Κουρμπανάς: «Δεν πρέπει να έχει... κηδεία ο Παναιγιάλειος»

Κουρμπανάς: «Δεν πρέπει να έχει... κηδεία ο Παναιγιάλειος»

Καθησυχαστικός για τους παίκτες του εμφανίστηκε ο Νίκος Κουρμπανάς μετά την ισοπαλία του Παναιγιάλειου με τον Αστέρα Μαγούλας.

«Ήταν από τα καλύτερα παιχνίδια της σεζόν. Το αποτέλεσμα δεν μπορώ να πω ότι δεν είναι δίκαιο. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Ο Αστέρας Μαγούλας ήταν καλύτερος στο πρώτο και εμείς στην επανάληψη. Σε αυτό βοήθησαν πολύ και τα παιδιά που μπήκαν στην επανάληψη, οι Κανελλόπουλος και Μπουλούμπασης. Ωστόσο πρέπει να πω ότι δεν παίξαμε σωστά τακτικά.

Παίξαμε με ανορθόδοξο τρόπο και σε αυτό έπαιξαν σημαντικό ρόλο οι κλειστοί χώροι. Θα μπορούσαμε να κλέψουμε στο τέλος το παιχνίδι, αλλά και ο αντίπαλος θα μπορούσε να είχε πάει στο ημίχρονο με προβάδισμα δύο τερμάτων. Εμείς δεν πρέπει να έχουμε κηδεία. Πολλά παιδιά δεν έχουν εμπειρία πρωταθλητισμού και είναι φυσιολογικό να υπάρχει απογοήτευση. Θα υπάρξουν δύσκολα ματς στη συνέχεια.

Κάποια από αυτά θα κριθούν στην αναπνοή. Χρειάζεται ηρεμία σε όλα τα επίπεδα. Το αποτέλεσμα δεν είναι το θετικότερο, αλλά δεν είναι και αρνητικό. Δύσκολα κάποια ομάδα θα πάρει σαφές προβάδισμα. Θα γίνει μάχη. Η ομάδα παραμένει πρώτη και με ηρεμία θα συνεχίσουμε την πορεία προς τον στόχο μας. Η Μαγούλα είναι η ομάδα που μας δυσκόλεψε περισσότερο. Είμαι εδώ για να βάλω τις προϋποθέσεις για να βγει κατηγορία η ομάδα. Δεν ήρθα για κανέναν άλλο λόγο. Οτιδήποτε άλλο λέγεται δεν είναι σωστό», ήταν τα λόγια του τεχνικού του Παναιγιάλειου.

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Αστέρα Μαγούλας, Αντώνης Πριόνας, επισήμανε: «Το πιο σημαντικό στοιχείο του σημερινού αγώνα είναι η φιλοξενία του Παναιγιαλείου. Τέτοιες φιλοξενίες προάγουν το ποδόσφαιρο. Στα αγωνιστικά, ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Θεωρώ το αποτέλεσμα δίκαιο. Για μας είναι πολύ καλό αποτέλεσμα, απέναντι στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Πιστεύω ότι και οι δύο ομάδες στο τέλος της χρονιάς θα πανηγυρίσουν την άνοδο. Πρώτη φορά θα μιλήσω για πράγματα που δεν συνηθίζω.

Δεν θα πω ότι ο διαιτητής είχε σκοπιμότητα, ότι εξυπηρετούσε συμφέροντα, ή ότι ήθελε να βοηθήσει τον Παναιγιάλειο με τις αποφάσεις του. Με τα σφυρίγματα του άφησε με 15 παράπονα εμάς και με άλλα τόσα τον Παναιγιάλειο. Αν είναι τα πράγματα στο ποδόσφαιρο έτσι, εγώ δεν έχω θέση και καλύτερα να πάω σπίτι μου. Τέλος θέλω να πω ότι είναι άδικο να παίξουν μπαράζ οι δύο έκτοι των ομίλων. Εφόσον ο νότιος όμιλος έχει μια ομάδα παραπάνω, το σωστό είναι να ανέβουν έξι ομάδες από τον δικό μας όμιλο και πέντε από τον Βόρειο».



Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved