«Γάμος» με Ταυλαρίδη μετά από δύο χρόνια!

«Γάμος» με Ταυλαρίδη μετά από δύο χρόνια!

Επιτέλους… ο Στάθης Ταυλαρίδης στον Άρη!

Ο Έλληνας αμυντικός τα βρήκε σε όλα με τους «κίτρινους» και την Πέμπτη (2/2) ανακοινώθηκε και επίσημα από τους «κίτρινους», υπογράφοντας για 1,5 χρόνο με το «συγκρότημα» της Θεσσαλονίκης, επιστρέφοντας στην πόλη της… καρδιάς του. Πάντως, το deal των δύο πλευρών καθυστέρησε περίπου δύο χρόνια για να ολοκληρωθεί.

Όπως είναι γνωστό, η πρώτη κρούση του Άρη προς τον διεθνή άσο είχε γίνει την περσινή σεζόν, όταν οι «κίτρινοι» ήταν στην Γ’ Εθνική. Όμως, τότε, ο Στάθης Ταυλαρίδης είχε ξεκαθαρίσει πως δεν θα ήθελε να αγωνιστεί στην τρίτη τη τάξει εθνική κατηγορία. Οι Θεσσαλονικείς όμως… επέμειναν και του… χτύπησαν την πόρτα και το προηγούμενο καλοκαίρι. Όμως και πάλι το deal δεν έγινε, καθώς δεν έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό. Έτσι… μεταφέρθηκε για την περίοδο του Ιανουαρίου, όπου και πάλι έγινε προσέγγιση.

Φαίνεται πως είχε έρθει το… πλήρωμα του χρόνου. Ο Έλληνας άσος αποχώρησε από τους «πράσινους» καταθέτοντας παράλληλα και προσφυγή, την οποία κέρδισε, ήρθε σε επαφή με τους «κίτρινους», αλλά χρειάστηκε η συμβολή του Θόδωρου Καρυπίδη από την Αμερική, προκειμένου να παρακαμφθούν τα «εμπόδια» που είχαν εμφανιστεί την τελευταία στιγμή.

Έτσι, το πρωί της Πέμπτης (2/2) ο Άρης ανακοίνωσε την απόκτησή του και ο δυναμικός στόπερ έβαλε την… τζίφρα του σε συμβόλαιο συνεργασίας 1,5 χρόνου, έχοντας στόχο να βοηθήσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης να επιστρέψει στην Super League.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Η ΠΑΕ Άρης ανακοινώνει την απόκτηση του Στάθη Ταυλαρίδη.

Ο 37χρονος διεθνής κεντρικός αμυντικός βρέθηκε σήμερα πρωί στα γραφεία της ομάδας μας και, μετά την συνάντηση που είχε με τον Σίμο Ορφανίδη, συνεργάτη του προέδρου της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρου Καρυπίδη, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 1,5 χρόνου με την ομάδα μας.

Ο Στάθης Ταυλαρίδης, που γεννήθηκε στις 25/01/1980 (έχει ύψος 1,86 και βάρος 81 κιλά), έχει αγωνιστεί με επιτυχία σε αρκετές ομάδες τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ηρακλή. Το καλοκαίρι του 2001 μεταγράφηκε στην Άρσεναλ. Στην ομάδα του Λονδίνου έμεινε τρία χρόνια περίπου.

Επόμενος σταθμός ήταν η αγγλική Πόρτσμουθ, ενώ στα μέσα της σεζόν 2003-’04 μετακόμισε στο γαλλικό πρωτάθλημα καταγράφοντας σημαντική παρουσία στο «Σαμπιονά» με τη φανέλα αρχικά της Λιλ και μετέπειτα της Σαιντ-Ετιέν.

Το 2010 επέστρεψε στο ελληνικό πρωτάθλημα αγωνιζόμενος κατά σειρά στη Λάρισα, στον Ο.Φ.Η., στον Ατρόμητο και στον Παναθηναϊκό.

Είναι διεθνής τόσο με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα U-21 όσο και με αυτό των Ανδρών.

«Θα μιλήσω στο γήπεδο...»

Ο Στάθης Ταυλαρίδης, μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην ομάδα μας, έκανε την παρακάτω δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης:

«Δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια. Θα μιλήσω στο γήπεδο. Ήρθα για να βοηθήσω τον Άρη να επιστρέψει στην Superleague, εκεί που ανήκει. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και μαζί με τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή μας θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε τον στόχο μας».

**Ο Στάθης Ταυλαρίδης, μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, αναχώρησε για την Αθήνα, προκειμένου να ενσωματωθεί με την αποστολή της ομάδας μας».



Η Βίρτους έστειλε την Εφές... σπίτι της και πάει στην Μπασκόνια για την πρόκριση στα playoffs
Η Βίρτους έστειλε την Εφές... σπίτι της και πάει στην Μπασκόνια για την πρόκριση στα playoffs
«Πάρτι» της Παρί Σεν Ζερμέν στη Βαρκελώνη και ραντεβού με Ντόρτμουντ στα ημιτελικά
«Πάρτι» της Παρί Σεν Ζερμέν στη Βαρκελώνη και ραντεβού με Ντόρτμουντ στα ημιτελικά
Θρίαμβος για το Περιστέρι του Σπανούλη - Ιστορική πρόκριση στο Final Four του BCL
Θρίαμβος για το Περιστέρι του Σπανούλη - Ιστορική πρόκριση στο Final Four του BCL
Γνώριμοι στην Ελλάδα οι διαιτητές στις ρεβάνς ΠΑΟΚ - Μπριζ και Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
Γνώριμοι στην Ελλάδα οι διαιτητές στις ρεβάνς ΠΑΟΚ - Μπριζ και Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved