Βολές Γιδόπουλου κατά Δαλούκα

Βολές Γιδόπουλου κατά Δαλούκα

Συνέντευξη σε οπαδικό σταθμό της Νίκης Βόλου παραχώρησε ο Στράτος Γιδόπουλος, ο οποίος «άστραψε και βρόντηξε» κατά του Γιώργου Δαλούκα, τονίζοντας ότι είναι υπεύθυνος που χάθηκε η ρύθμιση του ΙΚΑ.

Κάτι τέτοιο, όπως υποστήριξε, μπορεί να σημάνει την αποβολή της Νίκης Βόλου από το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στράτου Γιδόπουλου στον Blue Star FM, όπως καταγράφονται στην ιστοσελίδα mycitynet:

«Φέτος είναι μία χρονιά δώρο για τη Νίκη, όταν έχει να αντιμετωπίσει μόνο κεφαλοχώρια. Δεν υπάρχουν στον όμιλο πλέον οι ποδοσφαιρικές δυνάμεις που υπήρχαν, αλλά ομάδες που ανέβηκαν από τη Δ’ Εθνική, οι οποίες μόνο από το όνομα της Νίκης πρέπει να φοβούνται. Τα αγωνιστικά αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που περιμέναμε. Όμως ελπίζω μετά το χθεσινό παιχνίδι να γίνει μια νέα αρχή.
Η άνοδος δεν είναι απλώς εφικτή, αλλά δώρο. Η Νίκη δεν έχει να αντιμετωπίσει δυνάμεις ποδοσφαιρικές αλλά μόνο κάποιες ποδοσφαιρικές ομαδούλες, που παίζουν σε κάποια μεγάλα χωριά. Παρακολουθώ τη Νίκη και με εκπλήσσουν τα αποτελέσματα που δεν μπορούσε μέχρι χθες να πάρει.

«Χάθηκε η ρύθμιση του ΙΚΑ»

«Θέλω όμως να παραμείνω σε πληροφορίες που μου έρχονται από τον Βόλο, αν και δεν τις επιδιώκω, για τη λειτουργία της ομάδας. Από την ημέρα που ορίστηκε διοίκηση Πρωτοδικείου, δεν έχει συνέλθει σε σώμα.
Και απορώ πώς αυτοί που διοικούν τη Νίκη εισπράττουν από τις εισπράξεις και τις οποιεσδήποτε χορηγίες, πώς υπογράφουν συμβόλαια, πώς ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις που έχουν απέναντι στην ΕΠΟ και τη Football League. Αυτό είναι πρόβλημα που πρέπει να λυθεί, προκειμένου να μη γυρίσει μπούμερανγκ εις βάρος της ομάδας.
Μετά λύπης μου έμαθα ότι, παρά τις τεράστιες προσπάθειες που έκανα, για τη Νίκη και μόνο, να επανέλθει στις ρυθμίσεις του ΙΚΑ, για άλλη μία φορά χάθηκε αυτή η ρύθμιση. Πρέπει να γνωρίζουν αυτοί που διοικούν πως αν χαθεί η ρύθμιση, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού είναι κάθετη.
Οποιαδήποτε ομάδα δεν έχει ρύθμιση ΙΚΑ ή Εφορίας, αυτομάτως την αποβάλλει από το πρωτάθλημα. Αυτά τα θέματα δεν πρέπει να περνάνε έτσι. Από τη στιγμή που πριν την τελική ημερομηνία πληρωμής στις 29 Φεβρουαρίου υπήρχε ένας αγώνας εντός έδρας, έπρεπε η προτεραιότητα σε οποιεσδήποτε καταβολές να είναι το ΙΚΑ. Να μη χαθεί η ρύθμιση.

«Δεν παρέλαβε κανείς τις μετοχές»

«Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Εγώ και οι υπόλοιποι μέτοχοι παραχωρήσαμε δωρεάν τις μετοχές μας σε πρόσωπα που μας υποδείχθηκαν από τον κ. Δαλούκα, αλλά απ’ ό,τι μαθαίνω, οι δικαιούχοι των μετοχών δεν έχουν ακόμη πάει να τις παραλάβουν. Άρα κι αυτή η κίνηση είναι στον αέρα.

Θα πρέπει λοιπόν και ο κ. Δαλούκας και όσοι ασχολούνται αυτή τη στιγμή με τη Νίκη να καταλάβουν ότι προέχει το οργανωτικό κομμάτι της Νίκης, διότι απ’ όλα όσα έγιναν τον προηγούμενο χρόνο με τα στημένα και τις διαδικασίες που έχουν ακολουθηθεί, όλα είναι πιο αυστηρά πλέον.

Δεν μπορεί τα πράγματα να είναι έτσι στον αέρα. Θα πρέπει να παρακολουθούν από κοντά ό,τι συμβαίνει και ό,τι αφορά στην ΕΠΟ και στη Football League, διότι χωρίς να το καταλάβουν η Νίκη θα βρεθεί στο δρόμο. Αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα.

«Ο Ιωαννίδης είναι κεφάλαιο για τη Νίκη»

«Εγώ ούτε μιλάω με τον κ. Δαλούκα ούτε κάνω αντιπολίτευση σε κανέναν. Έχω να επισημάνω επίσης κάτι που δεν καταλαβαίνω: γιατί δεν αξιοποιείται ένα χρυσό κομμάτι της Νίκης, όπως θα έπρεπε, που λέγεται Δημήτρης Ιωαννίδης, για τον οποίο έχω να πω μόνο επαίνους, παρόλο που για άλλους έχω να πω πολλά και διάφορα.

Είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει, πονάει για τη Νίκη και συνεισφέρει γι’ αυτή συνεχώς και μονίμως. Αλλά μονίμως είναι εκτεθειμένος. Είναι ένα κεφάλαιο, που θυμηθείτε τι σας λέω, θα χρειαστεί για άλλη μία φορά σε λίγο καιρό στη Νίκη. Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι πρέπει να φυλάξουμε σαν κόρη οφθαλμού τον Δημήτρη Ιωαννίδη μην τυχόν και απαυδήσει και όταν του χτυπούν την πόρτα δεν ανταποκρίνεται.

«Γιατί έδιωξαν τη γραμματέα της ΠΑΕ»;

«Ένα θέμα που με πείραξε πάρα πολύ ήταν ότι στην έναρξη της σεζόν δε μου ζήτησε κανείς έστω τη γνώμη μου για ό,τι έκαναν. Μετά μου λέτε γιατί δε μιλάω με τον Δαλούκα. Με πείραξε που έδιωξαν την κ. Μαρία Κατσίκα (σ.σ γραμματέας της ΠΑΕ) από τα γραφεία. Όταν ήρθα, δεν την έφερα εγώ. Τη βρήκα εκεί.

Της ταιριάζει ο τίτλος της Κυράς της Ρω ή της μάνας του Λόχου. Αυτή είναι που κρατούσε τη Νίκη, όταν η Νίκη δεν υπήρχε. Την έδιωξαν λοιπόν, χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος. Απορώ γιατί έδιωξαν ένα άτομο που γνώριζε με το “νι” και με το “σίγμα” τα πάντα μέσα στη Νίκη. Υπήρχε λόγος; Υπάρχει σκοπός και έγινε αυτό;

Αν η Μαρία Κατσίκα τους έκανε κάτι, θα έπρεπε να βγουν και να την καταγγείλουν. Επειδή όμως είμαι σίγουρος 1000% ότι ουδέποτε έκανε κάτι, θα ήθελα να εξηγήσουν σε σας τους Νικιώτες, όχι σε μένα, ποιος ο λόγος που απομάκρυναν τη Μαρία από τα γραφεία.

Η Νίκη αυτή τη στιγμή πρέπει να κοιτάξει να είναι ενήμερη σε όλα της τα θέματα προς τις αρμόδιες αρχές, διότι τα πράγματα έχουν στενέψει. Έχοντας αυτό ως εχέγγυο, νομίζω ότι είναι πανεύκολο φέτος η Νίκη ν’ ανέβει κατηγορία και να γίνει και το όνειρο των φιλάθλων πραγματικότητα. Τόσο καιρό το περιμένουν και δεν έχει γίνει».

«Μέσα σε δύο μήνες έμεινε μόνος του»;

Σε ερώτηση για τη δήλωση του κ. Δαλούκα ότι έμεινε μόνος του, κάτι που ο κ. Γιδόπουλος είχε πει κατά τη διάρκεια και της δικής του θητείας, ο πρώην ισχυρός άνδρας της Νίκης απάντησε: «Δηλαδή ο κ. Δαλούκας δεν έχει συμπληρώσει ούτε δύο μήνες και έμεινε μόνος του; Εγώ, όταν είπα ότι έμεινα μόνος μου, έχω χαρτιά που αποδεικνύουν την οικονομική συνεισφορά μου προς την ομάδα. Αν έχει να παρουσιάσει ο κ. Δαλούκας έστω τα μισά από τα δικά μου, τότε ευχαρίστως να βρεθούμε όλοι μαζί να βοηθήσουμε τη Νίκη.

Εγώ μαθαίνω ότι ακόμα και χθες μετά από μία τέτοια ανατροπή, στον Κορινό (σ.σ έκανε στάση η αποστολή της ομάδας κατά την επιστροφή της) δόθηκαν 50 ευρώ, για να πάρουν να φάνε 32 άτομα, που ήταν η αποστολή. Είναι σοβαρά πράγματα αυτά για μια ομάδα με την ιστορία της Νίκης Βόλου, που θέλει να ανέλθει κατηγορία;

Μπορείτε να ρωτήσετε κάποιους παλαιότερους παίκτες που συνυπήρχαν με μένα, τι γινόταν, όταν πήγαιναν αποστολές και πώς εγώ συμπεριφερόμουν. Όπως επίσης απέναντί στην Ευαγγελίστρια είναι η Εθνική Τράπεζα, πηγαίνετε και ρωτήστε. Μη λέτε λοιπόν ότι ο Δαλούκας έμεινε μόνος του. Τι έμεινε μόνος του; Στους δύο μήνες; Ποιοι τον άφησαν μόνο του; Στα τρία χρόνια που ήμουνα στην ομάδα, ήταν δίπλα μου κανένας; Στους δύο μήνες αισθάνθηκε μόνος του; Με τι προδιαγραφές πήρε τη Νίκη;

«Κάνει ή όχι κουμάντο στη Νίκη ο κ. Δαλούκας»;

«Απ’ ό,τι μαθαίνω από το ρεπορτάζ των δημοσιογράφων, η Νίκη φέτος είχε έσοδα 60.000 ευρώ από τα διαρκείας, 30.000 ευρώ από τις διαφημίσεις και μαζί με τα έντεκα φιλικά είναι ένα ποσό της τάξεως των 140.000-150000 ευρώ. Αυτά δηλαδή τα χρήματα δόθηκαν από τότε που ξεκίνησε το πρωτάθλημα σε αμοιβές για παίκτες κι αλλού, ώστε αισθάνθηκε αποδυναμωμένος ο κ. Δαλούκας;

Όταν μπαίνεις σε μια ομάδα, δε λέω ότι πρέπει να έχεις 500.000 ευρώ, αλλά ξέχωρα από τα έσοδα της Νίκης, 150 έως 200 χιλιάδες ευρώ έπρεπε να υπάρχουν. Πώς πας να αναλάβεις μία ομάδα σαν τη Νίκη; Μπορεί να μην είναι, όπως τα λέω εγώ.

Αλλά εσείς που ασχολείστε με τη Νίκη, δεν είναι σκοπός σας να κάνετε μόνο μπούκλες με τη Νίκη (αιχμή για τον υπεύθυνο Επικοινωνίας της ΠΑΕ Άκη Μπούκλα) και ο νοών νοείτω. Ο σκοπός είναι να ασχοληθείτε με τη Νίκη. Αυτές τις πληροφορίες που μου είπαν ισχύουν; Το κουμάντο στη Νίκη το κάνει ο κ. Δαλούκας ή μήπως υπάρχουν και κάποιοι παρατρεχάμενοι; Η Νίκη ανήκει στη Νέα Ιωνία και στους φιλάθλους της. Δεν ήταν ούτε δικιά μου, όσα λεφτά κι αν έβαλα».

«Δε φέρθηκαν σωστά στον Δ. Ιωαννίδη»

Σε επισήμανση ότι αυτά που διχάζουν τους Νικιώτες είναι πολύ λιγότερα απ’ αυτά που τους ενώνουν ο κ. Γιδόπουλος τόνισε: «Πέρσι με τον Τύρναβο έχασε το γκολ από δύο μέτρα ο Ντάνισιτς και όλο το γήπεδο έβριζε εμένα. Και τώρα η Νίκη δεν είχε σταυρώσει νίκη μέχρι χθες και δε βρίσανε κανέναν. Τι θα πει μας διχάζουν λίγα; Οι βρισιές που άκουγα και που με έβριζαν σε μόνιμη βάση;

Δε βγάζω την πίκρα του εαυτού μου, αλλά επισημαίνω κάποια πράγματα που πρέπει να γίνουν για το καλό της Νίκης. Είναι αμαρτία από τον Θεό με το φετινό δώρο που δίνει το πρωτάθλημα, που είναι μία άνοδος σε στυλ εξπρές για τη Νίκη, να μην το κερδίσει.

Αυτό λέω εγώ. Μαζευτείτε όλοι και δείξτε μία υπευθυνότητα απέναντι στον Δημήτρη Ιωαννίδη, που μπορεί και να συγκεντρώσει κόσμο και να συνεισφέρει, όπως το κάνει πάντα, και τότε θα δείτε ότι όλα είναι καλύτερα. Εγώ μαθαίνω ότι, ενώ ήταν ακόμη στη διοίκηση ο Δ. Ιωαννίδης, τον είχαν κάνει στην μπάντα και κουμάντο έκαναν οι άλλοι, χωρίς να τον ενημερώνουν.

Έτσι γίνεται για έναν άνθρωπο, που έχει προσφέρει τη ζωή του για τη Νίκη; Εγώ δεν έχω πρόβλημα με κανέναν. Μακάρι ο Δαλούκας να πάει τη Νίκη στην Α’ Εθνική και εγώ θα είμαι ο πρώτος που θα χειροκροτήσω.

Εμένα με ενδιαφέρει η Νίκη να γίνει καλύτερη στο ποδοσφαιρικό στερέωμα της Ελλάδας. Από κει και πέρα τα προβλήματα που επισημαίνω, μακάρι να μην υπάρχουν κι αν υπάρχουν μακάρι να λυθούν».

  • Αθλητικά νέα
  • Ειδήσεις
Νίκησε τον καρκίνο ο Αλβάρεθ για δεύτερη φορά! (pic)
Νίκησε τον καρκίνο ο Αλβάρεθ για δεύτερη φορά! (pic)
Βάζει… φωτιά στην επίθεση η Βέροια!
Βάζει… φωτιά στην επίθεση η Βέροια!
Ιστιοπλοΐα: Στην τελική ευθεία το παγκόσμιο πρωτάθλημα RSX
Ιστιοπλοΐα: Στην τελική ευθεία το παγκόσμιο πρωτάθλημα RSX
Ο ΟΠΑΠ κεντρικός χορηγός πρωταθλήματος και ονοματοδοσίας της Volley League (photos)
Ο ΟΠΑΠ κεντρικός χορηγός πρωταθλήματος και ονοματοδοσίας της Volley League (photos)
Τραγωδία: Νεκροί δύο σμηνίτες, 19 και 25 ετών, σε τροχαίο - ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚ
Τραγωδία: Νεκροί δύο σμηνίτες, 19 και 25 ετών, σε τροχαίο - ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚ
1ο Διεπιστημονικό συνέδριο ειδικής αγωγής
1ο Διεπιστημονικό συνέδριο ειδικής αγωγής
Τεράστια η ανταπόκριση για τη 10χρονη Νεφέλη - Συγκεντρώθηκαν τα χρήματα
Τεράστια η ανταπόκριση για τη 10χρονη Νεφέλη - Συγκεντρώθηκαν τα χρήματα
Είδηση - «βόμβα»: Αλλάζουν τα όρια ταχύτητας στις Εθνικές Οδούς!
Είδηση - «βόμβα»: Αλλάζουν τα όρια ταχύτητας στις Εθνικές Οδούς!

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Περισσότερα
ΟΦΗ: Πρώτη… βόλτα Παπαδόπουλου στο «Γεντί Κουλέ»
ΟΦΗ: Πρώτη… βόλτα Παπαδόπουλου στο «Γεντί Κουλέ»
Ο Νίκος Παπαδόπουλος αναλαμβάνει τον ΟΦΗ σε μια δύσκολη στιγμή,…
ΟΦΗ: Πρώτη… βόλτα Παπαδόπουλου στο «Γεντί Κουλέ»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης