Δόξα Δράμας: Παπαδόπουλος: «Θα πετύχουμε και έτσι»

Δόξα Δράμας: Παπαδόπουλος: «Θα πετύχουμε και έτσι»

Ο τεχνικός της Δόξας Δράμας, Σούλης Παπαδόπουλος σε συνέντευξη Τύπου ζήτησε από όλους να στηρίξουν τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και δήλωσε βέβαιος για την επιτυχία.

Ο Παπαδόπουλος έδωσε συνέντευξη Τύπου με αφορμή τις γκρίνιες που ακούστηκαν μετά το βαρύ 3-0 από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Τόνισε ότι και μεταγραφή να μην γίνει ο ίδιος θεωρεί σίγουρη την επιτυχία και έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στους νεαρούς.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Χωρίς τον κόσμο καμιά ομάδα δεν μπορεί να λέγεται «μεγάλη», πόσο μάλλον μια ομάδα σαν την Δόξα που είναι υγιέστατη και σε απολύτως επαγγελματικά πλαίσια. Είμαστε μια από τις λίγες ομάδες που δεν έχουμε κανένα πρόβλημα και η Δόξα είναι πολυτέλεια σε αυτό το κομμάτι.

Η Δράμα είναι μια πόλη με ποδοσφαιρική δυναμική πολύ μεγάλη. Ο κόσμος αγαπάει την Δόξα και το έχω ήδη δει στα φιλικά που δώσαμε μέχρι τώρα, από τον κόσμο που αψηφά την ζέστη και έρχεται να δει την ομάδα. Αυτόν τον κόσμο τον θέλουμε κοντά μας, κοντά στα παιδιά και στην προσπάθεια τους».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο θέμα των «μικρών» και για το θόρυβο που δημιουργήθηκε μετά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα: «Θέλω να φτιάξω έναν κορμό από νέα παιδιά, που να πάνε για την νίκη. Στις 23 του Σεπτέμβρη εγώ θέλω να πάρουμε την πρώτη μας επιτυχία. Αν δείτε την ομάδα να μην ματώνει για την φανέλα και τους παίκτες να μην τα δίνουν όλα για να κερδίσουν τότε μπορεί ο καθένας να πει οτιδήποτε.

Σε αντίθετη περίπτωση πρέπει όλοι να στηρίξουμε την ομάδα και να σταθούμε στο πλευρό αυτών των παιδιών. Είναι 7-8 μικροί, τους ξέρετε όλοι, δραμινά παιδιά, τα οποία τα πιστεύω ότι αν δουλέψουν όπως πρέπει θα είναι «αύριο» βασικοί στην ενδεκάδα και σε 2-3 χρόνια θα τους θέλουν οι ομάδες γιατί θα μπορούν να παίξουν οπουδήποτε. Τα παιδιά αυτά εγώ τα πιστεύω και θα συνεχίσω να τους δίνω ευκαιρίες.

Δεν γίνεται αλλιώς, έτσι όπως είναι η κατάσταση στην χώρα δεν υπάρχει άλλος δρόμος από το να βασιστούμε στους μικρούς. Το μόνο που δεν χρειάζεται είναι μιζέρια και γκρίνια, με μια άσχημη εμφάνιση αμέσως άρχισαν οι γκρίνιες. Για αυτό και διάλεξα αυτήν την χρονική στιγμή για να τα πω αυτά που θέλω.

Το ξαναλέω πιστεύω σε αυτούς τους παίκτες συνολικά μέσα στην ομάδα. Ακόμη και να μην κάνουμε καμιά μεταγραφή μέχρι την άλλη Παρασκευή εγώ είμαι ευχαριστημένος με το υλικό που έχει η ομάδα. Εγώ και έτσι θα την πάω την ομάδα όσο γίνεται καλύτερα. Και επιμένω να το λέω ότι είμαι ευχαριστημένος γιατί ένας προπονητής που δεν είναι ευχαριστημένος με μια κατάσταση η καλύτερη λύση που έχει είναι να σηκωθεί να φύγει».

Για τον Σούλη δεν υπάρχει φετινός πήχης άλλος πέρα από «την νίκη και την καλή εμφάνιση σε κάθε παιχνίδι. Να είμαστε ανταγωνιστικοί και να παλεύουμε για την επιτυχία σε κάθε αναμέτρηση. Αυτό αν το πετύχουμε για μένα σημαίνει ότι πάμε καλά».

Κλείνουν Μπάρος, Θάνος, Μιλένκοβιτς

Η Δόξα Δράμας βρίσκεται μια ανάσα από τρεις μεταγραφές, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει δώσει τα χέρια με τον πρώην επιθετικό του Ηρακλή Ψαχνών, Τάσο Θάνο, τον πρώην κεντρικό αμυντικό του Πανσερραϊκού, Νίνο Μιλένκοβιτς και τον Βραζιλιάνο στόπερ Μπάρος. Δεν αποκλείεται όλοι τους να ανακοινωθούν μέχρι την Παρασκευή (07/09).

Φιλικά σε Γάζωρο και Βόλο

Δύο φιλικά έκλεισε σήμερα ο Αντώνης Κασδοβασίλης. Το πρώτο θα γίνει την προσεχή Τετάρτη στο Γάζωρο με την τοπική ομάδα στις 6 το απόγευμα και το επόμενο το Σαββάτο στον Βόλο με τον Ολυμπιακό καθώς η θεσσαλική ομάδα έστειλε σχετικό αίτημα στα γραφεία των «μαυαρετών». Δύο πολύ καλά τεστ μετά αυτό το μεθαυριανό με τον Πανθρακικό στην Δράμα από τα οποία αναμένεται να βγουν περισσότερα συμπεράσματα πάνω στο τελικό μοντάρισμα της ομάδας.

Πηγή: sportdrama.gr



Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved