«Αρκετά ασχοληθήκαμε»!

«Αρκετά ασχοληθήκαμε»!

Ανακοίνωση κατά του Θανάση Καφέζα εξέδωσε η Παναχαϊκή, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο ούτε για να κάνει δηλώσεις»!

Βολές κατά του προέδρου του ΠΑΟ Ρουφ, Θανάση Καφέζα, εξαπέλυσε η ΠΑΕ Παναχαϊκή μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε. Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις του Καφέζα περί εξυγίανσης του ποδοσφαίρου σχετικά με «εκείνους που δήθεν πρεσβεύουν την κάθαρση στο χώρο του ποδοσφαίρου. Σε κάθε περίπτωση, οι μεγάλες ομάδες αξίζουν μεγάλες διοικήσεις».

Η «κοκκινόμαυρη» ΠΑΕ χαρακτηρίζει τον κ. Καφέζα «δήθεν πρόεδρο», κάνει λόγο για «εγκληματικές πράξεις που έκαναν εις βάρος των παικτών της Παναχαϊκής» στο μεταξύ τους παιχνίδι του πρώτου γύρου οι άνθρωποι του ΠΑΟ Ρουφ, ενώ υπογραμμίζει την βοήθεια που είχε προσφέρει με παραχώρηση παικτών ο Αλέξης Κούγιας, όταν η αθηναϊκή ομάδα αγωνιζόταν στην Δ’ Εθνική.

Μεταξύ άλλων, γίνεται γνωστό ότι ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής θα συναντηθεί τη Δευτέρα (28/3) με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο, για να διαμαρτυρηθεί για τη διαιτησία του Ζαχαριουδάκη στο παιχνίδι του Σαββάτου (26/) με αντίπαλο τον ΠΑΟ Ρουφ στο γήπεδο της Αγυιάς και να μιλήσει για την εξάρθρωση κυκλώματος του στοιχήματος που λυμαίνει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Την Τρίτη (29/3) στις 16.00 ο Κούγιας θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο γήπεδο της Αγυιάς.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναχαϊκή:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή διάβασε τις δηλώσεις του δήθεν προέδρου του ΠΑΟ ΡΟΥΦ και τα ειρωνικά δημοσιεύματα του Μιχάλη Ανδρεαδάκη της εφημερίδας SportDay για την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου που κάνει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή κ. Αλέξης Κούγιας και κάνει την εξής ανακοίνωση:

1) Τον κ. Καφέζα το ελληνικό ποδόσφαιρο τον ανακάλυψε όταν στο ΡΟΥΦ τον έβαλαν δήθεν πρόεδρο (είναι γνωστό ότι ο πραγματικός ιδιοκτήτης του ΠΑΟ ΡΟΥΦ είναι ο Θεόδωρος Κουνάβης) επειδή ήταν αντιδήμαρχος Αθηναίων για να τους φτιάξει το γήπεδο ο Δήμος Αθηναίων, στο οποίο αγωνίζονται.

Είναι γνωστό ότι ουδεμία σχέση είχε ούτε έχει με το ποδόσφαιρο γι αυτό και η ΠΑΕ Παναχαϊκή δεν ασχολείται.

Όταν στον πρώτο γύρο η διοίκηση, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟ ΡΟΥΦ πριν την έναρξη του αγώνα, κατά την διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα έκαναν εγκληματικές πράξεις εις βάρος των παικτών, των προπονητών και των οπαδών της ΠΑΕ Παναχαϊκή δεν ασχολήθηκε καθόλου μαζί τους αλλά μόνο με τον κ. Θόδωρο Κουνάβη και τον γενικό αρχηγό του ΠΑΟ ΡΟΥΦ Λεβεντογιάννη που είχε χτυπήσει με βάναυσο τρόπο τον προπονητή τερματοφυλάκων μας Βαγγέλη Καράτση.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Παναχαϊκή και προσωπικά ο πρόεδρος κ. Αλέξης Κούγιας λόγω των φιλικών σχέσεων εδώ και πολλά χρόνια με τον κ. Θόδωρο Κουνάβη είχαν βοηθήσει τον ΠΑΟ ΡΟΥΦ να μην τιμωρηθεί είτε με αποκλεισμό της έδρας είτε με πρόστιμο, ειδικά για την δολοφονική ενέργεια να πυροβολήσει και να τραυματίσει με πιστόλι φωτοβολίδας από απόσταση 3 μέτρων τον ποδοσφαιριστή μας Ξενοφών Πάνο, ούτε για τα όσα διέπραξαν αμειβόμενοι με τον μήνα μπράβοι εις βάρος των ποδοσφαιριστών και του προπονητή Ηλία Φυντάνη.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή δεν έκανε ούτε καν διαμαρτυρία, ούτε ανακοίνωση για το πρόσφατο επεισόδιο στο παιχνίδι ΠΑΟ ΡΟΥΦ – Αίας Σαλαμίνας όταν οι αμειβόμενοι μπράβοι του συλλόγου κατέστρεψαν ολοσχερώς το αυτοκίνητο του Ηλία Φυντάνη και για την επισκευή του ο πραγματικός πρόεδρος Θεόδωρος Κουνάβης έδωσε 3.000 ευρώ.

Καλά θα κάνει ο κ. Καφέζας να μιλήσει με τον κ. Κουνάβη και να πληροφορηθεί από αυτόν πόσους ποδοσφαιριστές είχε αγοράσει ο κ. Κούγιας και τους είχε δώσει δανεικούς στον ΠΑΟ ΡΟΥΦ για να τον βοηθήσει να ανέβει από την Δ’ Εθνική στην Γ’ Εθνική κατηγορία και αν πότε ζήτησε χρήματα για αυτό παρά το ότι οι ποδοσφαιριστές Γιουβανέλης είχε στοιχήσει στον κ. Κούγια 70.000 ευρώ, ο ποδοσφαιριστής Χελής 30.000 ευρώ, ο ποδοσφαιριστής Μιχαλόπουλος 50.000 ευρώ και ο ποδοσφαιριστής Καπουράνης 20.000 ευρώ.

Ο κ. Καφέζας δεν θα πληρώσει τώρα αυτός την συναλλαγματική των 300.000 ευρώ που έχει στα χέρια του ο κ. Κούγιας με την υπογραφή του κ. Κουνάβη από το 2008 αφού οπωσδήποτε δεν έχει αυτή την οικονομική δυνατότητα αφού ουδέποτε δεν έχουμε πληροφορηθεί τι ακριβώς δουλεία κάνει.

Ο πατρινός κ. Καφέζας φαίνεται να ενδιαφέρεται για το μέλλον και την διοίκηση της Παναχαϊκής για αυτό έχουμε να του κάνουμε μια ερώτηση:

Για ποιο λόγο ο ΠΑΟ ΡΟΥΦ τιμώρησε τους καλύτερους παίκτες του για το παιχνίδι της Τετάρτης με την Ρόδο και αποφάσισε να αγωνιστούν όλοι στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή?

Αυτό έγινε για το καλό της Παναχαϊκής και του ελληνικού ποδοσφαίρου?

Αρκετά όμως ασχοληθήκαμε με αυτόν τον κύριο ο οποίος αυτή τη στιγμή έχει αρκετά προβλήματα με την οικονομική διαχείριση που έκανε στον σταθμό 9,84 και καλά θα κάνει να μην ξανά ασχοληθεί μαζί μας.

Άλλωστε είναι βέβαιο πως σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο ούτε για να κάνει δηλώσεις.

2) Τον δημοσιογράφο Μιχάλη Ανδρεαδάκη και τις προσπάθειες του να δείξει τα κακώς κείμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου τα ξέρει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή και όλος ο κόσμος της Γ’ Εθνικής.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή θέλει να δώσει συγχαρητήρια έστω και ετεροχρονισμένα στον κ. Ανδρεαδάκη για τα αναλυτικά ρεπορτάζ που έκανε στο παιχνίδι ΠΑΟ ΡΟΥΦ – Παναχαϊκή στον Α’ γύρο και ειδικά για την στιγμή που παράγοντας του ΠΑΟ ΡΟΥΦ έριξε φωτοβολίδα στην κοιλιά του ποδοσφαιριστή Πάνου αλλά κυρίως για το ρεπορτάζ που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια και αυτά που έχει κάνει ο κ. Τσακογιάννης στην Γ’ Εθνική.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή με αφορμή των εορτασμό των 120 χρόνων θα βραβεύσει τον κ. Ανδρεαδάκη σε ειδική τελετή και θα του απονείμει και χρυσό μετάλλιο για το δημοσιογραφικό του ήθος.

Καταλαβαίνουμε την στεναχώρια του για το ότι η Παναχαϊκή παίρνει το πρωτάθλημα με προπονητή τον Ηλία Φυντάνη, όπως και την στεναχώρια όλου του κυκλώματος το οποίο αυτός με την δημοσιογραφική του πένα έχει αναδείξει τα τελευταία χρόνια αλλά ότι και να κάνουν δεν μπορούν να ανακόψουν την πορεία προς την Σούπερ Λιγκ από την Παναχαϊκή.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή έχει ήθος, μεγάλη ποδοσφαιρική ομάδα με μέσο όρο ηλικίας τα 23 χρόνια, διοικητικό ήθος (μόνο η Παναχαϊκή από όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει αναδείξει τα κυκλώματα) και το κυριότερο ένα στάδιο 17.000 θέσεων το οποίο γεμίζει ακόμα και σε αγώνες Γ’ Εθνικής.

Κ. Ανδρεαδάκη το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη την ΠΑΕ Παναχαϊκή και εσείς δεν έχετε κάνει τίποτα τα τελευταία 3 χρόνια για να αποδείξετε το δράμα το οποίο βιώνει από το κύκλωμα που δεν την θέλει.

3) Τηλεφωνική επικοινωνία είχε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Σοφοκλή Πιλάβιο ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή κ. Αλέξης Κούγιας και σήμερα θα έχει προσωπική συνάντηση για τα όσα διέπραξε ο διαιτητής Ζαχαριουδάκης αλλά και την προσπάθεια που πρέπει να γίνει από πλευράς ΕΠΟ για την εξάρθρωση του κυκλώματος του στοιχήματος που λυμαίνει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

4) Συνέντευξη τύπου θα δώσει αύριο στις 4 το απόγευμα στο γήπεδο της Αγυιάς ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή κ. Αλέξης Κούγιας».

  • Αθλητικά νέα
  • Ειδήσεις
Πανηλειακός: Ο πυρσός άναψε ξανά!
Πανηλειακός: Ο πυρσός άναψε ξανά!
Η ατάκα-φωτιά του Καβάνι για Νεϊμάρ και η ντρίμπλα του Έμερι για το επόμενο πέναλτι
Η ατάκα-φωτιά του Καβάνι για Νεϊμάρ και η ντρίμπλα του Έμερι για το επόμενο πέναλτι
Εντυπωσιάζουν οι νέες εμφανίσεις του Ατρομήτου! (pic)
Εντυπωσιάζουν οι νέες εμφανίσεις του Ατρομήτου! (pic)
Έτσι θα παίξει η Γιουβέντους με τον Ολυμπιακό
Έτσι θα παίξει η Γιουβέντους με τον Ολυμπιακό
Στην Αθήνα για σεμινάριο ο πραγματικός «Λύκος της Wall Street»
Στην Αθήνα για σεμινάριο ο πραγματικός «Λύκος της Wall Street»
Έφυγε από τη ζωή η θρυλική θεία Τζούλια από το Άκρως Οικογενειακόν
Έφυγε από τη ζωή η θρυλική θεία Τζούλια από το Άκρως Οικογενειακόν
Έχει σημασία να αποκτήσεις αναγνωρισμένο πτυχίο από το πρώτο Business School στην Ελλάδα
Έχει σημασία να αποκτήσεις αναγνωρισμένο πτυχίο από το πρώτο Business School στην Ελλάδα
Καιρός - Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ: Έρχονται βροχές και καταιγίδες
Καιρός - Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ: Έρχονται βροχές και καταιγίδες

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Περισσότερα
ΟΦΗ: Πρώτη… βόλτα Παπαδόπουλου στο «Γεντί Κουλέ»
ΟΦΗ: Πρώτη… βόλτα Παπαδόπουλου στο «Γεντί Κουλέ»
Ο Νίκος Παπαδόπουλος αναλαμβάνει τον ΟΦΗ σε μια δύσκολη στιγμή,…
ΟΦΗ: Πρώτη… βόλτα Παπαδόπουλου στο «Γεντί Κουλέ»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης