«Ο Γιώργος Δαλούκας δεν είναι αλάνθαστος»!

«Ο Γιώργος Δαλούκας δεν είναι αλάνθαστος»!

Καμία διάθεση για αντιπαράθεση με τον Στράτο Γιδόπουλο δεν υπάρχει από τον Γιώργο Δαλούκα, ο οποίος με δηλώσεις του σε οπαδικό ραδιοφωνικό σταθμό αναφέρθηκε στην αντιπολίτευση και τον πόλεμο που δέχεται, τα λάθη που έχει κάνει, το Πανθεσσαλικό Στάδιο και τη διαιτησία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Γιώργος Δαλούκας, στον Blue Star Fm, όπως καταγράφονται στην ιστοσελίδα mycitynet:

Για τον Στράτο Γιδόπουλο και τις δηλώσεις που έκανε εναντίον του: «Δεν έχω τίποτα να χωρίσω με τον κ. Γιδόπουλο. Είχα αρχίσει από πέρσι τις συζητήσεις μαζί του να έρθω στη Νίκη. Απ’ ό,τι κατάλαβα είναι τελείως λάθος πληροφορημένος για όλα τα θέματα. Επειδή ο άνθρωπος δε δραστηριοποιείται στον Βόλο, η ενημέρωση που έχει είναι από μία πλευρά, στοχευμένη και σε αντίθεση με το πώς είναι τα πράγματα.

Τον κ. Γιδόπουλο τον εκτιμώ, έχει χρόνια παρουσίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο και θεωρώ ότι όταν ήρθε στη Νίκη, μπορεί να βρήκε πολύ περισσότερα προβλήματα από εμένα. Σήμερα ήταν προγραμματισμένο να μιλήσουμε, αλλά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν το κάναμε. Όμως κάποια στιγμή θα μιλήσουμε. Είναι δεδομένη η εμπειρία του στο ποδόσφαιρο και η γνώση του σε θέματα διοικητικά. Δεν υπάρχει κάποια διατάραξη σχέσεων με τον κ. Γιδόπουλο. Οι γνώσεις του κ. Γιδόπουλου είναι πολύ μεγαλύτερες από τις δικές μου. Για όνομα του Θεού».

Για την αντιπολίτευση που δέχεται: «Δεν είμαι εδώ, για να διχάσω, αλλά για να ενώσω. Αν είναι να διχάσουμε τον κόσμο, τότε δεν πρέπει να είμαστε εδώ. Και εντάξει μ’ αυτούς που αποστασιοποιήθηκαν. Υπάρχουν και κάποιοι οι οποίοι με πολεμούν. Είναι δεδομένο ότι ο πόλεμος πηγάζει από κάποιους πρώην μετόχους. Αν το πρόβλημα της Νίκης είναι ο Δαλούκας, θα φύγω πρώτος. Αυτό πεζοδρόμιο που γίνεται στη Νίκη δεν υπάρχει πουθενά. Είναι πολύ ψυχοφθόρο. Το ξέρουν στον Βόλο και οι πέτρες.
Ποτέ δε φαίνεται αυτός που κάνει την πράξη, αλλά έχει έναν περίγυρο, που τους βάζει και φαίνονται αυτοί. Το καλό όμως είναι ότι έχουν πλέον πέσει οι μάσκες. Έχετε συγχωρήσει λάθη διαχείρισης σε ανθρώπους που βρίσκονταν στην ομάδα δεκαετίες. Δε θα συγχωρήσετε λάθη στον Δαλούκα, που είναι στην ομάδα δύο μήνες»;

Για τα λάθη που έκανε: «Φυσικά και έχω κάνει λάθη, αλλά δεν ήταν αυτά τα λάθη που έδωσαν τροφή στην αντιπολίτευση. Είτε έκανα λάθος είτε όχι, η αντιπολίτευση ήταν δεδομένη και δεν πιστεύω ότι θα σταματήσει ποτέ. Το γεγονός να θέλει ο κόσμος να γίνουν γρήγορα τα πράγματα είναι επιπόλαιο.
Τα πράγματα που γίνονται γρήγορα, χαλάνε και γρήγορα. Από έλλειψη ικανών συνεργατών δίπλα μου, θα γίνουν και λάθη. Από τη στιγμή που άρχισα να διοικώ τη Νίκη, η ομάδα έχει μόνο έξοδα και καθόλου έσοδα και το κυριότερο είναι ότι βρισκόμαστε εν μέσω αγωνιστικής περιόδου, πράγμα που κάνει το εγχείρημα ακόμη πιο δύσκολο.
Και εγώ θέλω να βγει η ομάδα στη Β’ Εθνική. Πεθαίνω γι’ αυτό. Είμαι ο πρώτος που λέω ότι ο Γιώργος Δαλούκας δεν είναι αλάνθαστος. Φυσικά και έγιναν λάθη και θα γίνουν λάθη. Αλλά είμαι εδώ για καλό. Αυτό έχω μόνο να πω».

Για τη δήλωσή του ότι έχει μείνει μόνος: «Το γεγονός ότι έχω μείνει μόνος μου είναι ένα φαινόμενο που μπορεί να εξηγηθεί με δύο τρόπους. Ο πρώτος τρόπος είναι το γεγονός ότι όσοι ήθελαν να συμμετάσχουν είχαν επιδράσεις από κάποιους πρώην μετόχους, οι οποίοι θέλησαν να κάνουν κακό στην ομάδα και να μην αφήσουν αυτούς τους ανθρώπους να έρθουν δίπλα μου.
Το γεγονός ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι μέτοχοι δε σημαίνει ότι συμμετέχουν. Επίσης πολλοί που δραστηριοποιούνται στην αγορά του Βόλου, θεωρούν ότι αν εμπλακούν στη Νίκη, θα έχουν επιπτώσεις στον επαγγελματικό τους τομέα, κάτι όμως που δε συνέβαινε πέρσι με τον Ολυμπιακό Βόλου. Δε νομίζω ότι είναι κακό να συμμετέχεις χορηγικά».

Για το δημοσίευμα του magnesianews: «Στο Βόλο είναι όλα γνωστά, π.χ ποιος επικοινωνεί με ποιον. Ποιος έδωσε τροφή στο magnesianews να γράψει όλα αυτά τα απαξιωτικά για την ΠΑΕ, τα οποία έγραψε; Η ερώτηση είναι ρητορική. Πώς γίνεται να διαρρέουν πάντα ειδήσεις που είναι πάντα ψευδείς, το λιγότερο αναληθείς και φρικτές και να μη βγαίνει και κάτι καλό; Βάσει αυτών των ειδήσεων, όλα λάθος τα κάνουμε.
Είναι τυχαίο ότι μετά από μία τέτοια νίκη, που εγώ τη χαρακτήρισα ψυχολογίας και όχι μεγάλη, να έχουν βγει όλα αυτά από το συγκεκριμένο site; Δεν είναι τυχαίο ότι δεν αναφέρεται ποιος έχει γράψει αυτό το ρεπορτάζ. Από γεννησιμιού μου δεν είμαι δικομανής, για να κάνω μηνύσεις. Κάποια στιγμή θα γίνει κι αυτό. Κανονικά θα έπρεπε να κάνω μηνύσεις σε όποιον περνάει από το πεζοδρόμιο, γιατί δεν ακούω και καμιά καλή κουβέντα.
Έχει εντοπιστεί ήδη ποιος είναι ο ποδοσφαιριστής που βγάζει προς τα έξω τα εσωτερικά της ομάδας. Η συμπεριφορά του και μάλιστα κατ’ επανάληψη είναι υποτιμητική προς την εταιρεία και θα είναι αυτός που θα τιμωρηθεί παραδειγματικά. Και όπως γίνεται πάντα, αυτοί στους οποίους τα λέει, μας παίρνουν τηλέφωνο και μας τα λένε».

Για τον πανηγυρισμό του στο τρίτο γκολ της Νίκης με τον Μ. Αλέξανδρο: «Ήταν η πρώτη νίκη της ομάδας με εμένα μεγαλομέτοχο, η πρώτη χαρά που πήρα. Έπρεπε και εγώ να ξεσπάσω. Δε γινόταν να μην πάω ούτε στα αποδυτήρια».
Για την αντίδραση μερίδας του φίλαθλου κόσμου για τη νίκη της Κυριακής: «Σε καμία άλλη ομάδα δε θα ήταν λυπημένοι ούτε καταστεναχωρημένοι κάποιοι οπαδοί, επειδή κέρδισε η ομάδα. Πουθενά αλλού δε θα έκλεινε το ραδιόφωνο της ομάδας μετά από τέτοια νίκη. Κάποιοι είχαν τη διάθεση να κάνουν εκπομπή, αλλά τους την έκοψαν. Μπορεί να το πιστοποιήσει ο κ. Μπούκλας. Θα μπορούσε να γίνει μία εκπομπή, για να συσπειρώσουμε περισσότερο τον κόσμο».

Για τον κ. Δ. Ιωαννίδη: «Με τον κ. Ιωαννίδη έχουμε άριστες σχέσεις. Θα συζητήσουμε αν στην τακτική διοίκηση θέλει να λάβει μέρος ή όχι. Όταν θα είναι να συσταθεί η αιρετή διοίκηση, θα κάνω πρόταση στον κ. Ιωαννίδη να συμμετάσχει. Δεν έχω κάτι να χωρίσω μαζί του».
Για το αν έχει μιλήσει με ανθρώπους που θα στελεχώσουν τη διοίκηση: «Φυσικά και έχω συζητήσει με δύο τρεις ανθρώπους για κρίσιμα πόστα στη διοίκηση που τα ονόματά τους δε θα τα δημοσιοποιήσω αυτή τη στιγμή. Είναι άνθρωποι που ήδη μας βοηθούν, αλλά θα αποτελέσουν στελέχη της ΠΑΕ από το καλοκαίρι και μετά».

Για τη Γενική Συνέλευση, στην οποία θα εκλεγεί νέα διοίκηση: «Έχουμε τόση αγωνία για το πρωτάθλημα και αυτή η Γ.Σ θα είναι πολύ κρίσιμη. Γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε απερίσπαστοι από το αγωνιστικό, για να μπορούμε να συζητήσουμε το διοικητικό. Νομίζω ότι ο κόσμος πρέπει να εκτιμήσει αυτό που λέω. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε το κενό για τη Γ.Σ. Με τη διακοπή που είχαμε θα γίνουν και σίγουρα παιχνίδια μεσοβδόμαδα».

Για τις υποχρεώσεις που δεσμεύθηκαν ν’ αναλάβουν οι πρώην μέτοχοι: «Υπάρχει το φλέγον ζήτημα με την εγγυητική, το οποίο προσπαθούμε να διευθετήσουμε με τους προηγούμενους μετόχους. Για τις προσφυγές πηγαίνουμε βήμα-βήμα και πληρώνουμε ανά βδομάδα. Πιστεύω όμως ότι η ομάδα δε θα έχει κανένα απολύτως πρόβλημα».

Για το Πανθεσσαλικό και για το γεγονός ότι η Νίκη το τελευταίο διάστημα δεν προπονείται εκεί: «Έχουμε καταθέσει τα χρήματα. Δημιουργήθηκε ένα θέμα με τον Ολυμπιακό Βόλου, γιατί ακόμη δεν έχουν λύσει τη σύμβασή τους με αυτόν και ως γνωστόν, επειδή τα Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα θέλουν να είναι τυπικά, δεν έχουμε καταφέρει ακόμη να μπούμε στο Πανθεσσαλικό. Περιμένουμε να λυθεί το διαδικαστικό θέμα μεταξύ του Ολυμπιακού Βόλου και των ΕΤΑ».

Για τους ξενώνες του Πανθεσσαλικού: «Το θέμα έχει διευθετηθεί και θα έχουμε ξανά κουβέντα αρχές Ιουνίου. Η ΠΑΕ δεν ήταν εντάξει πιο πριν από μένα».

Για τη σχέση του με τον κ. Χαραλαμπίδη: «Οι σχέσεις μας είναι μια χαρά. Αν είναι ικανοποιημένος εκείνος, θα πρέπει να ρωτήσετε τον ίδιο. Από τα λεγόμενά του πάντως ότι μόνο ο Δαλούκας τρέχει για την ομάδα, δε χρειάζεται να απαντήσω. Ήταν άτυχος, γιατί είχε δύσκολα παιχνίδια, με τρία εκτός έδρας ματς στην τετράδα. Παρακολουθώ τη δουλειά που κάνει και τον πιστεύω, όπως και τον γυμναστή, τον κ. Ανδρουλάκη. Αλλιώς δε θα τους έφερνα».

Για τις δηλώσεις του Απ. Χαραλαμπίδη και του Μ. Ψωμιάδη μετά το ματς με τον Μ. Αλέξανδρο: «Δε θέλω να βγάλω προς τον κόσμο πού αναφέρονταν. Δικαιολογημένα τα είπανε. Είναι θέματα της καθημερινότητας, τα οποία προσπαθούμε να λύσουμε. Δεν έχουμε και το επιτελείο των 10-12 ατόμων, να τρέχει ο καθένας για διαφορετικό θέμα».

Για ενδεχόμενη τιμωρία για τα επεισόδια στο ματς με την ΑΕΠ Ηρακλής: «Αυτό που θα πούμε στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα είναι ότι δε φταίει κανείς από τους οπαδούς μας. Οι οπαδοί μας προκλήθηκαν πολύ. Έχω παραδείγματα από γυναίκες και παιδιά, που κλαίγανε. Έχουμε διαμορφώσει άποψη σχετικά με ό,τι έγινε. Θέλω να παρακαλέσω τους φιλάθλους να είναι κάτι παραπάνω από προσεκτικοί. Ο κόσμος πρέπει να βοηθήσει την Κυριακή. Έστω κι αν προκληθούμε, δεν πρέπει ν’ αντιδράσουμε».

Για τους ορκωτούς λογιστές που διενεργούν έλεγχο: «Δε θέλω να προκαταβάλω τι θα βγάλει ο έλεγχος. Όταν θα έρθει η ώρα, θα γίνει ειδική συνέντευξη Τύπου».

Για τα νέα γραφεία στην παραλία: «Δεν είναι τόσο απλή η μεταφορά των φαξ και των τηλεφώνων. Είναι θέματα λειτουργικά. Επειδή μας “έχει πάρει η μπάλα” με το πρωτάθλημα και κοιτάμε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις και τις απαιτήσεις του προπονητή και των παικτών, το τελευταίο που μας ενδιαφέρει είναι να πάμε στα νέα γραφεία. Μέχρι το τέλος της χρονιάς θα έχουμε πάει. Εννοείται. Πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε όλα με σειρά προτεραιότητας και προτεραιότητα αυτή τη στιγμή έχει το αγωνιστικό».

Για τη διαιτησία: «Πλην δύο-τριών εξαιρέσεων, είχαμε διαιτησίες που δεν ήταν αντάξιες των περιστάσεων. Γίνεται μια τεράστια προσπάθεια σ’ αυτό το θέμα. Δε μ’ αρέσει να είμαστε χουλιγκάνοι και κρατάμε μια στάση σοβαρότητας».

Για το τι θα γίνει αν η Νίκη χάσει την άνοδο: «Αν δε βγει η ομάδα, φυσικά και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια και μετά το καλοκαίρι. Απευθύνομαι σε οπαδούς που δεν είναι οπαδοί κατηγορίας και δε θέλω να είμαι μέτοχος κατηγορίας».

Για το αν έχει αποσύρει τη μήνυση εναντίον του κ. Μπέου: «Δεν είναι θέμα μηνύσεων ή όχι. Αυτά τα θέματα γίνονται αυτεπάγγελτα».
Για τα επεισόδια στην Ηράκλεια: «Είμαστε σε συζητήσεις να λήξει το θέμα αναίμακτα και να είναι όσο πιο απαλή γίνεται η τιμωρία για τον Λαμπρόπουλο».

Για τον Δαμιανίδη: «Προσπαθούμε να βγει το δελτίο του Δαμιανίδη. Πληρώσαμε και το παράβολο λύσης συμβολαίου της Παναχαϊκής. Περιμένουμε και εμείς να παίξει ο ποδοσφαιριστής».

Για το αν παρακολουθεί το τοπικό ποδόσφαιρο και ειδικά τους Νέους Αθλητές Νίκης: «Έχουμε εντοπίσει ποδοσφαιριστές από τα τοπικά πρωταθλήματα που μας ενδιαφέρουν. Αλλά θα προτιμήσω λιγότερο καλούς ποδοσφαιριστές και περισσότερο καλούς χαρακτήρες, διότι μαθηματικά η Νίκη έχει τις περισσότερες προσφυγές από δικά της παιδιά. Όποτε πρέπει να είμαστε και πολύ επιλεκτικοί».

Για το κυριακάτικο ματς με την Τσαριτσάνη: «Περιμένω όλον τον κόσμο στο γήπεδο την Κυριακή, για να πάρει η ομάδα αυτό το παιχνίδι. Δε θέλω να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Αυτό το ματς είναι για μας ακόμη ένας τελικός. Είναι η κατάλληλη στιγμή να αρχίσουμε ένα σερί. Στόχος είναι η πρώτη θέση».

Για το ότι κάποιοι αμφισβητούν πως του μεταβιβάστηκαν οι μετοχές: «Επειδή ακούγονται χίλια δύο, έχω μαζί μου και σας δείχνω τα σχετικά έγγραφα, για να το πιστοποιήσετε και εσείς, γιατί στη Νίκη τίποτα δεν είναι δεδομένο. Αυτός όμως δεν είναι ο σωστός τρόπος λειτουργίας για μια ΠΑΕ, αλλά μερικοί πρέπει να τα μαθαίνουν έτσι».

Για τα έσοδα της Νίκης: «Οι δύο βασικοί πόροι της Νίκης είναι τα εισιτήρια και τα χρήματα που δίνω εγώ. Όλα τα χρήματα από τα εισιτήρια διαρκείας πήγαν σε μισθοδοσίες ποδοσφαιριστών. Η χρονιά είναι η χειρότερη οικονομικά των τελευταίων χρόνων. Κάνουμε τεράστια προσπάθεια να βγει χωρίς ελλείμματα».

Για το 10% που δικαιούται από τα εισιτήρια η Ερασιτεχνική: «Δεν καταβάλλουμε στην Ερασιτεχνική το 10%. Θέλω να είμαι ειλικρινής».
Για τη διοίκηση Πρωτοδικείου: «Ισχύει η διοίκηση Πρωτοδικείου. Ο πατέρας μου έχει δικαίωμα υπογραφής».
Για όσα του είχε καταλογίσει ο Αλ. Αλεξίου: «Έπρεπε να αλλάξω χαρακτήρα λόγω της νέας μου θέσης».

Να σημειωθεί ότι οι οργανωμένοι του Blue Club διαβεβαίωσαν ότι ο κ. Δαλούκας τους έδειξε τις μισθολογικές καταστάσεις της ΠΑΕ και πως αυτά που οφείλονται στους παίκτες είναι ελάχιστα έως τίποτα.

Τέλος, ν’ αναφέρουμε ότι παραδόθηκε σήμερα το μεσημέρι στους ποδοσφαιριστές στο γραφείο του νομικού συμβούλου της ΠΑΕ κ. Κ. Μπάιμπα το ποσό που είχαν συγκεντρώσει οι φίλαθλοι για αυτούς ως επιβράβευση για τη νίκη τους επί του Μ. Αλεξάνδρου.

  • Αθλητικά νέα
  • Ειδήσεις
Χάσι: «Αυτή η πρόκριση σημαίνει πολλά για τον Ολυμπιακό»
Χάσι: «Αυτή η πρόκριση σημαίνει πολλά για τον Ολυμπιακό»
Στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας ο Ολυμπιακός - Ποιους αποφεύγει
Στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας ο Ολυμπιακός - Ποιους αποφεύγει
Μαρινάκης: «Ο Ολυμπιακός γύρισε εκεί που ανήκει - Καλή επιτυχία και στις άλλες ελληνικές ομάδες»
Μαρινάκης: «Ο Ολυμπιακός γύρισε εκεί που ανήκει - Καλή επιτυχία και στις άλλες ελληνικές ομάδες»
Στη 12η θέση της UEFA η Ελλάδα
Στη 12η θέση της UEFA η Ελλάδα
Ζωή Λάσκαρη: Το τελευταίο χειροκρότημα στην αγαπημένο ηθοποιό
Ζωή Λάσκαρη: Το τελευταίο χειροκρότημα στην αγαπημένο ηθοποιό
117 Υποτροφίες Σπουδών στις 13 Περιφέρειες της Ελλάδας από το IEK ΑΛΦΑ & το Mediterranean College
117 Υποτροφίες Σπουδών στις 13 Περιφέρειες της Ελλάδας από το IEK ΑΛΦΑ & το Mediterranean College
Σεισμός Ιταλία: Δύο νεκροί και δεκάδες τραυματίες - Παιδιά θαμμένα στα ερείπια
Σεισμός Ιταλία: Δύο νεκροί και δεκάδες τραυματίες - Παιδιά θαμμένα στα ερείπια
O Βασίλης Δήμας στο «τιμόνι» του «Posidonio»
O Βασίλης Δήμας στο «τιμόνι» του «Posidonio»

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Περισσότερα
ΟΦΗ: Πρώτη… βόλτα Παπαδόπουλου στο «Γεντί Κουλέ»
ΟΦΗ: Πρώτη… βόλτα Παπαδόπουλου στο «Γεντί Κουλέ»
Ο Νίκος Παπαδόπουλος αναλαμβάνει τον ΟΦΗ σε μια δύσκολη στιγμή,…
ΟΦΗ: Πρώτη… βόλτα Παπαδόπουλου στο «Γεντί Κουλέ»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης