υγιείς φιλάθλους στο να απεχθάνονται την παρακολούθηση των αγώνων.

Καταγράψαμε από την περσινή σεζόν την διάθεση μας αυτή ανοίγοντας τις πόρτες της Αγυιάς σε γυναίκες και παιδιά. Είναι γεγονός ότι η ανταπόκριση σε αυτό το εγχείρημα ήταν πλήρως ικανοποιητική.

Οι φίλαθλοι μας οι οποίοι διαχρονικά στηρίζουν την ομάδα σε κάθε αγώνα, οργανωμένοι και μη, μέχρι σήμερα και ιδιαίτερα τον τελευταίο χρόνο έχουν αποδείξει ότι δεν έχουν γίνει πρωταίτιοι επεισοδίων. Αυτούς τους φιλάθλους οφείλουμε να τους σεβόμαστε με δεδομένη την εν γένει σωστή οπαδική τους συμπεριφορά. Σε αυτή τη προαποφασισμένη προσπάθεια της ΠΑΕ κρινόμαστε όλοι και δίνουμε δείγματα γραφής σε κάθε παιχνίδι.

Πρωταρχικός μας στόχος και το έχουμε αποδείξει σε όλους τους αγώνες μας, είναι η έλλειψη βίας και η καταδίκη κάθε μορφής κακών συμπεριφορών.
Όπως έχουμε υποδεχτεί τους φιλάθλους κάθε ομάδας, πάντα σε σωστή συνεννόηση και συνεργασία με την Αστυνομία, το ίδιο απαιτούμε από τις αρμόδιες Αρχές αναφορικά με την υποδοχή των φιλάθλων μας στους εκτός έδρας αγώνες.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 θα είναι αμείλικτη αν προκύψουν συμπεριφορές που θα απειλήσουν την υπέροχη ατμόσφαιρα, που καθολικά δημιουργούν μέσα και έξω από την Αγυιά οι φίλαθλοι και οι οπαδοί μας, οι οποίοι με τρόπο δυναμικό, αλλά πάντα όμως εντός αθλητικού πλαισίου, στηρίζουν την αγωνιστική προσπάθεια της ομάδας μας».



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved