Η Stoiximan Μεγάλος Χορηγός της Stoiximan.gr Football League

Η Stoiximan Μεγάλος Χορηγός της Stoiximan.gr Football League

Στο πλαίσιο της κοινής Συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Τιτάνια την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου, η Stoiximan και η Football League ανακοίνωσαν την επίσημη έναρξη της χορηγικής συνεργασίας τους για την αγωνιστική περίοδο 2016 -2017, ενώ παράλληλα παρουσιάστηκε και το εκτεταμένο πλάνο δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που καταρτίστηκε και θα υλοποιηθεί από κοινού.

Το πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας περιλαμβάνει τη στήριξη κοινωνικών ιδρυμάτων, φορέων και οργανισμών στην Αθήνα αλλά και στις επαρχιακές πόλεις μέσα από κοινές ενέργειες ενίσχυσης και συνεισφοράς της Stoiximan σε συνεργασία με τις διοικήσεις των ομάδων και τους ίδιους τους αθλητές.

Συγκεκριμένα, το πλάνο περιλαμβάνει τη στήριξη της Εθνικής Ομάδας Αστέγων «Γκολ στην Φτώχεια», επισκέψεις στο Κέντρο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες «Αρωγή» στην Αθήνα, στο Παιδοογκολογικό τμήμα του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη, στο Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με αναπηρίες Κ.Ε.Π.Ε.Κ. στην Καρδίτσα, στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Αστέγων στα Τρίκαλα, στην Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ στη Μυτιλήνη, και τέλος συνεργασία με το Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Μάλιστα, ανάμεσα στις δράσεις που προγραμματίζονται είναι και η διεξαγωγή φιλικού Αγώνα της Πρωταθλήτριας Ομάδας της Stoiximan.gr Football League στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου με ομάδα επίλεκτων, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στον ποδοσφαιριστή Λεωνίδα Κουτσούκη*.

Ο κ. Ιωάννης Σπανουδάκης, μέλος του Δ.Σ. της Stoiximan με αφορμή τη νέα χορηγική συνεργασία ανέφερε χαρακτηριστικά « Ξέρουμε πολύ καλά ότι οι συνεργασίες όπως αυτή που αναπτύσσουμε με την Football League μας φέρνουν πιο κοντά στο όραμά μας, για την στήριξη στον Ελληνικό Αθλητισμό που τόσο μας χρειάζεται. Κάθε φορά που επαληθεύουμε τη δέσμευσή μας για την ενίσχυσή του, δεν μπορούμε παρά να νιώθουμε υπερήφανοι. Είναι αλήθεια ότι η Football League έχει αποδείξει ότι αποτελεί ένα ζωτικό κομμάτι και τροφοδότη του ελληνικού ποδοσφαίρου. Κάθε προσπάθεια για την αναβάθμισή του είναι στρατηγικής σημασίας και είναι μεγάλη η χαρά μας να συνεισφέρουμε σε αυτό, ώστε να μπορέσουμε να δούμε το καλύτερο αύριο του ελληνικού ποδοσφαίρου να συνεχίζει να γεννάει αθλητές που θα το εκπροσωπούν.»

Ο διευθυντής Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της Stoiximan κ. Πάνος Κωνσταντόπουλος σημείωσε : « Είναι χαρακτηριστικό ότι σε κάθε μας συνεργασία προσβλέπουμε πάντα στην ανάπτυξη πρωτοβουλιών που τοποθετούν την κοινωνία και τους ανθρώπους της στο επίκεντρο. Και αυτό συμβαίνει γιατί κρίνουμε ότι όλοι μαζί πάντα μπορούμε να καταφέρνουμε περισσότερα, στηρίζοντας όσους μας έχουν ανάγκη. Έτσι και η χορηγική μας σχέση με την Football League, θα μας βρει όλους να συνεισφέρουμε και να μετέχουμε από κοινού στο πρόγραμμα κοινωνικών δράσεων, στην προσπάθειά μας να υποστηρίξουμε τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες ενεργοποιώντας το σύνολο της τοπικής κοινωνίας. Καλωσορίζουμε την Football League στην οικογένεια της Stoiximan.»

Ο Πρόεδρος της Football League κ. Λεωνίδας Λεουτσάκος δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή για την Football League να έχει για την φετινή αγωνιστική περίοδο ως Μεγάλο Χορηγό της την Stoiximan, την κορυφαία ελληνική στοιχηματική εταιρία. Αισθανόμαστε υπερήφανοι για την συνεργασία μας με την Stoiximan σε όλα τα επίπεδα γιατί πιστεύουμε πως η παρουσία της Stoiximan αποτελεί εγγύηση για την επιτυχία όλων των δράσεων που θα αναλάβουμε και ευελπιστούμε για την συνέχιση της και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.»

Κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το νέο spot που δημιούργησε η Stoiximan για τη Football League.

*Ο Λεωνίδας Κουτσούκης υπήρξε πρώην ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου και της Ζακύνθου, ο οποίος έχει διαγνωστεί με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία.



Φανέλα που τιμά την μπύρα φόρεσε η Λέουβεν
Φανέλα που τιμά την μπύρα φόρεσε η Λέουβεν
ΣΕΓΑΣ: Με 28 μετάλλια και διακρίσεις οι πρώτες 70 μέρες του 2024 για τον ελληνικό στίβο
ΣΕΓΑΣ: Με 28 μετάλλια και διακρίσεις οι πρώτες 70 μέρες του 2024 για τον ελληνικό στίβο
Βέροια: Ο Πρόδρομος Κουτσούκης ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα
Βέροια: Ο Πρόδρομος Κουτσούκης ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα
Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved