Έκκληση στον κόσμο του ΟΦΗ

Έκκληση στον κόσμο του ΟΦΗ

Συνέντευξη Τύπου, η οποία είχε τον χαρακτήρα έκκλησης στον φίλαθλο κόσμο του ΟΦΗ, ενόψει του φιλικού αγώνα  με τον ΠΑΟΚ, πραγματοποιήθηκε σήμερα (18/4)

Βασίλης Ξημέρης (πρόεδρος Ερασιτέχνη ΟΦΗ): «Ευχαριστούμε τον ΠΑΟΚ»

«Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας και το τεχνικό τιμ για την μεγάλη προσπάθεια που έχουν κάνει και έχουν φέρει κοντά την ομάδα στην επίτευξη του στόχου της. Αξίζουν διπλά συγχαρητήρια στους παίκτες γιατί με την στάση τους έχουν δείξει ότι αγαπάνε και σέβονται την ομάδα και τον κόσμο της. Εμείς από την πλευρά μας αυτό που τους έχουμε υποσχεθεί θα το κάνουμε πραγματικότητα και όσα έχουν ειπωθεί μεταξύ μας στα αποδυτήρια θα τηρηθούν στο ακέραιο. Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στην οικογένεια του ΠΑΟΚ με την οποία όλα αυτά τα χρόνια μας συνδέει μια σχέση φιλίας και σεβασμού . Ευχαριστούμε την Θεσσαλονίκη , τον ΠΑΟΚ , τον πρόεδρο , το τεχνικό τιμ και τους παίκτες για την πρόταση που τους κάναμε και την αποδέχθηκαν με μεγάλη χαρά για να βοηθήσουν και αυτή από την μεριά τους να τακτοποιήσουμε τις εκρεμμότητες που έχουμε.

Η διοίκηση έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια για να υλοποιήσει τις υποχρεώσεις της και να πετύχει τον στόχο της ανόδου και να είναι εντάξει με τις υποχρεώσεις της. Με αξιοπρέπεια και ήθος θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να διαψεύσουμε τις κασσάνδρες και αυτούς που πισώπλατα θέλουν να πολεμήσουν τον ΟΦΗ . Έχουμε ξεκινήσει ένα τίμιο και καθαρό αγώνα. Τα πράγματα είναι δύσκολα αλλά όχι μαύρα όπως θέλουν κάποιοι να τα παρουσιάζουν. Η πολυμετοχικότητα έχει δυσκολίες αλλά έχει στεφθεί με επιτυχία από τον κόσμο. Αυτό που μένει είναι να ανταποκριθούν και οι φορείς και οι επιχειρήσεις του Ηρακλείου και της Κρήτης στην προσπάθεια που κάνει ο ΟΦΗ και να βοηθήσουν την ομάδα.

Έχουμε χωριστεί σε τρεις τομείς στην προσπάθεια που κάνουμε. Ο πρόεδρος της ομάδας ο Νίκος Μαχλάς βρίσκεται στην Αθήνα για οικογενειακούς λόγους αλλά και για επαφές με επιχειρηματίες της πρωτεύουσας προκειμένου να βοηθήσουν την ομάδα οικονομικά. Τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης έχουμε χωριστεί σε επιτροπές και κάνουμε επαφές με τις επιχειρήσεις και τους φορείς της πόλης του Ηρακλείου. Ήδη έχουμε κάνει επαφές με τους επιχειρηματίες της Βιομηχανικής περιοχής, τον δικηγορικό σύλλογο Ηρακλείου, τον Εμπορικό Σύλλογο Ηρακλείου , το ΤΕΕ/ΤΑΚ, το Επιμελητήριο Ηρακλείου και την ΟΕΒΕΝΗ για την οικονομική στήριξη του συλλόγου τόσο στο ματς με τον ΠΑΟΚ αλλά και μετά.

Εύχομαι να γεμίσει το γήπεδο με 10.000 κόσμο και να εισπραχθεί το ποσό που ευελπιστούμε . Είναι μια έκλυση προς όλο τον φίλαθλο κόσμο του Ηρακλείου και της Κρήτης. Ο ΟΦΗ είναι υπόθεση όλων όχι μόνο για την Κρήτη. Η διοίκηση ήδη επεξεργάζεται ένα σχέδιο εξυγίανσης του ΟΦΗ για τα επόμενα χρόνια ώστε η ομάδα εκτός από παρελθόν και παρών να έχει και μέλλον».

Μηνάς Πίτσος (αρχηγός ΟΦΗ): «Ολοι Μαζί»

«Θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μου στον ΠΑΟΚ. Ο κόσμος θα κάνει το καθήκον του και τον καλούμε να έρθει στο γήπεδο και να μας βοηθήσει. Εγώ θέλω να δω τους ανθρώπους που έχουν μια οικονομική επιφάνεια να βοηθούν περισσότερο. Όλοι ξέρουν την δυσκολία που υπάρχει. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι μπορούμε και θα είμαστε εδώ μέχρι το τέλος. Όπως είμαστε από την αρχή και θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος. Δηλαδή, θα είμαστε δίπλα στην ομάδα και να κάνουμε αυτό που μπορούμε»

Χρήστος Μιχαλόπουλος (μέλος Δ.Σ. ΠΑΕ ΟΦΗ): «Να ευχαριστήσω τον ΠΑΟΚ»

«Θέλω να ευχαριστήσω τον ΠΑΟΚ και αποδεικνύει με αυτήν την ενέργεια του την αγάπη του προς τον ΟΦΗ. Ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ εντάσσεται στο πλαίσιο του αγώνα που κάνει ο ΟΦΗ για να σταθεί στα πόδια του. Η προσπάθεια που κάνει ο ΟΦΗ ξεφεύγει από τα στενά αθλητικά πλαίσια. Σε μια γενικευμένη οικονομική κρίση που θερίζει όλες τις επιχειρήσεις, υπάρχει μια ΠΑΕ που αρνείται να παραδοθεί σε πείσμα των καιρών. Αποτελεί μια εταιρεία που εκφράζει την ιδεολογία χιλιάδων φιλάθλων. Είναι σαφές ότι έχει και παρόν και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι βρισκεται στην τρίτη θέση. Πρέπει να δείξουμε ότι αυτή η ομάδα έχει μέλλον. Αύριο είναι η μεγάλη ώρα των φιλάθλων και του ΟΦΗ. Η διοίκηση για το θέμα της αδειοδότησης έχει στείλει όλα τα απαραίτητα έγγραφα. Έχουμε φτιάξει τον φάκελο μας και όλα τα στοιχεία θα αξιολογηθούν. Είμαι περήφανος για τον αγώνα που έχουν δώσει οι ποδοσφαιριστές μας και ο κύριος Αναστόπουλος».

Λευτέρης Κουγιουμουτζής (Υπεύθυνος μάρκετινγκ ΠΑΕ ΟΦΗ): 

«Από την αρχή όλα τα προγνωστικά ήταν εναντίον μας. Το ότι φτάσαμε σε αυτό το σημείο δεν επιζητούμε ένα θαύμα αλλά κάτι ρεαλιστικό. Θέλουμε να φτάσουμε την ομάδα σε μια κατάσταση όπου η ΠΑΕ θα είναι βιώσιμη. Ο κόσμος αγωνίστηκε και με την δική του συμπαράσταση καταφέραμε να φτάσουμε εδώ και δίνουμε αύριο τον αγώνα των αγώνων μας. Είναι πολύ σημαντικό να στεφθεί η εκδήλωση με επιτυχία και πρέπει να σταλθούν πολλά μηνύματα.

Τα εισιτήρια που θα κοπούν δεν αφορούν τις μετοχές και το μετοχικό κεφάλαιο. Θα υπάρχει και κιόσκι στα Λιοντάρακια. Δυστυχώς η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να έρθει και να διανυκτερεύσει στο Ηράκλειο. Έχουμε ετοιμάσει ένα ειδικό πακέτο προσφορών που αφορά διαφημιστικούς χώρους και παροχές. Οι επιχειρήσεις ας το δουν και είναι μια πολύ καλή διαφημιστική αφορμή για τις επιχειρήσεις. Δεν είναι απαραίτητο να βοηθήσει κάποιος να αγοράσει κουπόνια μόνο αύριο, αλλά μπορεί και μετά το ματς της Τρίτης. Η βοήθεια του κόσμου είναι συγκινητική. Ελπίζω και εύχομαι ότι είναι η τελευταία φορά που ζητάμε τόσο μεγάλη και μαζική ενίσχυση».

  • Αθλητικά νέα
  • Ειδήσεις
Σοκ: Νοκ-άουτ και ο Μολέδο στον Παναθηναϊκό!
Σοκ: Νοκ-άουτ και ο Μολέδο στον Παναθηναϊκό!
Τραγικά πράγματα στα Χανιά, περίμενε ασθενοφόρο ο Μολέδο!
Τραγικά πράγματα στα Χανιά, περίμενε ασθενοφόρο ο Μολέδο!
«Όργια» Νεϊμάρ στο 6-2 της Παρί! (video)
«Όργια» Νεϊμάρ στο 6-2 της Παρί! (video)
Νέα παραίτηση στον Ηρακλή
Νέα παραίτηση στον Ηρακλή
Βάσεις 2017: Η αγωνία στο «κόκκινο» - Αυτές είναι οι βάσεις στις δημοφιλείς σχολές
Βάσεις 2017: Η αγωνία στο «κόκκινο» - Αυτές είναι οι βάσεις στις δημοφιλείς σχολές
Τρομοκρατική επίθεση Βαρκελώνη: Αυτοί είναι οι τζιχαντιστές που έσπειραν το θάνατο στη Las Ramblas
Τρομοκρατική επίθεση Βαρκελώνη: Αυτοί είναι οι τζιχαντιστές που έσπειραν το θάνατο στη Las Ramblas
Μεγάλη φωτιά στο Μαρκόπουλο Αττικής
Μεγάλη φωτιά στο Μαρκόπουλο Αττικής
Βίντεο που κόβει την ανάσα! Έτσι σώζει ζωές το Πολεμικό Ναυτικό: Καρέ – καρέ επιχειρήσεις διάσωσης
Βίντεο που κόβει την ανάσα! Έτσι σώζει ζωές το Πολεμικό Ναυτικό: Καρέ – καρέ επιχειρήσεις διάσωσης

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης