«Δεν θα υποβιβαστούμε»

«Δεν θα υποβιβαστούμε»

Την πίστη του πως η Δόξα Κρανούλας θα παραμείνει στην κατηγορία, εξέφρασε με δηλώσεις του ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Μιχάλης Κασσής.

Ο πρόεδρος της Δόξας τόνισε ότι η ομάδα έχει μέλλον μπροστά της αν και προέρχεται από ένα χωριό με 600 κατοίκους, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην αλλαγή της τεχνική ηγεσίας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την πορεία της ομάδας:

«Κάποια άσχημα αποτελέσματα που είχαμε τον Ιανουάριο δεν αντικατοπτρίζουν τις πραγματικές δυνατότητες της ομάδας μας. Έχουμε δυνατότητες να πάμε καλύτερα και θα πάμε, αφού η Δόξα τελευταία έδειξε σημεία ανάκαμψης. Θα μπορούσαμε να είχαμε μεγαλύτερη διαφορά από τη γραμμή του υποβιβασμού και να είχαμε μεγαλύτερη ασφάλεια, αλλά και τώρα δεν θα κινδυνεύσουμε και θα τερματίσουμε σε μια καλή βαθμολογική θέση».

Για τον υποβιβασμό:

«Πάντα βλέπουμε προς τα πάνω και όχι προς τα κάτω. Κι αυτό είναι ένα κίνητρο για τα νέα παιδιά να αγωνιστούν και να δείξουν τις ικανότητές τους. Και οι άλλες ομάδες που ήταν σε ψηλότερες θέσεις δεν ήταν καλύτερες από εμάς. Χάσαμε τζάμπα κάποιους βαθμούς, αλλά δεν πειράζει και τώρα εμείς θα παλέψουμε για την άνετη βασικά παραμονή μας και δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα. Ανέκαμψε και η ψυχολογία των παικτών, γιατί κάποια στιγμή κατάλαβαν ότι βρεθήκαμε σε δύσκολη θέση και έτσι κάθε αγωνιστική δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους».

Για την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας:

«Ευχαριστούμε τον Γιώργο Λαδιά για την άψογη συνεργασία που είχαμε. Πέρα από κάποιες μικροαντιρρήσεις που υπήρχαν, που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο έγινε μια μεγάλη προσπάθεια από την πλευρά του κ. Λαδιά και από την πλευρά τη δική μας. Δώσαμε προτεραιότητα στα παιδιά από την περιοχή και κάναμε προσπάθεια πέρσι για να μείνουμε στην κατηγορία ως νεοφώτιστοι και το πετύχαμε. Φέτος κάναμε μια καλή πορεία στον α’ γύρο, ήρθαν μετά μερικά άσχημα αποτελέσματα με συνέπεια να παραιτηθεί ο κ. Λαδιάς. Ήταν μια καθαρά δική του απόφαση που έχει να κάνει και με τη συμπεριφορά κάποιων φιλάθλων. Εγώ δεν λέω οι φίλαθλοι να μη κάνουν κριτική, αλλά να μη χλευάζουν παίκτες και προπονητή. Κλείνοντας πρέπει να πω ότι ο κ. Λαδιάς έδωσε όλο τον εαυτό του για την ομάδα και το αναγνωρίζουμε. Πρόπερσι στη Δ’ Εθνική κάναμε δύο άτυχα αποτελέσματα και άρχισε η μουρμούρα και για τον κ. Ζώη. Εγώ πήρα θέση και είπα, ότι οι τελευταίοι που θα φύγουμε από την ομάδα θα είμαι εγώ και ο προπονητής. Το ίδιο ήθελα να κάνω και με τον κ. Λαδιά. Αλλά είχε φορτιστεί συναισθηματικά και έτσι σταμάτησε φιλικά η συνεργασία».

Για τον Ανέστη Ζώη:

«Χαίρομαι ιδιαίτερα και γι’ αυτή τη συνεργασία. Μέσα σε πέντε λεπτά συμφώνησε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία και εμείς θα τον στηρίξουμε με όλες τις δυνάμεις μας για να πετύχει στο έργο του. Αυτά τα παιδιά που είναι από την περιοχή μας, ξέρουν την κατάσταση, τα πρόσωπα και μπορούν να δουλέψουν καλύτερα σαν προπονητές απ’ ότι άλλοι ξένων περιοχών. Κάθισε ο Ανέστης Ζώης έξι χρόνια στην ομάδα της Κρανούλας. Έδωσε και πήρε και δέθηκε συναισθηματικά, ενώ προσέφερε και έργο στην ομάδα. Εμείς θέλαμε να τον κρατήσουμε και όταν η ομάδα ανέβηκε στη Γ’ Εθνική ως συνεργάτη του κ. Λαδιά, δεν δέχτηκε και τώρα πάλι ανοίξαμε έναν δεύτερο κύκλο της συνεργασίας μας».

Για την Γ΄ Εθνική:

«Η Γ’ Εθνική είναι μια κατηγορία για τα πανηγύρια όπως το είπα πολλές φορές. Υπάρχουν ομάδες που ξανοίγονται, παίρνουν ξένους παίκτες και στο τέλος αυτοί δεν παίρνουν ούτε τα ενοίκια. Δεν είναι κατάσταση αυτή. Καλύτερα θα είναι να την κάνουν ερασιτεχνική. Κάτι πρέπει να γίνει. Δεν υπάρχουν τα εχέγγυα για να πάει κάποιος επιχειρηματίας και να επενδύσει τα λεφτά του εκεί. Εγώ πήγα στην αρχή και σε 2-3 συνελεύσεις που έγιναν και μετά δεν ξαναπήγα. Να κάνω τι; Και είναι ανύπαρκτη η βοήθεια της Πολιτείας τα χρήματα δίνονται από τον ΟΠΑΠ μόνο στη σούπερ λίγκα. Στις μικρότερες κατηγορίες δεν υπάρχει κανένα κίνητρο. Πληρώνουμε χαράτσι συνεχώς για τα πρόστιμα, για την έκδοση των δελτίων, μας θέλουν συνεχώς με το χέρι στην τσέπη. Δεν μπορούν έτσι να επιβιώσουν τα σωματεία».

Για τα οικονομικά του συλλόγου:

«Εμείς το πρώτο πράγμα που κάνουμε είναι να πληρώσουμε το ΙΚΑ και την εφορία για να είμαστε εντάξει και καθαροί. Και η οικονομική πολιτική που ακολουθούμε είναι σφιχτή και νοικοκυρεμένη. Πέρσι ξανοιχτήκαμε λίγο αλλά φέτος συμμαζευτήκαμε περισσότερο. Μειώσαμε και το ρόστερ. Πρέπει να ευχαριστήσω και δημόσια τους χορηγούς μας, τον κ. Χήτο και τον κ. Σεπετά με τα εργοστάσια νερού, τη χορηγία από τον συνεταιρισμό Πίνδο. Έχουμε και μια Ιταλική εταιρία με μηχανολογικούς εξοπλισμούς που μας βοήθησε και τη διαφημίζουμε στο σορτσάκι. Από εκεί και πέρα έχουμε 60 πινακίδες στο γήπεδο. Παίρνουμε γύρω στα 100.000 ευρώ από την Πολιτεία, έχουμε τα έσοδα από τα εισιτήρια και τα εισιτήρια διαρκείας και με καλή διαχείριση τα βγάζουμε πέρα. Κι όταν χρειάζεται βάζουμε και εμείς οι παράγοντες το χέρι στην τσέπη για να καλύψουμε τις υποχρεώσεις».

Για το γηπεδικό:

«Θα πρέπει να γίνουν κάποιες παρεμβάσεις για τη βελτίωση του αγωνιστικού χώρου. Επίσης σαν Δήμος και σαν Περιφέρεια πρέπει να δούμε πως θα αξιοποιηθεί το αθλητικό κέντρο της Κρανούλας, για να μη είναι μόνο ένας χώρος για τη Δόξα, αλλά ένα αθλητικό κέντρο για όλο το βορειοδυτικό κομμάτι του λεκανοπεδίου».

Για το τι λέει στους παίκτες:

«Να μάθουν να κερδίζουν αλλά να δέχονται και την ήττα όταν ο αντίπαλος είναι καλύτερος. Πολλές φορές μπήκα στα αποδυτήρια, τους είπα δεν πειράζει που χάσαμε το παιχνίδι και πρέπει να προσπαθήσουμε στη συνέχεια για το καλύτερο. Μερικές φορές σημασία έχει η συμμετοχή, η προσπάθεια και όχι το αποτέλεσμα. Και πάντα θέλω στην Κρανούλα να είναι παιδιά από την περιοχή μας. Και σήμερα από τα 30 παιδιά οι 25 είναι από τα Γιάννινα και την ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου».

Για το χωριό της Κρανούλας:

«Είναι τιμή μας και καμάρι μας. Κάποιοι μας είπαν να αλλάξουμε όνομα και να την κάνουνε Δόξα Ιωαννίνων. Όχι δεν γίνεται αυτό. Εμείς είμαστε η Δόξα Κρανούλας. Είμαστε ένα χωριό 600 κατοίκων, γίναμε πλέον και διαμέρισμα του Δήμου Ιωαννιτών και είναι τιμή μας που έχουμε μια ομάδα στη Γ’ Εθνική, έστω κι αν είμαστε μια μικρή κοινωνία 600 ατόμων. Κι αυτό δεν μπορούν να κάνουν ομάδες μεγάλων πόλεων. Πήγαμε σε μεγάλες πόλεις και παίξαμε με ιστορικές ομάδες και μας αντιμετωπίζουν με σεβασμό».

Για την άνοδο στη Γ’ Εθνική:

«Είμαι ένας άνθρωπος που πάντα βάζω στόχους στη ζωή μου. Αφού είδαμε ότι υπάρχει η δυνατότητα να ανεβούμε στη Γ’ Εθνική, δεν κάναμε πίσω και πετύχαμε αυτό που θέλαμε. Δεν μας φόβισε η Γ’ Εθνική γιατί κάναμε έναν καλό σχεδιασμό και με μεγάλη προσπάθεια τα βγάζουμε πέρα».

  • Αθλητικά νέα
  • Ειδήσεις
Η ώρα του Καρίμ...
Με Ανσαριφάρντ ο Ολυμπιακός κόντρα στην ΑΕΛ
Ανακοίνωσε τον Πέτγουεϊ ο Άρης
Ανακοίνωσε τον Πέτγουεϊ ο Άρης
Ρίβερς: «Να κάνουμε κάτι ξεχωριστό και φέτος» (video)
Ρίβερς: «Να κάνουμε κάτι ξεχωριστό και φέτος» (video)
Ο Γιώργος Σαββίδης τραγουδάει συνθήματα του ΠΑΟΚ έξω από το «Βικελίδης»
Βίντεο: Ο Γιώργος Σαββίδης τραγουδάει συνθήματα του ΠΑΟΚ έξω από το «Βικελίδης»
Αυτοί είναι οι στρατιώτες που παρασύρθηκαν από τρένο στα Οινόφυτα – Τι αναφέρει το ΓΕΣ
Αυτοί είναι οι στρατιώτες που παρασύρθηκαν από τρένο στα Οινόφυτα – Τι αναφέρει το ΓΕΣ
Φωτιά σε σκάφος ανοιχτά του Φαλήρου
Φωτιά σε σκάφος ανοιχτά του Φαλήρου
Καταλονία - Επίθεση στο θέρετρο Καμπρίλς: Πέντε δράστες νεκροί - Έξι πολίτες τραυματίες (vids)
Καταλονία - Επίθεση στο θέρετρο Καμπρίλς: Πέντε δράστες νεκροί - Έξι πολίτες τραυματίες (vids)
Ισπανία: Ένοπλος εισέβαλε σε εστιατόριο στη Βαρκελώνη
Ισπανία: Ένοπλος εισέβαλε σε εστιατόριο στη Βαρκελώνη

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Περισσότερα
ΟΦΗ: Πρώτη… βόλτα Παπαδόπουλου στο «Γεντί Κουλέ»
ΟΦΗ: Πρώτη… βόλτα Παπαδόπουλου στο «Γεντί Κουλέ»
Ο Νίκος Παπαδόπουλος αναλαμβάνει τον ΟΦΗ σε μια δύσκολη στιγμή,…
ΟΦΗ: Πρώτη… βόλτα Παπαδόπουλου στο «Γεντί Κουλέ»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης