Λαμία: Με Μπάμπη Τεννέ στη Super League!

Λαμία: Με Μπάμπη Τεννέ στη Super League!

Με τον Μπάμπη Τεννέ θα πορευτεί η Λαμία στην παρθενική της συμμετοχή στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Λύθηκε το μυστήριο με τον προπονητή που θα καθοδηγήσει την ομάδα της Φθιώτιδας τη νέα σεζόν στην Super League. Ο Πανουργιάς Παπαΐωάννου σε συνέντευξη του στον ΣΠΟΡ FM αποκάλυψε πως η Λαμία θα πορευτεί με προπονητή τον Μπάμπη Τεννέ, ενώ αναφέρθηκε και σε άλλα ζητήματα που απασχόλησαν την ομάδα του την φετινή σεζόν στην Football League.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Τώρα έρχονται τα πιο δύσκολα, αυτά είναι καλά να συμβαίνουν (σς. εννοώντας την άνοδο). Είναι μεγάλη χαρά για την πόλη και την ομάδα. Από σήμερα καθίσαμε και σχεδιάζουμε την επόμενη χρονιά», είπε αρχικά.

Για το αν ήταν η τελευταία του ευκαιρία στη Λαμία η φετινή σεζόν: «Δεν το έχω σκεφτεί. Δεν φεύγεις εύκολα από το ποδόσφαιρο. Πάνω σε εν βρασμό μπορεί να είχε πει τα παρατάω. Αλλά το μικρόβιο του ποδοσφαίρου δεν σε αφήνει να φύγεις εύκολα από αυτό».

Για τον Απόλλωνα και την Λαμία που ανέβηκαν: «Πιστεύω ότι διοικητικά ήταν οι πιο οικονομικά συνεπείς ομάδες. Από εκεί και πέρα είχαμε καλύτερο σχεδιασμό, είχαμε μάθει από τα παθήματα που μας έγιναν μαθήματα και εν τέλει τα καταφέραμε».

Για τις επιχειρήσεις του: «Έχω μια εταιρεία που είναι στα ορυχεία της Φωκαίας. Έχω ακόμη μια εταιρεία σε Ελλάδα και εξωτερικό, αλλά στην Ελλάδα τα πράγματα δεν πάνε τόσο καλά. Έχω και μια προσωπική εταιρεία στην Ευρώπη με βαριά μηχανήματα. Γενικά στην Ελλάδα δύσκολα μπορούν οι εταιρείες να ξοδέψουν λεφτά για το ποδόσφαιρο, τα πράγματα δεν είναι όπως παλιά».

Για τον Άρη που ασχολιόταν περισσότερο με την Λαμία παρά με την ίδια του την ομάδα: «Εγώ προσωπικά δεν ασχολιόμουν με τον Άρη, μόνο αν έβγαινε κάποια ανακοίνωση. Ο Άρης είναι μεγάλος σε φανέλα και ιστορία, όπως και ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα. Το να ασχολείται κάποιος συνέχεια με ένα οφσάιντ, ένα πέναλτι τον βγάζει έξω από τους στόχους του. Δεν είναι κακό να βγαίνει μια ανακοίνωση, αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να συγκεντρώνεσαι στον στόχο σου».

Για την παραδοχή του Τεννέ ότι άρχισε η ομάδα να επηρεάζεται με όσα λέγονταν: «Ένα μικρό σημείο που φοβήθηκαν λίγο την πρώτη ημέρα για να καταλάβουν τι γίνεται, όχι εγώ αλλά άλλοι άνθρωποι της ομάδας, ήταν το θέμα με την ένσταση του Ντουρμισάι. Κάποιοι έλεγαν ότι ήταν ίδια περίπτωση με του Φατιόν του Απόλλωνα, όμως ο Φατιόν δεν είχε ελληνική ταυτότητα. Ο Ντουρμισάι είχε ελληνική ταυτότητα και διαβατήριο. Όλοι έχουμε γίνει πλέον δικαστές».

Για το αν θα παραμείνει ο Μπάμπης Τεννές: «Είστε οι πρώτοι που το μαθαίνετε. Θα συνεχίσουμε κανονικά με τον Τεννέ, πριν λίγη ώρα δώσαμε τα χέρια».

Για τα μεταγραφικά: «Μεταγραφή δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή. Τώρα προέχουν τα παιδιά που έφεραν την ομάδα εδώ, θα μιλήσουν με την διοίκηση και το τεχνικό τιμ για να βρεθί η χρυσή τομή και να συνεχίσουν στην ομάδα και του χρόνου. Πρέπει να ακούσουμε τα παιδιά και μετά να δούμε και τις προσθήκες που θα κάνουμε».

Για το ότι το γήπεδο δεν έχει προδιαγραφές για την Σούπερ Λίγκα: «Σήμερα το πρωί είχα ραντεβού με τον δήμαρχο Λαμίας. Κοιτάμε τις εξελίξεις. Τώρα περιμένουμε το στέγαστρο να έρθει από την Ιταλία. Έχουν αρχίσει τα θεμέλια να γίνονται, τα αποδυτήρια ανακαινίζονται. Ότι χρειάζεται θα το κάνουμε. Έχουμε πέσει με τα μούτρα πάνω και θα κάνουμε τα πάντα για να είναι έτοιμο όταν πρέπει, την 1η αγωνιστική. Σαν δεύτερη έδρα έχουμε δηλώσει το γήπεδο του Ατρομήτου».



Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» το αεροδρόμιο για την υποδοχή των παικτών που «άλωσαν» την Πόλη (vids)
Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» το αεροδρόμιο για την υποδοχή των παικτών που «άλωσαν» την Πόλη (vids)
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved