Παπαδόπουλος: « Να κάνουμε υπερήφανο τον κόσμο μας»

Παπαδόπουλος: « Να κάνουμε υπερήφανο τον κόσμο μας»

Ο Σούλης Παπαδόπουλος στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε μίλησε για την δυναμική της ομάδας του Ηρακλή αλλά και για το κυριακάτικο ματς με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου.

Ο προπονητής της ΑΕΠ Ηρακλής αναφέρθηκε στην άμεση βελτίωση που πρέπει να δείξει η ομάδα ώστε να πετύχει τους στόχους της και να κάνει υπερήφανο τους φιλάθλους της νεοσύστατης ομάδας. Επιπλέον τόνισε  πως δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα για την ομάδα και όσο αναφορά το σύλλογο μίλησε με ιδιαιτέρως κολακευτικά λόγια για την προσπάθεια που γίνεται από όλες τις πλευρές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σούλη Παπαδόπουλου:
  

«Αυτές τις περίπου 12 μέρες που είμαι στην ομάδα προσπαθούμε να περάσουμε μια φιλοσοφία νικητή. Να μπαίνει μέσα στο γήπεδο και να επιβάλλει εκείνη τον ρυθμό της με σεβασμό βέβαια στον αντίπαλο.

Ξέρω ότι γίνομαι πιεστικός αλλά ο χρόνος μας πιέζει πάρα πολύ. Κάθε μέρα πρέπει να βλέπουμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία την επόμενη προπόνηση και τον επόμενο αγώνα. Παίξαμε ένα παιχνίδι με την Καλαμαριά. Κατά γενική ομολογία, η ομάδα ήταν καλή και έπρεπε να κερδίσει. Δεν στεκόμαστε εκεί. Δείξαμε ότι είμαστε καλή ομάδα, πρέπει να γινόμαστε καλύτεροι μέρα με τη μέρα. Ο κόσμος να βλέπει μια ομάδα που θα τα δίνει όλα και θα τον κάνει υπερήφανο.

Η Νίκη Βόλου είναι καλή ομάδα. Είχαμε παίξει ένα φιλικό το καλοκαίρι, με τον Πιερικό, αλλά την είδα και με τον Γάζωρο. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Εμείς και σε αυτό το παιχνίδι θέλουμε νε επιβάλλουμε τον ρυθμό μας. Ακούω πολλές φορές ότι αυτά τα παιχνίδια, τώρα με τη Νίκη Βόλου, μετά με τον Γάζωρο, το προηγούμενο με την Καλαμαριά, είναι τα δύσκολα και μετά έρχονται εύκολα. Δεν είδα όμως αυτά τα εύκολα να τα κερδίζει πριν η ομάδα.

Άρα, όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και έχουν την ιδιαιτερότητά τους. Θέλω να πιστεύω ότι θα είμαστε καλά την Κυριακή και να βγάλουμε αυτά που κάνουμε στις προπονήσεις. Θέλουμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι, είτε παίζουμε εντός έδρας, είτε εκτός έδρας. Ο αντίπαλος είναι επικίνδυνος».

Ο Παπαδόπουλος είπε ακόμη ότι... «έχουμε εδώ τις εγκαταστάσεις, δουλεύουμε καλά, ομάδες σε πιο πάνω κατηγορίες έχουν πιο πολλά προβλήματα από εμάς. Όλοι προσπαθούν για τον Ηρακλή. Καταλαβαίνω ότι τους πιέζω και τους τρέχω σε πολλά πράγματα, κάνουμε όμως μεγάλες προσπάθειες για να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Ομάδες ακόμη και στη Σούπερ Λίγκα δεν ξέρουν αν θα παίξουν την Κυριακή. Εμείς, αυτά τα προβλήματα τα έχουμε ξεπεράσει και το μέλλον ανήκει στον Ηρακλή».

Στη συνέχεια είπε ότι... «όλοι πλέον οι αντίπαλοι θα είναι προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουν έναν Ηρακλή τελείως διαφορετικό από τα προηγούμενα παιχνίδια. Αυτό όμως δεν με προβληματίζει. Θα δουλεύουμε πάνω σε πράγματα που έχουμε επιλέξει με τους συνεργάτες μου. Ακόμη και οι γηπεδικές εγκαταστάσεις που θα παίζουμε θα παίξουν ρόλο. Αυτό το γήπεδο που θα παίξουμε τώρα, είναι πιο μικρό».

Για όλα όσα ακούγονται για το πόσες ομάδες θα ανεβούν με τα προβλήματα που υπάρχουν, ανέφερε: «δεν τα σκέφτομαι αυτά. Θέλω αυτά που κερδίζω ως προπονητής να τα κερδίζω στο γήπεδο. Οι ομάδες θα πρέπει να κερδίζουν και τις ανόδους στο γήπεδο αλλά και το ποιός υποβιβάζεται να κρίνεται αγωνιστικά. Θα πρέπει όμως να τηρούνται και οι νόμοι. Με τους παίκτες θέλουμε να μαζέψουμε όσο περισσότερους βαθμούς μπορούμε και στο τέλος θα δούμε που έχουμε φτάσει».

Για το υλικό και το ρόστερ είπε ότι... «πριν από ένα μήνα, μέσα στα αποδυτήρια, ήταν μόνο έξι παίκτες από αυτούς που είναι τώρα. Πρώτα θα πρέπει να γίνουμε ομάδα. Αυτό χρειάζεται δουλειά και προσπάθεια για να το βγάλεις στο γήπεδο. Δεν μπορείς να είσαι μάγος και να μπαίνεις να παρουσιάζεις ένα καλό πρόσωπο. Εμείς καθόμαστε πολλές ώρες με τους συνεργάτες μου και τα παιδιά και δουλεύουμε».

Συνέχισε λέγοντας ότι... «αυτούς τους ποδοσφαιριστές που βρήκα εδώ εγώ είναι οι καλύτεροι της κατηγορίας. Έτσι πρέπει να νιώθουν. Και αυτοί να νιώθουν ότι εγώ είμαι ο καλύτερος προπονητής της κατηγορίας».

Είπε για το προηγούμενο παιχνίδι: «στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα δεν διαχειριστήκαμε όσο γινόταν καλύτερα το αποτέλεσμα, ανεξάρτητα από τις ιδιαιτερότητες των αναγκαστικών αλλαγών. Κάνουμε πολλές ευκαιρίες. Θα πετυχαίνουμε γκολ, πρώτα ο Θεός, και θα δουλέψουμε".

Είπε ακόμη: « για μένα η εμπειρία είναι να δουλεύεις πάντα σε υψηλό επίπεδο και να δουλεύεις συνέχεια. Εγώ θέλω να δουλεύω συνέχεια και την εμπειρία την αποκτάς κάθε μέρα. Πάρτε παράδειγμα τον κ. Ρεχάγκελ που έχει φτάσει σε μια ηλικία και θέλει να δουλεύει συνέχεια για να γίνεται καλύτερος».

Για να είμαι ειλικρινής, πολλοί από εδώ, ίσως και εγώ, και κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές να μην ήμασταν εδώ. Όποιος είναι μάγκας να το δείξει στον αγωνιστικό χώρο ότι αξίζει να είναι εδώ. Είναι άλλο να φοράς τη φανέλα του Ηρακλή και άλλο μιας άλλης ομάδας που φορούσανε. Αυτό έχει πίεση αλλά αυτό πρέπει να το πάρουμε ευχάριστα».

Πρόσθεσε ότι... «άλλοι στην ηλικία μου δεν έχουν ξεκινήσει προπονητικά και εγώ που είμαι 42 χρονών δουλεύω 13 χρόνια. Θέλω να πατάω γερά στα πόδια μου. Για μένα η εμπειρία είναι στο μυαλό και στον προπονητή και στον ποδοσφαιριστή. Αυτό λέω και στους παίκτες. Για αυτό και μετά τα 16 σου μπορείς να παίξεις επαγγελματικό ποδόσφαιρο».

Και συνέχισε λέγοντας: « αν κάποιος δεν αντέξει την πίεση του προπονητή δεν θα αντέξει και την πίεση του κόσμου. Πολλές φορές ακούω για κάποιον προπονητή ότι είναι μανούλα στην ψυχολογία. Όλα όμως είναι δουλειά. Και να πάρει ο προπονητής, από την πρώτη μέρα, τον σεβασμό του ποδοσφαιριστή.
Και αυτό θα το πάρεις αν ο ποδοσφαιριστής καταλάβει ότι είσαι καλός προπονητής. Λένε να αγκαλιάζεις τον ποδοσφαιριστή. Αγκαλιάζεις τη γυναίκα σου, την οικογένειά σου. Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να είναι παλικάρια. Όταν κάτι δεν πάει καλά, να έχεις τη δύναμη να αντέξεις. Αν δεν μπορείς πάνε στο σπίτι σου».



Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved