Αγροτικός Αστέρας: Θεοδωρίδης κατά Football League και Ερασιτέχνη!

Αγροτικός Αστέρας: Θεοδωρίδης κατά Football League και Ερασιτέχνη!

Για την πενταετή παρουσία του στο τιμόνι του Αγροτικού Αστέρα μίλησε ο Ηλίας Θεοδωρίδης ενώ άστραψε και βρόντηξε τόσο για την διοργανώτρια αρχή όσο και για τον Ερασιτέχνη.

Ελάχιστες φορές ανοίγει τα χαρτιά του ο Ηλίας Θεοδωρίδης… Αλλά όταν το κάνει «σαρώνει» τα πάντα στο πέρασμά του! Ο μεγαλομέτοχος του Αγροτικού Αστέρα σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε αναφέρθηκε στην πενταετή παρουσία του στον σύλλογο, εξέφρασε τα παράπονα του προς την Football League, τα έβαλε με τον κόσμο που δεν στήριξε τον Αγροτικό Αστέρα με την αθρόα προσέλευση του στο γήπεδο ενώ μίλησε και για την κόντρα του με τον Ερασιτέχνη για το γήπεδο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Θεοδωρίδης για:

την παρουσία του στον Αστέρα:
«Θέλω να κάνω μια ανασκόπηση της παρουσίας μου στον Αγροτικό Αστέρα. Είμαι πέντε χρόνια στην ομάδα, δύο εκ των οποίων ήμουν στον Ερασιτέχνη. Ήρθα σε πολύ κακές συνθήκες, σε μια ομάδα με κακή φήμη. Προσπάθησα να αλλάξω το πρόσωπο του Αστέρα και στην πορεία ο κόσμος το κατάλαβε. Όταν έπεσε η ομάδα στη Γ’ εθνική, οι παράγοντες δεν μπορούσαν να την κρατήσουν και έτσι, έπεσε στην, τότε, Δ’ που ήταν ερασιτεχνική.

Εκεί ανέλαβα εγώ ως υπεύθυνος της πρώτης ομάδας. Ανεβήκαμε στη Γ’ με την πρώτη. Τότε ζήτησα από το συμβούλιο, μόνο το πρωτάθλημα. Δύσκολο εγχείρημα και πολύ δαπανηρό οικονομικά. Όμως το καταφέραμε και αυτό. Δύο χρόνια, δύο κατηγορίες. Όλο το κόστος ήταν δικό μου και του αδερφού μου. Ο σύλλογος τώρα είναι πολύ καθαρός».

το πως βρέθηκε στην ομάδα:

«Δεν ήμουν Αστέρας. Δεν είχα καμία σχέση με το σύλλογο. Ήταν συγκυριακή η παρουσία μου εδώ. Σε συζήτηση με φίλους πείστηκα να βοηθήσω στην ομάδα. Δεν είχα σχέση ως τότε».

την απουσία του κόσμου από το γήπεδο:

«Θεωρώ ότι φέτος σπάσαμε όλα τα ιστορικά ρεκόρ. Ευχαριστώ τους παίκτες, τους προπονητές και τους παράγοντες. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη φετινή σεζόν. Το μόνο που με στενοχωρεί ήταν η ελάχιστη έλευση κόσμου στο γήπεδο. Τα νούμερα των εισιτηρίων ήταν απογοητευτικά. Ενδεικτικό είναι πως στο ματς κυπέλλου με την Ξάνθη, κόψαμε μόνο 118 εισιτήρια. Ο κόσμος δεν επικρότησε την προσπάθεια, την οποία αναγνώρισε όλη η υπόλοιπη Ελλάδα. Δεν ξέρω το λόγο.

Έχω κάνει και εγώ λάθη. Έγιναν τακτικά λάθη στο σχεδιασμό. Λόγω της απειρίας μου στηρίχθηκα στους προπονητές και εκεί υπήρξε κενό. Η δεύτερη χρονιά ήταν περίεργη. Σκεφτόμουν ότι ο Αστέρας θα έκανε την υπέρβαση και έφτιαξα ένα μεγάλο και ακριβό ρόστερ, κάτι που ήταν λάθος γιατί έλειπε ο βασικός κορμός. Η εξέλιξη ήταν δραματική με καινούρια ομάδα. Το 2016-17 ξεκινήσαμε αλλιώς και πήγαμε πολύ καλύτερα. Ωστόσο, τα λάθη των δύο πρώτων χρόνων δεν μας έδωσαν το δικαίωμα να κοντραριστούμε με τη Λαμία και τον Απόλλωνα. Αλλά και αυτό να μην γινόταν έλειπαν και βασικές υποδομές, όπως το προπονητήριο. Κάναμε προπονήσεις σε πλαστικά γήπεδα».

τη διοργάνωση της Football League:

«Δεν έχω καλές σχέσεις με τους προέδρους της Football League, με ελάχιστες εξαιρέσεις. Έχω πει στον πρόεδρο της διοργανώτριας, ότι αφού υπάρχει οικονομικό πρόβλημα, δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει ο φορέας. Μπορούσε να είναι κάτω από την ομπρέλα της Super League. Τα έξοδα είναι πάρα πολλά. Η Football League δεν μπορεί να επιβιώσει. Απάντηση δεν πήρα, αλλά προβλέπω να πηγαίνει εκεί η κατάσταση. Οι ομάδες είναι καταχρεωμένες. Σε ότι αφορά στις άδειες, είχα τεράστια αντιπαράθεση με τους παράγοντες.

Η άδεια είναι μια πιστοποίηση ότι η επιχείρηση παράγει ένα προϊόν ελεγμένο από το φορέα. Σημαίνει ότι έχουν ρυθμιστεί τα χρέη και δεν υπάρχουν προσφυγές. Και αυτό δεν γίνεται. Υπάρχει ένα καθεστώς που λέει ότι όποιος χρωστάει πέφτει και ξεχρεώνει. Εμείς από την Καλλονή χάσαμε. Αν παιζόταν το πρωτάθλημα στους τρεις βαθμούς δεν θα είχαμε αδικηθεί; Είναι αναπάντητα ερωτήματα. Δεν ξέρω τι μέτρα θα παρθούν. Αν χρειαστεί ας μείνουν και 9 ομάδες στο πρωτάθλημα».

την αντιπαράθεση με τον Ερασιτέχνη:
«Υπάρχει μια αντιπαράθεση με τον ερασιτέχνη, για το θέμα του γηπέδου. Θυμάστε πως ήταν το γήπεδο πριν τέσσερα χρόνια. Δύο παιδιά είχαν χτυπήσει στις κερκίδες. Το πρώτο που έπρεπε να φτιάξω ήταν οι κερκίδες. Έγινε ανακαίνιση σε όλο το κτίριο. Το κόστος ήταν αποκλειστικά δικό μου. Ο ερασιτέχνης δεν πλήρωσε ούτε ένα ευρώ για το γήπεδό του. Πλήρωσα 120.000 για ανακαίνιση, 88.000 για συντήρηση και πολλά άλλα.

Το 2012-13 ήρθε κατασχετήριο και συμφώνησα να πληρώσω εγώ 10.000 ευρώ και τα υπόλοιπα ο ερασιτέχνης με διακανονισμό. Τώρα μου έστειλαν επιστολή με δικηγόρο και μου ζητάνε το 10%, ενώ δεν έχουν βάλει τίποτα. Θα ζητήσω όλα όσα έχω ξοδέψει. Λένε ότι θέλω να πάρω τις ακαδημίες. Εγώ θέλω μόνο να επιβλέπουμε το αγωνιστικό κομμάτι στις προπονήσεις και ας κρατήσουν αυτοί τις συνδρομές».

για το σχεδιασμό για τη νέα χρονιά:
«Έχω κάποια ραντεβού με παίκτες και προπονητές, ώστε να συζητήσουμε και να αξιολογήσουμε κάποια πράγματα. Στις επόμενες μέρες θα μάθετε για τον προγραμματισμό μας με ημερομηνίες».



Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
Οι Μαξ Φερστάπεν και Σέρτζιο Πέρεζ σε αγώνα ταχύτητας στην... άμμο
Οι Μαξ Φερστάπεν και Σέρτζιο Πέρεζ σε αγώνα ταχύτητας στην... άμμο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved