Δαλούκας: «Στοχευμένη η ενέργεια των παικτών»

Δαλούκας: «Στοχευμένη η ενέργεια των παικτών»

Τη δική του σκληρή απάντηση στην ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών έδωσε ο Γιώργος Δαλούκας μέσω του οπαδικού ραδιοφωνικού σταθμού της Νίκης Βόλου.

Ο ιδιοκτήτης ΠΑΕ μιλώντας στον Blue Star Fm έκανε λόγο για «στοχευμένη ενέργεια» των παικτών, τόνισε ότι ο ποδοσφαιριστής που είναι υπεύθυνος για την ανακοίνωση θα «καθαριστεί», ενώ κάλεσε όποιον παίκτη το επιθυμεί να κάνει προσφυγή.

Επίσης, είπε ότι ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Απόστολος Χαραλαμπίδης θα βρίσκεται στο Βόλο την Τετάρτη (14/03), ενώ ανέφερε την ανάγκη να βρεθούν συμπαίκτες στον οικονομικό τομέα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Δαλούκας, όπως καταγράφονται στην ιστοσελίδα mycitynet:

«Λογοδοτώ μόνο σ’ αυτούς που θα βοηθήσουν»

«Δεν είμαι υποχρεωμένος να λογοδοτώ σε κανέναν και για τίποτα και να βγαίνω σε κανένα ραδιόφωνο. Μόνο σ’ αυτόν που θα ‘ρθει να βοηθήσει στην προσπάθεια που έχω αρχίσει και έχω μείνει εντελώς μόνος μου, θα λογοδοτήσω.
Κάποια στιγμή αυτό πρέπει να σταματήσει. Θα λογοδοτήσω φυσικά και στον λαό της Νίκης, αλλά δεν είμαι υποχρεωμένος κάθε φορά που γίνεται κάτι να βγαίνω στο ραδιόφωνο. Ήμαρτον. Όλα τα θέματα είναι σημαντικά. Σας έχω “καλομάθει” και ως εκτελεστικός διευθυντής και τώρα από άλλο πόστο.

Είκοσι χρόνια δε ζητούσατε αποδείξεις και η Νίκη έχει πήξει στις προσφυγές και στα χρέη. Στον Δαλούκα θα κάνετε κριτική; Οι πάντες μου κάνουν κριτική. Η ενέργεια των ποδοσφαιριστών έχει την απήχηση, την οποία έχει στον κόσμο, είναι στοχευμένη και έχει σκοπό να γίνεται έμμεση κριτική στον Γ. Δαλούκα, ο οποίος ασκεί διοίκηση ένα μήνα και είκοσι μέρες.
Ξαναλέω ότι δεν έχω να λογοδοτήσω σε κανέναν για το γίνεται στην ομάδα. Πρώτος και μοναδικός μου στόχος είναι να μην έχουμε καμία προσφυγή το καλοκαίρι από τη μέρα που ανέλαβα. Η μοναδική μισθοδοσία που πήραν οι παίκτες ήταν από τη στιγμή που ανέλαβα εγώ, ενώ μέχρι τότε ήταν στα έναντι.
Το σημερινό θέμα το δημιούργησε ακόμη μια φορά ποδοσφαιριστής. Αυτός ο ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει να δημιουργεί πρόβλημα, όσο δεν έχει ακόμη “καθαριστεί”. Και μελλοντικά πρόβλημα θα έχει. Δε γίνεται ολόκληρη την οικογένεια της Νίκης να την κανονίζει ένας ποδοσφαιριστής. Όποιος ποδοσφαιριστής απ’ αυτήν την ομάδα θέλει να κάνει προσφυγή, είναι ελεύθερος να την κάνει. Αυτός θα χάσει το τρένο. Όλες οι ομάδες έχουν προβλήματα».

«Κακώς υπάρχει αντιπολίτευση»

«Προσπαθούμε να στηριχθούμε στα πόδια μας. Φυσικά και θέλω Νικιώτες συμπαίκτες. Είχα δύο σημαντικά ραντεβού στην Αθήνα χθες κι αύριο στη Θεσσαλονίκη με επιφανείς Νικιώτες που τους έχουμε απαξιώσει εμείς οι ίδιοι. Όταν βλέπουν αυτά τα προβλήματα να διαιωνίζονται και ν’ ανθεί το πεζοδρόμιο, θα ‘ρθουν να βοηθήσουν;
Μόνο αν αφήσουν την ομάδα απρόσκοπτη να προχωρήσει, θα πάει καλά η δουλειά. Οι άνθρωποι θέλουν να βοηθήσουν, αλλά θέλουν να κρατήσουν την ανωνυμία τους και να μη συμμετάσχουν προς το παρόν στο συμβούλιο. Γίνεται μια  συγκροτημένη προσπάθεια ν’ ανεβεί αυτή η ομάδα ψηλά. Ελάτε όλοι κοντά. Δεν μ’ αρέσει η αντιπολίτευση και κακώς υπάρχει. Αν υπάρχει, κακώς είμαι εγώ εδώ.
Όσον αφορά στα φαντάσματα του παρελθόντος στη Νέα Ιωνία δε φεύγουν ούτε με αγιασμό. Είναι απαράδεκτο ότι υπάρχει ανακοίνωση από τους παίκτες. Είναι στοχευμένη ενέργεια από συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, που θα σβηστεί όχι από τη Νίκη, αλλά από τον χάρτη. Για το θέμα βιωσιμότητας που τίθεται , μάλλον αυτός που το γράφει στην ανακοίνωση δεν έχει την τύχη να τρώει με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.
Πριν 2,5 μήνες οι ποδοσφαιριστές έτρωγαν μεσημέρι-βράδυ, τώρα επειδή άλλαξαν οι προπονήσεις τρώνε μία φορά τη μέρα. Για τους ξενώνες, είναι γνωστή η κόντρα. Υπάρχουν τα εξώδικα, όμως δεν τους έχει κουνήσει κανένας από εκεί. Κάνω έκκληση στον κ. Μαβίδη να βοηθήσει, για να μην έχουμε κι αυτό το άγχος.
Πιστεύω ότι η σημερινή ανακοίνωση δεν ήταν απόφαση συνολική και ίσως μερικοί παρασύρθηκαν λόγω ηλικίας. Δεν είπα ότι η ομάδα δεν έχει προβλήματα και ότι δε χρωστά στους παίκτες. Κάναμε μια συνολική μισθοδοσία, ενώ οι παίκτες πληρώνονταν με έναντι.
Οι νέοι παίκτες δεν έχουν πληρωθεί από το δεκαήμερο 20-30 Ιανουαρίου, αλλά είχαμε να καλύψουμε άλλες τόσες τρύπες, τον καινούργιο προπονητή, νέο μασέρ κ.τλ. Δεν ήρθα με διάθεση να απολογηθώ σε κανένα. Όποιος θέλει να χάσει το τρένο, φεύγει από το τρένο. Θέλω να δω όμως αν θα φύγει κανένας».

«Θα πληρωθούν αν ανέβουν στην πρώτη θέση»

Σε προηγούμενη ομιλία μου στους παίκτες είπα ότι αν δεν ανεβούν στην πρώτη θέση, δεν πρόκειται να ξαναπληρωθούν. Πρέπει και ο ποδοσφαιριστής να αμείβεται ανάλογα με το τι προσφέρει. Είναι η πρώτη χρονιά που οι ομάδες δεν έχουν πάρει επιχορηγήσεις.
Πρέπει να σταθούμε δίπλα στην ομάδα. Αν πιστεύουν ότι το πρόβλημα είναι ο Δαλούκας, πρέπει να το πουν. Μετά λύπης μου δεν είναι ο Δαλούκας. Δηλαδή το πρόβλημα της Νίκης είναι το τελευταίο ενάμιση μήνα; Δε θέλω να κάνω κριτική στους παλιότερους. Όλοι έχουν προσφέρει και όλοι έχουν κάνει λάθη. Σκοπός είναι να ανέβουμε κατηγορία. Είναι φέτος μια τεράστια ευκαιρία.
Ο προπονητής θα έρθει αύριο και θα έχουμε μία κουβέντα. Μίλησα και με τους παίκτες. Θα ερχόμουν και αν ήμουν μακριά. Σε αντίθεση με κάποιους άλλους εγώ την ομάδα τη βλέπω σαν την οικογένειά μου. Έχω δέσιμο μ’ αυτά τα παιδιά. Κάποιοι είπαν ότι τα παιδιά δεν ήρθαν προς το μέρος μου να πανηγυρίσουν. Όμως τα παιδιά ήρθαν.
Απλώς οι ρόλοι πρέπει να γίνουν λίγο πιο διακριτοί. Προβλήματα έχουμε γενικότερα στην Ελλάδα. Ούτε εμείς θα λύσουμε το οικονομικό πρόβλημα ετών που υπάρχει στη Νίκη ούτε οι ποδοσφαιριστές το δικό τους οικονομικό πρόβλημα. Κάνουμε τεράστια προσπάθεια. Τρέχουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ».

«Πάνω απ’ όλα η οικογενειακή γαλήνη»

«Δε θα βάλω την οικογενειακή μου γαλήνη μπροστά στο να βγαίνω εκτός εαυτού, επειδή κάνει ο καθένας κριτική. Είμαι εδώ, για να προσφέρω. Είμαι εύθικτος μέχρι εκεί που δεν πάει. Θα ‘μαι ο πρώτος που θα φύγω, αν βγουν κάποιοι και πουν ότι έκανα κάτι.  Άφησα μια καριέρα στρωμένη με ροδοπέταλα, γιατί βρέθηκαν δύο άνθρωποι να πουν κάτι εναντίον μου.
Συμμετοχή θέλουμε. Όποιος μπορεί να βοηθήσει. Να σταθούν δίπλα στη Νίκη, όχι δίπλα σε μένα. Τέτοιου τύπου ενέργειες, όπως η σημερινή, μου δείχνουν ότι είναι στοχευμένες. Δε γίνεται στα ατυχή αποτελέσματα να μη μιλάει κανένας κι όταν πάει η ομάδα να σηκώσει κεφάλι να δέχεται τέτοια κριτική. Δεν έχω καταφέρει να περάσω ακόμη μια βδομάδα ήρεμη.
Επειδή βλέπω ότι κάποιοι έχουν σοβαρά εγκεφαλικά προβλήματα, δε θα διακινδυνεύσω την οικογενειακή μου ηρεμία. Τους γνωρίζετε όλοι ποιοι είναι και δε θα τους κατονομάσω. Για όποιον δεν πάει εγκεφαλικά καλά, υπάρχουν και ιδρύματα. Είμαι σίγουρος ότι από αύριο θα τελειώσει το θέμα και όλα θα πάνε καλά. Δε θα υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα.
Έχω ανάγκη από ανθρώπους επιτελικούς που θα ‘ρθουν να βοηθήσουν και που θ’ αναλάβουν ένα θέμα και θα το τελειώσουν. Οπωσδήποτε πρέπει να υπάρχουν συμπαίκτες στον οικονομικό τομέα. Γνωρίζετε τι στιγμές περνάμε. Αν οι ποδοσφαιριστές θέλουν να εξοφληθούν μία φορά, εγώ για λόγους ανωτερότητας θέλω δέκα, γιατί στόχος μου είναι να πληρωθούν για πρώτη φορά στην ιστορία της Νίκης οι παίκτες. Ο στόχος μου είναι να μην έχω ούτε μία προσφυγή το καλοκαίρι».

  • Αθλητικά νέα
  • Ειδήσεις
Ατρόμητος: Προσέχει για να… έχει ο Κάναντι!
Ατρόμητος: Προσέχει για να… έχει ο Κάναντι!
Το απόλαυσαν!
Το απόλαυσαν!
Συναγερμός εν όψει ΑΕΚ – Τι γίνεται με Φορτούνη
Συναγερμός εν όψει ΑΕΚ – Τι γίνεται με Φορτούνη
Παναθηναϊκός: Δήλωσε συμμετοχή… και βλέπουμε
Παναθηναϊκός: Δήλωσε συμμετοχή… και βλέπουμε
Σεισμός Μεξικό: Δεκάδες νεκροί και εγκλωβισμένοι σε φλεγόμενα κτήρια (pics+vid)
Σεισμός Μεξικό: Δεκάδες νεκροί και εγκλωβισμένοι σε φλεγόμενα κτήρια (pics+vid)
Ανείπωτη τραγωδία: Νεκροί τρεις νέοι σε τροχαίο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
Ανείπωτη τραγωδία: Νεκροί τρεις νέοι σε τροχαίο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
ΣΟΚ: Πυροβόλησαν 10χρονο μαθητή σε σχολείο στο Γαλάτσι
ΣΟΚ: Πυροβόλησαν 10χρονο μαθητή σε σχολείο στο Γαλάτσι
Mediterranean College Employability Fair 2017
Mediterranean College Employability Fair 2017

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Περισσότερα
ΟΦΗ: Πρώτη… βόλτα Παπαδόπουλου στο «Γεντί Κουλέ»
ΟΦΗ: Πρώτη… βόλτα Παπαδόπουλου στο «Γεντί Κουλέ»
Ο Νίκος Παπαδόπουλος αναλαμβάνει τον ΟΦΗ σε μια δύσκολη στιγμή,…
ΟΦΗ: Πρώτη… βόλτα Παπαδόπουλου στο «Γεντί Κουλέ»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης